reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam się z rana.
Wczoraj mnie telefon rano obudził, a dzisiaj piejący kogut!:szok: Mam ostatnio nad ranem jakiś lekki sen. i wystarczy, że moja mama coś głośniej powie (a ma donośny głos i ja chyba odziedziczyłam go po niej:eek:) i już się budzę.

Eve nic nie szkodzi, że niedługo Twoje posty będą na całą stronę, bo bardzo przyjemnie się je czyta. Uśmiałam się do łez z tej Twojej historyjki, powinnaś pisać jakieś rozśmieszające opowiadania.:-)

Gnidka pewnie nieźle się przestraszyłaś. Dobrze jednak, że wszystko dobrze się skończyło i że nic Wam się nie stało. Ściskam mocno:-)

PS: Eve co do pępolka mój jeszcze nie robi się wystający, ani wcale nie wyszedł:szok::eek:

reklama
Hej dziewczynki.
Chyba za wcześnie się pochwaliłam że skończyły się moje nocne problemy, pół nocy nie spałam co chwile się budziłam:wściekła/y:
Gnidka dobrze że nic wam się nie stało, pewnie dziadek już ślepy i nic nie widział i nie słyszał.
Eve powinnaś książki pisać!
A te pępolki to wszystkie wychodzą? Mój jest wklęsły i mam nadzieje że nie wyjdzie bo mi się to strasznie nie podoba :zawstydzona/y:
Mam takie głupie pytanie, jak rozpoznać czy to co się dzieje w środku to ruchy bąbla czy poprostu inna praca jelit?

Witam witam, jestem ranna z rana- przecinałam nowym nożem bułkę i sobie dłoń przecięłam w 2 miejscach:shocked2:To ci peszek...Powiem Wam, że już mogliby grzać w blokach, ja taki zmarzluch straszny i mi zimnooooo.
Eve, mój pępek nie jest wystający i raczej w ogóle nie będzie nawet pod koniec ciąży:tak:

Dziewczyny posiadające własną działalność gospodarcza poradźcie- czy można wciągać w koszty produkt kupiony w USA???

hello !

Eve zeby ciebie czytac trzeba normalnie miec pampersa albo tena lady miedzy nogami :-D bu hahaha :rofl2: uwielbiam twoje posty !

Zanetka
ja tez mam ostatnio jakis plytki sen, cos stuknie puknie a ja juz oczy owtarte :eek:

Gnidka ale mialas przygode :szok: co za burak z tego kierowcy :shocked2:

ide polezec na kanapie bo cos mnie muli dzis :eek: bleh ...

witam :)

ale ładnie dziś z rana- ożeźwiający chłodek i słoneczko :)

Własnie gotuję rosół na galaterę z kurczaka (tą, co chodzi za mną od dawna). Poszłam do sklepu po żelatynę.....i zapomniałam kupić groszku konserwowego :wściekła/y: a ja galaretkę muszę mieć z groszkiem, jajkiem, marchewką i zieloną pietruszką!

Za chwilę też zabieram się za zupę gulaszową- mniam, uwielbiam!

Mój brzuchol swędzi jak szalony i rosnie jak szalony :) pępek jeszcze nie wyszedł, ale dziurka stała się duzo płytsza, więc myslę, że wychodzi. Mi to sie nawet podoba- tak jakoś z ciązowym brzuszkiem się kojarzy :)

A macie już tę ciemną kreskę? U mnie nic nie widac, podejrzewam że mi wogole ta kreska nie pojawi się, bo mam dość jasną skórę.

Witajcie

u nas dzis piękna pogoda...

Gnidka- kurcze to miałaś stresowy dzionek...

Eve- ty jak cos nasmarujesz nam to aż boki zrywać...

O 4 rano sie przebudziłam a w brzuchu taka kulka, która mi odpukała i czmychnęła w głąb swojego domku, nie wiem jaką część ciała mój dzieć mi aż tak wypiął stwiam na pupsko,że taka twarda gula była, ale fajnie mocno było dziecko czuć...:-D:-D

Żeście mi smaka narobiły na drożdżówkę i teraz mam z serem, kruszonką,makiem do wyboru do koloru...:szok:

Chyba z lekka dom ogarnę.

Na obiad gołąbeczki

Trzymajcie sie kobitki nie dajcie się choróbskom

Witam i ja :-)

Ania szybko podrzuć mi no jedną drożdżówkę. Bo ja wczoraj kupiłam dwie z myślą o tym, że jedną zjem dzisiaj ale oczywiście nie wytrzymałam i zjadłam dwie wczoraj ech będę gruba jak słoń :zawstydzona/y:

U mnie pogoda średnio na jeża zimnawo, ale słoneczko przebija przez chmury.

Poli ja też jestem straszny zmarzluch, a ponoć kobietom w ciąży jest cieplej bo mają więcej krwi (tak gdzieś czytałam).

Martuszka u mnie też kreski nie widać i pewnie raczej nie będzie bo ja strasznie blada twarz jestem :-D

Lecę sobie jakieś śniadanko zrobić bo już burczy w brzuchu (a może to maleństwo się odzywa? :-) )

Witam

Gnidka całe szczęscie, ze to tylko mała stłuczka i tobie i maleństwu nic się nie stało. Współczuję że musiałaś się zdenerwować:(

poli- ja tez jestem zmarzluch:) doskonale cię rozumiem, z tym że ja mieszkam w domu i już od kilu dni pali się w piecu:)

maetuszka a po co ci żelatyna do galarety? Może głupie pytanie ale zaciekawiło mnie, bo ja nigdy o tym nie słyszałam, że się zelatynę daje

Wróciłam wczoraj z potwornym bulem głowy i natychmiast poszłam spać.

Maż podobno szykuje w weekend jakąs niespodziankę, ale nie chciał powiedzieć co:(

Dziś na obiad duszona cielęcinka z ziemniakami i pieczarkami:)

Martuszka ja też mam jasną karnacje ale krechę mam od początku ciąży.

Też gdzieś czytałam że kobietą w ciąży jest cieplej i stwierdzam że to jakaś ściema:no: Jestem zmarzluch straszny siedzę w sweterku a stopy i dłonie lodowate, mam nadzieje że niedługo zaczną grzać.

reklama
Widze ze wszytkim dokucza to samo, ja mam inne zmartwienie swedzi mnie tam ;/ nie wiem co mam robic, najgorsze jest to ze wypłata dopiero we wtorek i kasy nie mam zeby isc cos kupic :(

Do góry