reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Gosia, agisan - z tymi paczkami jest tak:

Przesyłka priorytetowa
czyli usługa realizowana najszybszą drogą, w celu doręczenia przesyłki:
  • w następnym dniu roboczym po nadaniu na terenie Polski - jeśli zostanie nadana do godz. 15.00.
    Przesyłki nadane jako priorytetowe po ww. godzinie traktowane są jako nadane w dniu następnym.
  • do 3 dni roboczych po dniu nadania w krajach Europy
  • do 5 dni roboczych po dniu nadania w pozostałych krajach świata
lub

Przesyłka ekonomiczna
czyli przesyłką doręczaną w ciągu 3 dni roboczych po nadaniu na terenie kraju.*

Przy liście POLECONYM - masz po prostu dowód nadania (a przy ZWYKŁYM nie)

W okresach świątecznych, gdzie poczta ma więcej pracy, zdażają się opóźnienia, natomiast tak normalnie to w 99% przeysłki docierają sprawnie.

Dziewczyny, jak dokonujecie zakupu w necie (w tym na allegro), patrzcie w ciągu ilu dni sprzedający wysyła towar. Najbezpeczniej przyjąć (zaakceptować) ten najdłuższy termin i do tego doliczyć czas dostarczenia przez pocztę.

Sama przez ponad 2 lata prowadziłam sprzedaż na allegro i wiem, jak to wygląda od tej drugiej strony właśnie ;-)

cześć dziewczynki, witam się po wizycie (szczegóły w odpowiednim wątku). U nas też dzisiaj piękna pogoda. Właśnie najadłam się klusek śląskich a sosem pieczarkowym i najchętniej poszłabym spać. W weekend mieliśmy mieć teściów ale chyba po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie. Niestety teraz powód jest dość przykry ponieważ dziadek mojego eMa jest w szpitalu w bardzo złym stanie, rokowania są kiepskie. I chyba dzisiaj czeka nas nadprogramowy wyjazd do rodziców.

smoniczka wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia marzeń!!

smoniczka 100 lat!!

idę poleżakować bo młody puścił takiego focha przed drzemką, że mnie z równowagi wyprowadził :wściekła/y: ech dziewczynki przygotujcie się, że dziecko potrafi tak wkurzyć rodziców jak nikt inny :-D

Mój ukochany rudy kot jest sadystą. Mama mu złapała małą myszkę, a ten zamiast zjeść ją od razu to się zaczął nią bawić. A mysz jeszcze żyła. Flafi zaczął ją popychać łapą żeby zaczęła mu uciekać, a ta jak zaczęła mu uciekać to ją łapał. I tak w kółko. :szok:

Smoczniczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!:-)

Ostatnia edycja:
Mój ukochany ruchy kot jest sadystą. Mama mu złapała małą myszkę, a ten zamiast zjeść ją od razu to się zaczął nią bawić. A mysz jeszcze żyła. Flafi zaczął ją popychać łapą żeby zaczęła mu uciekać, a ta jak zaczęła mu uciekać to ją łapał. I tak w kółko. :szok:

Wybacz ale to raczej mama jest sadystką nie kot. Wiadomo,że koty się bawią wszystkim co ucieka :zawstydzona/y: tym bardziej takie które dostają jeść w domu.

Bez obrazy oczywiście ale ja nie daje się bawić kotom nawet biedronkami jak wpadną do mieszkania ;-)

Smoniczka wszystkiego najpiękniejszego! Zdrówka, szczęścia, pomyslności i spełnienia wszystkich marzeń ;** muaaa ;**

P.s. Co za ciacho pieczesz? Mam nadzieję, że doczekamy się chociaż zdjęcia :-)

Dziękuję dziewuszki za życzenia :-)

Ciacho w piekarniku. Jak wszystko się uda to ma to być ciasto czekoladowe przełożone kremem czekoladowym i polane czekoladą:-D (chyba całe zjem sama:-)) Jak zdążę to zrobię fotę.

A zaraz mam pierwszych gości więc się idę trochę ogarnąć. Życzę wam miłego dnia:-)

reklama
Do góry