reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

i wy sobie same sprawdzacie szyjke??? ja tam wolę nie tykać

Ja tam macam raz na jakiś czas (raz w miesiącu). Niby nawet mój GP się boi dotykać... ale wydaje mi się, że to nic wielkiego... zwłaszcza, że podczas seksu tam się z nią "gorsze" rzeczy dzieją :-D ale pewnie teraz przestane, żeby się nie denerwować.

reklama
czesc !

laski help jak to odczytac :-p
glukoza w krwi przed wypiciem swinstwa 81
glukoza w krwi po 2h od wypicia swinstwa 82

to znaczy ze zajebiscie moj organizm spala cukier i moge isc najesc sie na urodzinach u Smoniczki naszej tego ciasta czekolado-czekoladowego :-D ????

Kochana ! sto lat, lekkiego porodu i wygranej w tottto :-D no dobra koniec slodzenia dawaj ciasta !!! :tak::-D:szok::-p

gnidka teraz już w innych krajach też przestają badać bo uważają, że im mniej ingerencji w środku tym lepiej... jak byłaś u Ahmeda to robiłaś tylko usg czy też cię badał?
bo ja teraz u tego polskiego gina się przebadałam i szyjke sprawdził... GP tego nie tyka :-D ja sama też nie
agisan ale mi narobiłaś ochoty na te ptysie... tylko u mnie nadzienie to koniecznie bita śmietana z cukrem waniliowym hehe i tak pokusiłaś, że może w weekend upiekę :/ a dupa rośnie

czyli wynik rewelka ! moge isc na ciasto czekoladowo-czekoladowe i na ptyski do AGISAN ! :-D aaaa mniam ! zjadla bym dzis konia z kopytami !!! :zawstydzona/y::tak::-):-D:szok:

gnidka teraz już w innych krajach też przestają badać bo uważają, że im mniej ingerencji w środku tym lepiej... jak byłaś u Ahmeda to robiłaś tylko usg czy też cię badał?
bo ja teraz u tego polskiego gina się przebadałam i szyjke sprawdził... GP tego nie tyka :-D ja sama też nie

robiłam tylko usg. tak byłam przerażona tym moim Bąbelkiem, że tylko on się liczył i do głowy mi nie przyszło, żeby zapytać... we wtorek mam usg, to w szpitalu się popytam. Poza tym M. był ze mną i w sumie nie wiem jakby zareagował jakby mi lekarz przy nim chciał tam zacząć grzebać :p Nie no czuję się dziś parszywie i to pewnie dlatego pieprzy mi się w głowie.

Smoniczka młoda dupo sto lat :*

Gnidka z tego co wiem to miękka i skracajaca szyjka jest niebezpieczna nie wiem jak z sama miękka:((
Ja np. Od 34 tc miała rozwarcie na tzw.dwa palce i tak mi zostało do pordu:/ ale fakt na lekach.

Cortina zazdraszczam wyniku:))

Ja też nie mam kocykow z biedrony hehe

Laski trzymajcie magiczne kciuki za malza mojego bo dopiero dziś dotarł do straży miejskiej i "negocjuje" chciał mnie tam zabrać, żeby ich na litość brać, że ciężka sytuacja żona w ciąży...hihi

robiłam tylko usg. tak byłam przerażona tym moim Bąbelkiem, że tylko on się liczył i do głowy mi nie przyszło, żeby zapytać... we wtorek mam usg, to w szpitalu się popytam. Poza tym M. był ze mną i w sumie nie wiem jakby zareagował jakby mi lekarz przy nim chciał tam zacząć grzebać :p Nie no czuję się dziś parszywie i to pewnie dlatego pieprzy mi się w głowie.

Smoniczka młoda dupo sto lat :*

stara dupa się odezwała <lol> :-D
jak byłam na początku ciąży u gina to na usg sobie mąż popatrzył, a do badania to ja mu kazałam wyjść :-D

Smoniczka - wszystkiego najlepszego ! :*

Cortina - gratuluje dobrego wyniku, tylko z tym słodkim nie przesadzaj bo dzidziola zasłodzisz hehehe :) moi znajomi się śmieją, że ja niedługo ukiszę malutką bo ciągle bym kwaśne jadła hi :)

W środę idę na USG na NFZ podejrzeć moją córę. Kopie sobie czasami jak jej się zachce, szczególnie jak położe na leżąco ręce na brzuszku to fika. W dzień ciężko mi wyczuć ruchy chyba że siedzę spokojnie na wykładzie to czasem poczuje ale tak to zalatana jestem i jakoś mi te ruchy umykają, za to popołudniu i wieczorem wsłu****ę się co tam Zosia by mi chciała powiedzieć.

Czy u Was też dziś pięknie swieciło słońce?

Buziaki dla wszystkich ciężarówek :happy2:

reklama
Co ja tu slysze? Ktos dzieli tortem i ptysiami a mnie tam nie ma? Zostal jeszcze jakis okruszek? :)
smoniczka - sto lat w zdrowiu i pieknego intensywnego zycia ci zycze !!!

Do góry