reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

witam:*
u mnie pogoda bardzo ladna. tak cieplutko ze spodenki można ubrac. dom posprzatany, mama ciato ze śliwkami upiekła. obiad zjedzony i odpoczywamy. kilometry zeszłysmy rano z mama za grzybami. miał byc wysyp a tu kurka wodna ledwo na zupę bedzie:-D:wściekła/y: no ale ruch to zdrowie:p

PATIK biedaku:( może odpocznik trochę. mąż wyręczy Cię przy dziewczynkach. wiem że masz gości ale Ty najważniejsza jesteś. dbaj o Jasia:)
BELLA nooo jak takie wielkie ciacha wychodza to nic tylko zakasac rękawy i do dzieła:)
CORTINA oooo Ty mi ciągle na te bebab robisz ochotę!!! muszę go miec:p jak cos to mój żoładek bedziesz miec na sumieniu:-D

a miałyście coś napisac o tych monitorach oddechu?? miałyście takie cuda??

a co do zakupów w mieście czy oglodania no to POLI ja nie wiem gdzie bym mogła jechac:no: Kraków dosyc dalek no ale to nic tylko nie znam tego miasta za dobrze. Nowy Tag chyba nie ma takich fajnych duzych sklepów. Wadowice to samo i jestem w du**** a buuuu......
męzuś mi obiecał ze poszukamy czegoś więc trzymam go za koniec języka.

reklama
Cześć cioteczki. U mnie piękna zdradliwa pogoda a niestety siedzę sama w domu ale mam kilka rzeczy do zrobienia to się przynajmniej nudzić nie będę.
Bella dziękuje za przepis napewno kiedyś wypróbuję.
Dobrze że mówicie o swoich grzeszkach bo już zaczełam mieć wyrzuty sumienia przez cole i nie zdrowe jedzenie.

Moje przeziębienie powoli przechodzi został tylko zatkany nos i kaszel, ale z tego smarkania wyskoczyła mi opryszczka :wściekła/y: czy można w ciąży stosować jakąś maść na to paskudztwo? Mam Detreomycyne ale właśnie doczytałam że nie można tego stosować w ciąży.

To i ja PRZEPRASZAM jeśli kogoś uraziłam swoim postem.
Teraz was troszkę podenerwuje :happy2: jutro rusza u mnie produkcja ciast, obiecaliśmy z mężem że upieczemy dla siostry ciasta weselne do pracy, także będziemy piekli serniczek, makowiec i jabłecznik. Teraz zmykam obierać jabłka:biggrin2:

Kurcze jak ja wam zazdroszczę tych ruchów, ja jeszcze nic nie czuję :-:)-(

Głowa do góry, ja miałam tak,że nie byłam pewna, może poczułam a potem bach i było ;-)doczekasz się :tak:

Łiiiiii!!!!!!!!!! Dzisiaj oficjalna połowa :-D byle do 37 tygodnia!

Może uda mi się dzisiaj wyciągnąć małżonka z domu ;-) wczoraj o 11 w nocy żarłam tosty i herbatniki z czekoladą milki. Oj jak mi się chciało tej czekolady!

Ja dopiero na dobre się z łózka ruszyłam i pogoniłam męża po składniki na placki i po colę ... udusze was... ciągle o jakiś rarytasach piszecie... na drożdżówę ze śliwkami to aż mnie trzesie... kebab też bym zjadła

Która mi drożdżówke ze śliwkami podrzuci całą blachę i to ciepłą...? :-D

Widze, że coniektóre dzieci tak brykają,że brzuszki skacza a mój narazie nie drgie tylko lokator leciutko sobie wygibaski robi a czasem i z bańki przytrzaśnie :)

Co do minitora oddechu ja nie kupię, bo to tylko stres dodatkowy słyszałam,że maluszki czasem nie równo oddychaja miewaja bezdechy i to jest naturalne a mata to wyczuje i będzie pikać kilka razy w nocy i w dzień a rodzice od razu panika więc po co to?

Jak ma się cos stać to i tak się stanie na wyjeździe, w wózku przecież maty wszędzie sie nie zabierze...

U nas w rodzinie bezdechów nie było maty też nie więc i ja nie będe cudowała bo mąż się ze mną rozwiedzie :-D

Witam dziewuszki.
My już po jeździe na konikach i zakupkach. Na obiadek pizza:-p a potem zupka z porów z przepisu podróży Makłowicza w Irlandii:-). Poczekam aż sie ułoży i jeszcże mam tartę z kremem i truskawką w galarecie. Zaraz idziemy do znajomych z prezentem dla nowonarodzonego dzidziulka.
Miłej soboty.

reklama
Do góry