reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

smoniczka, chlebek pyyyycha, dałam samego słonecznika ale jutro kupię jeszcze dyniowe ziarenka i piekę jeszcze raz...a no i zamiast cukru dałam miodu;-)

ja w czwartek idę się zapisać na szkołę rodzenia:rofl2:

zmykam spać bo już ledwo widzę na oczy a tu jeszcze maleństwo w brzuszku szaleju się najadło:tak:

kolorowych snów mamusie i spokojnej nocy:tak:
dodam jeszcze, że poduszka z lidla do spania na boku jest rewelacyjna

reklama
A ja spać nie mogę :wściekła/y: mimo tego,że posiadam ową poduszkę z lidla(polecam) od ponad 2ch miesięcy ;-)
A jak padnę to pewnie do południa nikt mnie nie zwali z wyra :zawstydzona/y: zgroza!

Właśnie zobaczyłam rachunki prognozowe za prąd i wyrównawczą. Chyba ich poje***o! z Rachunków około 110 zł zrobiły się 170 a wyrównawcza 180! To w listopadzie do zapłacenia prawie 400zł! Złodzieje cholerne!!!!

Ostatnia edycja:
gnidka brawa dla Ciebie za takie podejście, po Twoich postach widać ze jesteś silną kobietą, mocno trzymam kciuki za Twoje Maleństwo jak i za każdej z nas z tego forum, by urodziło się zdrowiutkie :*

Witam porannie :-) U mnie szaruga za oknem i chyba padać będzie :wściekła/y:

smoniczka, chlebek pyyyycha, dałam samego słonecznika ale jutro kupię jeszcze dyniowe ziarenka i piekę jeszcze raz...a no i zamiast cukru dałam miodu;-)

Ciesz się, że się udał i smakował. Z miodem jeszcze nie próbowałam, ale może następnym razem :-)

A ja spać nie mogę :wściekła/y: mimo tego,że posiadam ową poduszkę z lidla(polecam) od ponad 2ch miesięcy ;-)
A jak padnę to pewnie do południa nikt mnie nie zwali z wyra :zawstydzona/y: zgroza!

Ja też ze spaniem mam cyrki :wściekła/y: tzn z zaśnięciem. Dzisiaj się zmobilizowałam i wstałam wcześniej i mam nadzieję, że wieczorem padnę i zasnę bez problemu.

Właśnie zobaczyłam rachunki prognozowe za prąd i wyrównawczą. Chyba ich poje***o! z Rachunków około 110 zł zrobiły się 170 a wyrównawcza 180! To w listopadzie do zapłacenia prawie 400zł! Złodzieje cholerne!!!!

Dlatego my mamy rozliczenie rzeczywiste i płacimy tyle co zuzyjemy a nie na zapas.

Dla portfela znaczna ulga, człowiek wie ile zużywa i czy musi oszczędzać prąd czy jest ok.

Gnidka- szacun dla ciebie za twoje podejście :)

Witam się z rana

tak mi się wstać nie chciało a tyle se zaplanowałam przed wizytą.

Chyba cos mnie łapie bo nos mam zapchany a buuuu

Zmykam cos zjeść, potem zakupy, umyc włosy posprzątać klatke zwierza zrobić obiad na szybko, spakować prowiant i w drogę...

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wyzytujące.

Zajrze pewnie dopiero jutro bo jedziemy jeszcze do znajomych w drodze powrotnej na chwilke i pewnie 22-24 zlądujemy w domku.

Witam
Na cik to mało płacisz ja mam prognozę 250zl a wyrównanie 440:/
Normalnie są niższe ale jednak ok 200zl prognozy zawsze jest:/

Bosz waśnie oglądam na tvn o poronieniach...koszmar jakiś w tych szpitalach!

Witam witam, mnie rano przywitała krew z nosa...Eh. Więc piję kawkę. Na dworze okropnie:( Rodzice potem mnie odwiedzą. Jutro chyba pojadę z dziewczynami z pracy do koleżanki, która urodziła miesiąc temu. Dam jej ciuszki dziewczęce, które zakupiłam..Oby były dobre..bo 56..Ale mała urodziła się malutka, miała mniej niz 50, więc szansa jest.:tak:
Ale mam sny dziwaczne..Dziś śniła mi się wizyta poniedziałkowa. Niby z dzieckiem było ok, ale lekarka kazała zrobić mi i mężowi jakieś testy z moczu:baffled:hehe. W wczoraj mi się śniło, że na usg wyszło, że będą trojaczki, po czym przy porodzie wyszły sześcioraczki:-)

Na cik tak dom ale w bloku mieliśmy podobnie:((( w sumie mimo mieszkania w domu wg. Mojej opini nie idzie dużo więcej prądu bo nas ciągle jest 3- je:)) rachunki to ogólnie moja zmorą, jak widzę coś w skrzynce to już mi sie humor psuje:/

Właśnie zrobiłam babeczki cytrynowo malinowe chętne mamusie zapraszam na takie jeszcze ciepłe z kawusia:))

reklama
Najgorsze jest to,że nie wiem czy prąd zdrożał tak bardzo czy my mamy jakiegoś ukrytego pożeracza prądu ;/ będę musiała z małżem pogadać...

Do góry