reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Patik ja takei bóle jak piszesz miałam ze 2 tyg temu, chodziłam zgięta w pół i małymi kroczkami, leżałam tylko na boku zgięta w rogala, byłam u lekarza to tylko kazał brac rozkurczowo nospe i luteinę, i teraz juz jest wyraźna ulga, ale myśle że jeszcze takie bóle powrócą... to jak się da to odpoczywaj i gości do kuchni zagoń!!! niektórych można tak wykorzystać:-)

Witam sie sobotnio:)
Troszke musialam odchorowac wieczorem moje wczorajsze miksy lodow z ogorkami, ale nie bylo tragedii:)))
Co do karmienia piersia, to ja bym chciala tak do 5go miesiaca, potem miesiac przechodzenia na butelke a potem powrot do pracy, taki jest plan ale co z niego wyjdzie-zobaczymy.
Mysle, ze to indywidualna sprawa kazdej matki, ale tak jak wiekszosc dziewczyn uwazam, ze wszystko jest do zorganizowania. Mam przyklad wlasnej siostry, ktora corcie karmila przez 1,5 roku mimo ze po 6 miesiacach wrocila na caly etat do pracy. Mala miala skaze bialkowa i lekarze mowili zeby ja karmic tak dlugo jak sie da mlekiem matki, odciagala mleko i zostawiala niani na dzien a po powrocie karmila ja cycem.
Widze, ze niektore z was grzesza pepsi- nie martwcie sie dziewczyny- jesli ktos sie bedzie smazyl w piekle za ten cudny, babelkowy napoj bogow to bede ja! wypijam co najmnie litr dziennie, nic innego mi nie smakuje- no moze z wyjatkiem fanty:szok:

Gnidko, slonce ja wiem ze mialas na mysli ze poczekamy na Gosie:) pisalas wyraznie ze umowimy sie we czworke. To ja zle napisalam, chodzilo mi bardziej o to, ze po powrocie podrozniczki musimy sie konkretnie zabrac za planowanie tego spotkania, co by jeszcze w tym roku sie zorganizowac:))) a tak poza tym, to jak sie czujesz? i jak zakonczyla sie sprawa na Gardzie po incydencie z samochodami, znalezli tego kierowce? Przeprosil Cie chociaz?

Ostatnia edycja:
Klowee heheh, dobrze wiedziec, ze sie nie bedzie osamotnionym:)))
co do wymiotow to tez slyszalam ze pomaga, mojej kolezance z pracy sama lekarka kazala pic kiedy juz wszystko zawodzilo. Ja na szczescie nie mialam z tym problemow, tylko kilka razy mdlosci ale mi pomagaly pomarancze.

Czesc Dziewczynki :-D

Ja się tylko przywitam i lecę ;-) mamy gości a popołudniu robimy wielkie rodzinne ognicho- bo jest piękna pogoda no i wszyscy chcą się spotkać z "anglikami" ;-):-)
Co do grzesznych ;-) napojów to ja od czasu do czasu tez coś sobie łyknę :zawstydzona/y:;-):-p wczoraj na przykład dwie wielkie szklanki Sprite poszły a do tego kasztanki i malagi....no i ptasie mleczko :baffled::tak::-p
Miłego weekendu :-D
Aha- mój brzuszek też zaczyna fajnie falować :-D Szymon szaleje na całego :cool2:

Posprzatałam, wróciłam z zakupów i ledwo żyję. Przy kasie myślałam, że zemdleję..Do tego starałam się szybko zapakować zakupy do reklamówki, a mimo to stare baby za mną prawie mnie taranowały..żałosne..Poleżę godzinkę i biorę się za obiad. Miłego dnia!

Witam się i ja:-) u nas dziś słoneczko tak daje, że odechciewa mi się wszelkich prac domowych :-pale z uwagi na to, że mieszkanie wygląda jak po przejściu tornada, jestem zmuszona prać, sprzątać i gotować..no właśnie, dziś kuchnia serwuje mój ulubiony gulasz wołowy z ziemniaczkami i kiszonym ogórkiem:tak: życzę Wam wszystkim miłego popołudnia

Hej laseczki
Ja mam pracowity poranek. Posprzątałam kuchnie, poprasowałam zaległości oj dużo tego było :angry: ale dałam radę :-) Na 15 idziemy do teściów na obiadek (jak się cieszę, że nie muszę gotować:-)) Teraz sobie leżę i odpoczywam. Co to tej coli to ja też sobie odmówić nie mogę więc i mnie pewnie ognie piekielne nie miną :-D

Kurcze jak ja wam zazdroszczę tych ruchów, ja jeszcze nic nie czuję :-:)-(

reklama
Ale mi się teraz coca coli chce ale jak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Panie!
ja mam dziś kiepski dzień, sporo ludzi o auto pyta i ogląda ... i do tego po wczorajszej wizycie u teściow mam rewolucje i brzuch mnie tak boli, że mam 0 apetytu!
:baffled:
idę poszukać czegoś co pozwoli mi o coli nie myślec hehe tylko co to może być hmmmm:confused:

Do góry