reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ewitka27 kochana nam się możesz zawsze wygadać!!! tylko BŁAGAM nie stresuj się olewaj ich wszystkich teraz wolno ci być egoistką JESTEŚ TY I TWOJE DZIECKO resztę możesz mieć gdzieś:)

blekinge- nie wiem czy w empiku są. ja szukałam przez internet i swój też tak zamówiłam, ale możesz sobie sprawdzić. To naprawdę fajna rzecz teraz jako organizer a później niesamowita pamiątka

reklama
A ja nie piszę, bo mam dziś doła:-(. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że coś jest nie tak jak powinno:no:.. Nie uspokoję się, dopóki lekarz nie zrobi usg.

czesc lutowki !

widze ze same gorace 30 tu mamy :-D
ja w maju 2013 tez bede miec okragle urodziny :-D

w wtorek ide do lekarza ! :happy2: i chyba wezme zwolenienie od 25.06. :sorry:
ciezko mi w pracy bo non stop mnie muli, boli mnie brzuch i chce mi sie spac ;) dodatkowo ten halas mnie do szalu doprowadza ;) no i tez nei ma co sie frajerowac do pracy chodzic bo i tak nikt tego nie doceni ze kobieta w ciazy dlugo pracuje ;) wybaczcie moje "myslenie" ale wiem co nieco bo kolezanki juz to prztestowaly ;)

mam przerwe w mudelniu od 14 :O zjadlam 2 pierogi i marze o arbuzieeeeeeeee ! :-D

Jagodka na tym etapie kazda z nas pewnie ma czarne mysli, ja staram sie nie myslec, czekam do wizyty bo jak zobacze to moze uwierze ;)
jeszcze sie chyba nie przyzwyczailam do mysli ze w moim brzuchu a raczej macicy :-D rosnie dziecko nr 2 :-p:-D:shocked2:

W sumie nie, ale w tamtej ciąży zupełnie inaczej się czułam na tym etapie.. No i ta beta taka niska:-( Wiesz, taka kobieca intuicja:unsure: Najchętniej zasnęłabym dzisiaj i obudziła się w środę po południu..

nie nakrecaj się. to ze w poprzedniej ciazy czułas sie inaczej zupełnie o niczym nie świadczy! kazdą ciążę przechodzi się podobno inaczej wiec nie panikuj i nie stresuj dziecka niepotrzebnie. do środy już tylko chwilka więc jakoś wytrwasz, a beta wcale nie niska- może po prostu później doszło do zagnieżdżenia niz ci się wydaje. Proszę mi tu obiecać ze żadnych negatywnych myśli! bo jak nie....

reklama
Aniołeczku, beta JEST niska, w tym tygodniu ciąży powinna być wyższa. Mam powody do obaw, i przepraszam Cię, ale nie dawaj mi takich "dobrych" rad jak "nie stresuj dziecka", bo to w niczym nie pomaga. Tym bardziej, że nie oczekuję żadnych. Chciałam się tylko podzielić obawami, humor mam dziś okropny i nie daje mi to spokoju. Wiem, że podobno każda ciąża jest inna, co też nie zmienia mojego nastawienia.

Do góry