reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

hej,
ja dzisiaj jade o gina na kontrol ze względu na ten gęsty śluz. Dzwoniłam i kazał mi po 14-ej przyjechać. Boję się jak cholera bo ten śluz był tak gęsty jakby czop ;/
Proszę trzymajcie kciuki!!!

reklama
nacik tylko że ja mam zabronione tego typu kontakty i mam nakaz leżenia i do tego szyjkę już skróconą, dlatego się niepokoję bo taki śluz pojawił się w sobotę a do teraz już go nie ma więc wolę to sprawdzić.

Hej dziewuszki:-)
U mnie szaro i ponuro, ale humorek mam dobry. Lecę zaraz na zakupy bo nie ma co do gara włożyć:-) A później przydało by się jakieś pranko zrobić, ale nie wiem czy mnie wena chwyci:-)

Gosia no to miałaś faktycznie ciężką noc, trzymam kciuki, żeby mały się zmęczył i pospał a Ty żebyś odpoczęła.

Poli nie steruj się będzie dobrze :-) trzymak kciuki za wizytę&&&& Ja swoje połówkowe mam jutro, ale jakoś to do mnie jeszcze nie dociera.

Zanetka te choróbska lubią sobie skakać po człowiekach, a jeszcze jak twój jest chory to duże prawdopodobieństwo, że ciebie też chwyci (chociaż z całego serca ci tego nie życzę)

Agisan dzięki za przepis zaraz lęce czytać co tam potrzeba:-)

Nadika trzymam kciuki, żeby było ok &&&&&

Nadika trzymam kciuki &&&&&. Oby było wszystko dobrze;-)

Gosiu no to nieźle mały dał Ci w nocy popalić. Mam nadzieje, że obejdzie się jednak bez antybiotyku i mały w końcu przestanie gorączkować.

Ja dziś na obiad będę robić naleśniki z serem i muszę zaraz zacząć robić bo po 14 Marcin wraca z pracy:tak:
Dziś czekałam na kuriera i się nie doczekałam. Pisał do mnie o 9 rano sms, że ma dla mnie paczkę, a że ja nie miałam zasięgu to mu nie odpisałam... (mieszkam w takim miejscu, że zasięgu trzeba szukać po całym domu i tylko w określonych miejscach jest). No i kurier stwierdził chyba, że mnie w domu nie ma. Jak mu już odpisałam 3 godziny później to zadzwonił, że dziś nie przyjedzie, bo już go dawno w moich okolicach nie ma... No i będę musiała znowu czekać na niego w środę. :eek:

Miałam się odstresować u fryzjera a było KOSZMARNIE:no:Po 1. ubrałam gruby golf a u fryzjera chyba z 30 st, więc miałam koszmarne duszności, po 2. farba piekła niemiłosiernie, nigdy nie miałam czegoś takiego, po 3. zapach farby sprawił, że prawie mdlałam..Na szczęście pod koniec farbowania przeszło, ale te pół godziny duszności to wieczność była..Mąż kupił Peugeota i wraca:)Może zdąży na usg?:) Na obiad chyba zamówie ruskie, bo znów mam zachciankę na nie;-)

Nadika, 3mam kciuki by było ok..ale myślę, że to nic groźnego- mój gin za każdym razem mówi, że śluzu będzie masaaa

Kurcze dziewczyny, pora na jakieś zakupy..Skłaniam się ku 2 bawełnianym sukienkom, takim, co potem sie też przydadzą może takie coś http://www.pieknamama.pl/sukienka-makena-marine.html.. Nie wyrabiam w legginsach- cisną:eek:, koszule już się nie dopinają a dłuższe swetry to tylko na mróz;)

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim!

Ostatnio rzadko tu bywam i powiem szczerze, że nie wiem co u kogo. Niestety nie miałam czasu ani ochoty nadrabiać. Czwarty tydzień jestem chora... albo i piąty. Kaszlałam, kaszlałam, no i wykaszlałam... byłam dzisiaj u lekarki mojej na kontroli i co się dowiaduję? Musi mi założyć krążek, bo szyjka mi się znacznie skróciła. Jeszcze moment, a Kubuś byłby na świecie. I kurka ten cały krążek 170 zł kosztuje! Nie mogliby tego zrobić refundowanego?? Człowiek płaci całe życie te ubezpieczenia, a i tak leczy się prywatnie i za wszystko 100% go kroją
angry.gif

nacik tylko że ja mam zabronione tego typu kontakty i mam nakaz leżenia i do tego szyjkę już skróconą, dlatego się niepokoję bo taki śluz pojawił się w sobotę a do teraz już go nie ma więc wolę to sprawdzić.

No to w takim razie powodzenia i nie stresuj się tak bardzo :tak: Może też śluz się tak zbiera bo dużo leżysz i nie spływa w mniejszych ilościach?
Kurcze dziewczyny, pora na jakieś zakupy..Skłaniam się ku 2 bawełnianym sukienkom, takim, co potem sie też przydadzą może takie coś Sukienka Makena Marine - odzież ciążowa Piękna Mama.. Nie wyrabiam w legginsach- cisną:eek:, koszule już się nie dopinają a dłuższe swetry to tylko na mróz;)

Ciążowa sukienka kopertowa Elegancka &#8226 89.99 zł &#8226 Bon prix
ta jest bardzo podobno a prawie za połowę ceny :-D możesz wtedy kupić więcej ;-)

reklama
witam poniedziałkowo :)

Dziewczyny- dzieki za info o tym jak fikają Wasze maluchy :)

Ja ciągle jem :zawstydzona/y: doslownie prawie caly czas :zawstydzona/y:
Dziś na obiad roladki schabowe z boczkiem, cebulką i ogórkiem, w sosie roladkowo-śmietanowym, kasza gryczana i salatka.
A teraz się piecze ciasto jabłkowo sliwkowe na kruchym spodzie, z bezą na górze. A że ciasta mi zostało- to upiekłam kilka ciasteczek: kruchych, maślanych. Wyszły PYSZNE!
MOja pani doktor chyba mnie ochrzani za wagę :zawstydzona/y:

Mój ukochany zaczął naciskać, żebysmy zaczęli zakupy dla maluszka robić bo potem na koniec nie damy rady wszystkiego kupić. Na razie wybieramy łozeczko i jakieś mebelki. Mam straszny dylemat z tym łózeczkiem :-D

Witam nową mamusię ;-)

Do góry