reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Sylwia najgorsze było to, że oni wlezli razem pod prysznic tzn. Do kabiny i po kilku minutach wyszedł on z próbka moczu...obrzydliwe to hehe
Smialysmy się, że może podmienili i on swój dał haha

reklama
Witam!
Wczoraj było gorąco, a dziś chłodno. Byłam dziś z chłopakiem w mieście i zmokłam, oby i mnie choróbsko nie dopadło. Ale za to kupiliśmy kilka ubranek dla maleństwa.;-)

Mi lekarz powiedział, że w okresie letnim nie muszę brać witamin, tym bardziej, że mieszkam na wsi i warzywa i owoce mam pod dostatkiem.

Domi mnie nie swędzą, w ogóle ostatnio piersi wcale mi nie dokuczają, nawet nie są wrażliwe.

Dziewczyny nie wiecie przypadkiem czy jeśli zadzwonię do zakładu pracy i poproszę o to żeby mi przesłali zaświadczenie o ubezpieczeniu, czy są oni zobowiązani mi to wysłać, czy muszę być osobiście? Niestety ja nie mogę być osobiście, teraz mieszkam daleko od zakładu pracy. :eek:

A i śniło mi się dzisiaj, że urodziłam chłopaka(to by się zgadzało z moim przeczuciem na ogonek) Rodziłam w domu a poród odbierała moja mama. Normalnie te sny ostatnio są takie realne, że masakra.

Mi się jakiś czas temu śmiło, że mam syna, moje przeczucie mówiło, że będzie dziewczynka, no i lekarz też powiedział, że dziewczynka;-) O i z tego co mówi Sylwia_m18 to by się wszystko zgadzało.:-)

Nutka mam nadzieje, że Twoje maleństwo w końcu zrobi swojej mamie prezent i się ujawni za te dwa tygodnie. A ta klinika, o której piszesz to strasznie się ceni:szok::eek: Ja bym w życiu tyle nie dała, wolę kupić coś dla maleństwa.

Widzę każda pisze, że brzuszek już taki duży, że porządnie ogolić się nie potrafi, a mało która się chwali swoim swoim apartamentem. Z chęcią bym jakieś nowe pooglądała:laugh2::-) Na pewno są już większe niż od ostatnich dodanych zdjęć, no dziewczyny śmiało chwalić się:-D:rofl2:

Poli też uwielbiam rysować, na rocznicę bycia razem malowałam chłopakowi śliczny obrazek kolorowany pastelami i do tego wierszyk oczywiście wymyślony przeze mnie. Był zachwycony. Jestem pewna, że i Twojemu mężowi bardzo spodoba się druga część prezentu.:laugh2:

Mi gin. powiedziała,żebym kupiła sobie witaminy ale brała jak mi się przypomni. Co drugi dzień albo rzadziej. Powiedziała,że te witaminy w ciąży nie są aż tak istotne.
Ubóstwiam gorącą herbatę,życie mi dzisiaj ratuje. Czuje się jak by ktoś mnie skopał ;/ ehhh...
Co do snów to mi się takie głupoty snią i jestem po tym tak zmęczona. A na początku ciąży śniło mi się,że karmiłam piersią kotka.
I jak już śniły mi się maluszki to zawsze dziewczynki. A z USG chłopiec. Więc kto wie ;P

Nutka mam nadzieje, że Twoje maleństwo w końcu zrobi swojej mamie prezent i się ujawni za te dwa tygodnie. A ta klinika, o której piszesz to strasznie się ceni:szok::eek: Ja bym w życiu tyle nie dała, wolę kupić coś dla maleństwa.

Widzę każda pisze, że brzuszek już taki duży, że porządnie ogolić się nie potrafi, a mało która się chwali swoim swoim apartamentem. Z chęcią bym jakieś nowe pooglądała:laugh2::-) Na pewno są już większe niż od ostatnich dodanych zdjęć, no dziewczyny śmiało chwalić się:-D:rofl2:

Dzięki Żanetko :-) My też mamy taką nadzieję :rofl2: Chciałaś zdjęcie mieszkanka.....Masz- wrzucam swoje na odpowiedni wątek :-)
Teraz czekamy na inne, bo bardzo lubię oglądać "nasze" brzuszki :-D

czesc ! odkad sie zaczelo przedszkole doba mi za krotka :O
czytam na biezaco was :)
wrzucilam mieszkanie mojego syn ka na odpowiedni watek :)

żanetka co do zaświadczenia to musisz się dowiedzieć w zakładzie, u mojej koleżanki wysyłają bez problemu a ja mam na tyle komfortową sytuacje że pracowałam z siostrą i ona mi wszystko odbiera ja tylko dzwonie żeby mi kadrowa wystawiła a siostrze pisze upoważnienie.

reklama
co do snow to nie wierze w plec hehhe :)
mi sie snila przy pierwszej ciazy dziewczynka no i faktycznie byla laska :)
teraz mi sie tez snila mala dziewczynka i co :p ? i jajko ! a nawet dwa hahaha :D

Do góry