reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

wiem, że jesli chodzi o imbir to można kupić w aptece pastylki i zazwyczaj w każdym supermarkecie jest świeży (świeżśy trzeba obrać i dwa cieńkie plasterki zalać wrzątkiem albo odać do herbaty) poza tym na tej stronie znalazłam dużo mieszanek z imbirem do kupienia online FIVE O'CLOCK - Sklep internetowy

Bella co do teścia to wspołczuję - na pewno nie miał niczego złego na myśli ale wiem jak się poczułaś, bo Mój Kochany wczoraj mi powiedział "a co Ty ten brzuch masz taki wielki już soro fasolka jest jak groszek?" no i obudził we mnie instynkt mordercy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i właśnie - jak tam Wasze brzuszki??

ja w 1 ciązy nie mogłam sie doczekać brzucha a miałam go dopiero na przełomie 5 i6 miesiaca -wcześniej nie było nic widać
a teraz już mam ciasne spodnie!!!!!!!!! :baffled:

reklama
brzuszka nie ma jeszcze:) i dobrze w sumie bo w pracy podwyżka mi sie szykuje jakaś może... więc chcę ciążę ukryć hehe
w pierwszej to miałam ledwo widoczny w 7 miesiącu...

niby wiem, że teść "dobrotliwie" to powiedział ale coś takiego kobiecie w ciąży? jeszcze co jak co ale sam ma 120 kg hahaha w pierwszej chwili myślałam, że o mopsa pyta i nawet zaczęłam opowiadać, że leży i zipie jak to ona hehe

bella83 tak ja jestem na ciążowym już od 4t6d
.jagódka ups, to ja się nie znam i nie wiem o co chodzi ;) sorki

czekam aż Karola pójdzie spać to walne sobie drzemkę ;)

matko dziewczyny ja jestem jak potwór!!
zrobiłam obiad dla siebie i Robert i ....zjadłam cały;/
też zaraz idę się przespać, wystawię leżaczek na tarasik i siup aaa cooo mała w przedszkolu to i ja zabaluję;))

matko dziewczyny ja jestem jak potwór!!
zrobiłam obiad dla siebie i Robert i ....zjadłam cały;/
też zaraz idę się przespać, wystawię leżaczek na tarasik i siup aaa cooo mała w przedszkolu to i ja zabaluję;))

o rany - ale Wam dobrze!!!!
a ja w pracy siedzę - jutrp audyt... buuuu jeszcze powinnam napisac sprawozdnianie a mam sianow głowie... i tak mi się chce spać...

no to jak nie bedzie to potraktowane to jak reklamna to powiem:) poprostu jak zobaczyłam ten wózek zakochałam sie i niechce patrzeć na żaden inny! Emmaljunga Mondial Duo Combi white leatherate
Emmaljunga

Ostatnia edycja:
Anioleczku musze ci pogratulowac gustu, tzn bo jest dokladnie taki sam jak moj,:-) Emmaljunga to super firma, ich wozki sa swietnej jakosci i od zawsze chcialam wlasnie taki miec! No moze nie bialy, ale maja tyle wzorow ze kazdy moze cos wybrac! A ich fabryka miesci sie jakas godzine jazdy od mojego miejsca zamieszkania wiec zdecydowanie taki bede miala wozek:tak:

Inna szwedzka firma ktora lubie to Babybjörn, robia takie slodkie nosidelka ktore sa tez obowiazkowo na mojej liscie do kupienia. Nawet moj maz sie juz na nie nastawil (generalnie moj maz i gadzety to druga lovestory..):-D

Zrobilam troche reklame szwedzkim produktom, a co tam :) Mysle ze warto, bo czesto sa niezrownane pod wzgledem jakosci i bezpieczenstwa:tak:

blekinge wlasnie ja tez słyszałam sporo na temat tej firmy dobrego. coprawda cena jest ciut wysoka, ale myślę, że produkt jest jej wart no i mam nadzieje ze posłuży mi dla 2 dzieci:) Mój maż widział go juz nawet na żywo, ja jeszcze niestety nie. ale i tak jest to nasz faworyt. no i koniecznie biały, choc wybór emmaljunga ma naprawdę imponujący:)
Jeszcze bella chyba wspominała o emmie tylko inny model?

Nie doczytalam co Bella napisala o wozku, calkiem mozliwe:tak: Mysle ze produkty skandynawskie dla dzieci generalnie sa dosc popularne w Polsce, ktos mi nawet mowil ze taka polska strona jest nawet z produktami szwedzko-norweskimi ale nie pamietam nazwy teraz...
Musze tylko jak bede w Polsce porownac ceny i zobaczyc czy moze w Polsce ceny sa nieco nizsze. W Szwecji sa czasami nie z tego swiata:shocked2:
A jak zobaczysz wozek na zywo to sie jeszcze bardziej zakochasz :) I Podobno faceci szczegolnie szaleja na ich punkcie bo wybieraja sobie rozne podwozia, zawieszenie etc.. Normalnie jak kupno samochodu:-D

reklama
wózek na prawdę piękny a akcesoria - marzy mi się ich torba :) wczoraj oglądałam ich katalog- mimo, że wózek mam - i jest super zrobiony jesli chodzi o sprzedaż lifestyle :) pełen szacenek :)

Do góry