LadyDo
Fanka BB :)
wiem, że jesli chodzi o imbir to można kupić w aptece pastylki i zazwyczaj w każdym supermarkecie jest świeży (świeżśy trzeba obrać i dwa cieńkie plasterki zalać wrzątkiem albo odać do herbaty) poza tym na tej stronie znalazłam dużo mieszanek z imbirem do kupienia online FIVE O'CLOCK - Sklep internetowy
Bella co do teścia to wspołczuję - na pewno nie miał niczego złego na myśli ale wiem jak się poczułaś, bo Mój Kochany wczoraj mi powiedział "a co Ty ten brzuch masz taki wielki już soro fasolka jest jak groszek?" no i obudził we mnie instynkt mordercy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i właśnie - jak tam Wasze brzuszki??
ja w 1 ciązy nie mogłam sie doczekać brzucha a miałam go dopiero na przełomie 5 i6 miesiaca -wcześniej nie było nic widać
a teraz już mam ciasne spodnie!!!!!!!!!
Bella co do teścia to wspołczuję - na pewno nie miał niczego złego na myśli ale wiem jak się poczułaś, bo Mój Kochany wczoraj mi powiedział "a co Ty ten brzuch masz taki wielki już soro fasolka jest jak groszek?" no i obudził we mnie instynkt mordercy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i właśnie - jak tam Wasze brzuszki??
ja w 1 ciązy nie mogłam sie doczekać brzucha a miałam go dopiero na przełomie 5 i6 miesiaca -wcześniej nie było nic widać
a teraz już mam ciasne spodnie!!!!!!!!!