reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

ja w niedziele podaję małą siostry, ale nawet nie słyszałam o takim przesądzie :-) właśnie jadę poszukać jakiejś sukienki na tę okazję

reklama
oooo! wstałam pierwsza:-D ja już po spacerku z moim psiurem, całą noc chodził i popłakiwał i wcale się nie wyspałam, a płakał, bo wyspał się za dnia i w nocy nudziło się bardzo:happy: idę zrobić sobie śniadanko..tylko co tym razem? :crazy:miłego poranka:tak:

właśnie się dopatrzyłam, że wcale nie jestem pierwsza :)

Witam czwartkowo:))

Annaroksana...ja też wczoraj przestawiałam meble tarasowe ale z wikliny więc nie super lekkie i dziś brzuś boli więc mam w nosie i nie robie nic ... no może obiad hihi

Na cik a jakie to przesądy bo ja nie znam o chrzcie ??

Cortina mów o co kaman a nie gryziesz się sama... mam nadzieje, że nic poważnego i, że wyniki będą takie jak sobie życzysz:))

Aniołeczek na zapachy z lodówki rewelacyjna jest soda oczyszczona wsypać trochę do kubeczka i wstawić do lodówki i już załatwione:)) u nas działa cuda:)

Laski mam prośbę w imieniu przyjaciółki głosujcie raz dziennie na jej synka plisssss:))

Zagłosuj na maluszka o imieniu Leonard - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

chyba mam skurcze braxtona hicksa ... tak na kilka sekund twardnieje mi brzuch i potem jest ok, nie boli tylko takie mrowienie czuje jakby i mam wrażenie, że to jest związane z ruchami maleństwa...ale pewna to nie jestem czy to dobrze...

bella przesąd mówi że jeśli ciężarna kobieta będzie chrzestną, to któreś z dzieci (chrzczone, albo to, które się urodzi), umrze.
Tak samo ciężarówka nie powinna być świadkiem na ślubie bo to przynosi pecha w małżeństwie i panna młoda nie będzie miała dzieci bo świadkowa jej to odbiera

Ooo shit jaki makabryczny przesad! Zazwyczaj są takie śmieszne...że rude dziecko, że będzie miało znamię itp. A tu normalnie szok przezylam!

Hej Dziewczynki:-)
Ale zabobony...:baffled: Ja w nic takiego nie wierzyłam i nie wierzę. Pierdoły ktoś wymyślił i tyle :dry:
Ja zjadłam śniadanko-twarożek na słodko:-) I zaczęłam sprzątać:-) odkurzam, piorę, myję lodówkę i zrobię porządek w lekarstwach:baffled: Bo już mnie wkurza ten mix, który tam oglądam sięgając mężowi po jakieś tabletki:dry:
Na obiad grochóóóówaaaaa:-D bo ktoś mi tu samaka narobił tak wielkiego, że do dziś mnie trzyma;-):-p:-p
3majcie się ciepło :-)

hej,

annaroksana a wiesz jaką krótką masz teraz szyjkę?? ja też mam problem z szyjką , ma 2.5cm i narazie nic o szwie czy krązku lekarz nie mówił tylko kazał dużo leżeć i praktycznie nic nie robić

co do zabobonów to ja w nie nie wierzę, u mnie mówią że kobieta w ciązy nie powinna być chrzestną ale nigdy nie wiedziałam dlaczego.

reklama
O matko, jakie Wy tu przesądy wypisujecie..Ja swiadkowałam u siostry, gdy byłam w 2 miesiącu ciąży.. Nie wierzę w takie farmazony hehe. Ja dopiero wstałam..Prawie nic nie spałam w nocy:-( Od początku ciąży męczy mnie bezsenność:crazy:Zajadam się sałatka jarzynową mojej mamy, na którą czekam od długiicchh tygodni;-) Jest pyszna. No a zaraz biorę się za sernik przekładany, też mamusiowy- byliśmy wczoraj na 46 urodzinach mojej mamy:tak: Potem wpada kumpela do mnie, więc będę mieć zajęcie:-)

Do góry