reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Bella ogorki(wszelkie postacie) i papryka sa w warzywach zakazanych ;) tak samo jak: rzodkiewka, wszsytkie straczkowe, kapusta, rzepa, szparagi, grzyby :| zeby uniknac atakow powinnam sie jej trzymac do konca i po porodzie tez po ciazy dopiero laparoskopia a do normalnego jedzenia typu frytki i smazona ryba+ kapusta kiszona to raczej nie wroce ;) moja mama jest po usunieciu woreczka i musi sie pilnowac :(

reklama
Napisalam Ci też na priv właśnie hehe
To współczuję bo ja po ciąży to mogę wrócić do normalnego jedzenia, choć np. Nie mogę brać tabletek anty. No i podobno w ciąży siada to co najsabsze w nas tak wec też muszę uważać:((
U mnie najgorzej jest pod koniec ciąży bo grozi to nawet obumarciem płodu więc ok 30 tc będę jak tykajaca bomba:/

Kaja- wszystkiego najlepszego dla męża:) No i oczywiście napisz jak po wizycie:) &&&

Bella mam taki pochłaniacz zapachu z lodówki i faktycznie jest skuteczny, tylko jak wyjęłam coś zdrowo zepsutego i odwinęłam tę folię to miało to swój efekt niestety...

Na obiad był delikatny krupniczek.

Mam lenia dziś, a muszę sobie zajrzeć troszkę do ksiażki bo jutro mam test kwalifikacyjny na kurs. mam nadzieje, że sie dostanę:)

Współczuję wam dziewczyny cortina, bella tej rygorystycznej diety...:(

hej!
wpadam tylko na chwilkę...emek ma wolne więc na kompa nie ma czasu:-p dzisiaj mój Bąbel mnie pierwszy raz kopnął hehe:rofl2: normalnie poczułam na ręce:tak: do tej pory czułam że się rusza...a dzisiaj normalny kop;-)

Cortina ojojoj niepotrzebnie się to przyplątało:((( trzymam kciuki za dietę, żeby nie bolało i żebyś wytrwała dzielnie do rozwiązania!!! to teraz będziecie się z Bellą wspierać w zmaganiach dietowych!
aniołeczek owocnej nauki:-) na jaki kurs się wybierasz? ja tu siedzę w domu i się odmóżdżam:-p a koleżanka nieustannie się rozwija:tak: tylko pozazdrościć:tak:
Nutka trochę aktywności maluszka a pyszczek się śmieje od ucha do ucha:-D super doświadczenie no nie?;-)

patik na przygotowanie do egzaminu na certyfikat FCE
hehe no staram się inwestować też w siebie jest to dla mnie niezmiernie ważne

inwestuj inwestuj:tak: ja bardzo żałuję, że nie potrafię się zdyscyplinować i coś robić, ale pocieszam się że jeszcze mam czas hehe, może jak mi dzieciaczki troszkę podrosną i pójdą do przedszkola to wtedy pomyślę nad sobą - teraz nie ogarniam tego co mam wokół siebie:-p

patk masz rację :-D:-D:-D doświadczenie niezapomniane...to jest niesamowite uczucie :-D:-D:rofl2:
Teraz muszę wyczaić, kiedy się będzie znowu ruszało i zawołać męża :-) bo ile razy on przystawia rękę, to nigdy się doczekać nie może żadnego śladu życia ;-):-p
Tobie gratuluje pierwszego kopniaczka :-Dto dopiero musi być fajne uczucie:-D:-D:rofl2:

aniołeczku- owocnej nauki:-) niech Ci wiedza łatwo płynie do główki :-):-) super, że się rozwijasz :-):-):-)

reklama
Do góry