Cortina
Fanka BB :)
Hej.
Zacznę może od najważniejszego co chciałam Wam przekazać. PRZEPRASZAM. Z mojego powodu rozpętała się ta cała afera grupy zamkniętej i ja chciałam ją raz na zawsze zakończyć. Miałam bardzo zły dzień, nie doczytałam regulaminu i palnęłam o 3 słowa za dużo. Możecie mi wierzyć lub nie, ale jest mi bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Chciałam przeprosić wszystkie lutówki. Razem i każdą z osobna. Szczególnie dziewczyny, które są w grupie zamkniętej i mogły poczuć się dotknięte moimi głupimi hasłami na ten temat oraz Deizzi, która w sumie przeze mnie też się wypowiedziała na ten temat i uciekła na marcówki. Źle mi z tym, że poróżniłam ze sobą właściwie obce, ale poniekąd bliskie mi osoby. Mam nadzieję, że nie będziecie mi miały tego za złe. Nie wiem czy to hormony ciążowe czy jeszcze jaki inny pieron w mojej osobie, ale narobiło się zgorszenia. Zapomnijmy o tym. Zapomnijmy, że kiedykolwiek taki temat był poruszany.
Nie oczekuję, że ktokolwiek się ucieszył z powodu tego postu. Mam jedynie nadzieję, że Wy - lutówki - spojrzycie na mnie troszkę łagodniej. Nie chciałabym Was opuszczać, ponieważ jestem z Wami już od pewnego czasu i jest naprawdę super. Jeśli jednak zdecydujecie, że rozsiałam zbyt duży zamęt - przyjmę to na przysłowiową klatę. Przestanę się udzielać. Nie przestane Was czytać, bo się przyzwyczaiłam i nie wyobrażam sobie dłuższego okresu czasu bez BB i wątku Luty 2013, tym bardziej, że zapisywałam się do niego z ogromną dumą i podnieceniem.
Przepraszam również szczególnie moderatorki Gosię i Anię za braki w znajomości regulaminu i sprowadzanie burzy na wątek, o który należycie dbają.
Nie liczę na fanfary i oklaski. Proszę jedynie o zrozumienie.
Dobrej nocy wszystkim Lutówkom i ich lutówym maluszkom.
Eve ! padalcu stalo sie, bylo minelo, trudnooo ... pocalujesz kazda w stope, brzuch czy czolko i dostaniesz rozgrzeszenie
mysle ze sytuacja wyjasniona i nie ma co roztrzasac tego co bylo ... masz przynajmiej odwage zeby przyznac sie do bledu, glupio wyszlo no ale trudno mysle ze nikt nie chce zebys nie pisala, odcinala sie bo twoja posty sa tu bardzoooo lubiane
maja wasze dzieci czkawke ? Olus chyba miewa bo tak smiesznie podskakuje mi w brzuchu przez kilka minut
chce mi sie sprajtaaaaa
a co do twardnienia brzucha to albo dzis w nocy mialam brzuch jak kamien albo mi sie snilo sama nie wiem mam nadzije ze mi sie snilo tylko
Ostatnia edycja: