reklama
agaod
Fanka BB :)
oooo! wstałam pierwsza ja już po spacerku z moim psiurem, całą noc chodził i popłakiwał i wcale się nie wyspałam, a płakał, bo wyspał się za dnia i w nocy nudziło się bardzo idę zrobić sobie śniadanko..tylko co tym razem? miłego poranka
właśnie się dopatrzyłam, że wcale nie jestem pierwsza
właśnie się dopatrzyłam, że wcale nie jestem pierwsza
Witam czwartkowo)
Annaroksana...ja też wczoraj przestawiałam meble tarasowe ale z wikliny więc nie super lekkie i dziś brzuś boli więc mam w nosie i nie robie nic ... no może obiad hihi
Na cik a jakie to przesądy bo ja nie znam o chrzcie ??
Cortina mów o co kaman a nie gryziesz się sama... mam nadzieje, że nic poważnego i, że wyniki będą takie jak sobie życzysz)
Aniołeczek na zapachy z lodówki rewelacyjna jest soda oczyszczona wsypać trochę do kubeczka i wstawić do lodówki i już załatwione) u nas działa cuda
Laski mam prośbę w imieniu przyjaciółki głosujcie raz dziennie na jej synka plisssss)
Zagłosuj na maluszka o imieniu Leonard - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Annaroksana...ja też wczoraj przestawiałam meble tarasowe ale z wikliny więc nie super lekkie i dziś brzuś boli więc mam w nosie i nie robie nic ... no może obiad hihi
Na cik a jakie to przesądy bo ja nie znam o chrzcie ??
Cortina mów o co kaman a nie gryziesz się sama... mam nadzieje, że nic poważnego i, że wyniki będą takie jak sobie życzysz)
Aniołeczek na zapachy z lodówki rewelacyjna jest soda oczyszczona wsypać trochę do kubeczka i wstawić do lodówki i już załatwione) u nas działa cuda
Laski mam prośbę w imieniu przyjaciółki głosujcie raz dziennie na jej synka plisssss)
Zagłosuj na maluszka o imieniu Leonard - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
chyba mam skurcze braxtona hicksa ... tak na kilka sekund twardnieje mi brzuch i potem jest ok, nie boli tylko takie mrowienie czuje jakby i mam wrażenie, że to jest związane z ruchami maleństwa...ale pewna to nie jestem czy to dobrze...
sylwia_m18
bella przesąd mówi że jeśli ciężarna kobieta będzie chrzestną, to któreś z dzieci (chrzczone, albo to, które się urodzi), umrze.
Tak samo ciężarówka nie powinna być świadkiem na ślubie bo to przynosi pecha w małżeństwie i panna młoda nie będzie miała dzieci bo świadkowa jej to odbiera
Tak samo ciężarówka nie powinna być świadkiem na ślubie bo to przynosi pecha w małżeństwie i panna młoda nie będzie miała dzieci bo świadkowa jej to odbiera
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Hej Dziewczynki:-)
Ale zabobony... Ja w nic takiego nie wierzyłam i nie wierzę. Pierdoły ktoś wymyślił i tyle
Ja zjadłam śniadanko-twarożek na słodko:-) I zaczęłam sprzątać:-) odkurzam, piorę, myję lodówkę i zrobię porządek w lekarstwach Bo już mnie wkurza ten mix, który tam oglądam sięgając mężowi po jakieś tabletki
Na obiad grochóóóówaaaaa bo ktoś mi tu samaka narobił tak wielkiego, że do dziś mnie trzyma;-)
3majcie się ciepło :-)
Ale zabobony... Ja w nic takiego nie wierzyłam i nie wierzę. Pierdoły ktoś wymyślił i tyle
Ja zjadłam śniadanko-twarożek na słodko:-) I zaczęłam sprzątać:-) odkurzam, piorę, myję lodówkę i zrobię porządek w lekarstwach Bo już mnie wkurza ten mix, który tam oglądam sięgając mężowi po jakieś tabletki
Na obiad grochóóóówaaaaa bo ktoś mi tu samaka narobił tak wielkiego, że do dziś mnie trzyma;-)
3majcie się ciepło :-)
nadika
hej,
annaroksana a wiesz jaką krótką masz teraz szyjkę?? ja też mam problem z szyjką , ma 2.5cm i narazie nic o szwie czy krązku lekarz nie mówił tylko kazał dużo leżeć i praktycznie nic nie robić
co do zabobonów to ja w nie nie wierzę, u mnie mówią że kobieta w ciązy nie powinna być chrzestną ale nigdy nie wiedziałam dlaczego.
annaroksana a wiesz jaką krótką masz teraz szyjkę?? ja też mam problem z szyjką , ma 2.5cm i narazie nic o szwie czy krązku lekarz nie mówił tylko kazał dużo leżeć i praktycznie nic nie robić
co do zabobonów to ja w nie nie wierzę, u mnie mówią że kobieta w ciązy nie powinna być chrzestną ale nigdy nie wiedziałam dlaczego.
reklama
poli0105
O matko, jakie Wy tu przesądy wypisujecie..Ja swiadkowałam u siostry, gdy byłam w 2 miesiącu ciąży.. Nie wierzę w takie farmazony hehe. Ja dopiero wstałam..Prawie nic nie spałam w nocy:-( Od początku ciąży męczy mnie bezsennośćZajadam się sałatka jarzynową mojej mamy, na którą czekam od długiicchh tygodni;-) Jest pyszna. No a zaraz biorę się za sernik przekładany, też mamusiowy- byliśmy wczoraj na 46 urodzinach mojej mamy Potem wpada kumpela do mnie, więc będę mieć zajęcie:-)