reklama
domikcw
Fanka BB :)
hej:* ale u mnie zimno i buro. jesien jak nic idzie a poza tym pokłocilam się wczoraj wieczorem z mężem tak mi smutno i przykro. nawet sobie popłakac nie mogłam bo jak zaczełam to zaraz ciągnie mnie na wymioty dzidzia nie chce żebym płakala. no i odchorowałam to nocnym i dzisiejszym bólem brzucha...eh... leze i się zastanawiam czy nospę nie wziąsc? taki to nudzący ból...
buuu i jeszcze raz buuu...!!!!
buuu i jeszcze raz buuu...!!!!
patik80
dzień dobry dziewczyny!
widzę że dzisiaj temat włosów na tapecie i ja powinnam coś ze swoimi zrobić - kilka miesięcy farbowałam na ciemny brąz który wyszedł praktycznie jak czarny, a jak odwiedziłam fryzjerkę i powiedziałam że chce mieć teraz jaśniejsze to powiedziała mi wprost że najpierw to muszę ten kolor ściągać żeby zafarbować na jakiś naturalny brąz - no i ostało się tylko na podcięciu końcówek, bo podobno ten zabieg bardzo inwazyjny dla włosa i się wystraszyłam i zrezygnowałam, a że między czasie próbowałam sama włosy zafarbować to teraz mam w zasadzie trzy kolory, ciemny brąz, brąz i moje siwki eh chyba na rewolucje z głową poczekam aż urodzę
widzę że dzisiaj temat włosów na tapecie i ja powinnam coś ze swoimi zrobić - kilka miesięcy farbowałam na ciemny brąz który wyszedł praktycznie jak czarny, a jak odwiedziłam fryzjerkę i powiedziałam że chce mieć teraz jaśniejsze to powiedziała mi wprost że najpierw to muszę ten kolor ściągać żeby zafarbować na jakiś naturalny brąz - no i ostało się tylko na podcięciu końcówek, bo podobno ten zabieg bardzo inwazyjny dla włosa i się wystraszyłam i zrezygnowałam, a że między czasie próbowałam sama włosy zafarbować to teraz mam w zasadzie trzy kolory, ciemny brąz, brąz i moje siwki eh chyba na rewolucje z głową poczekam aż urodzę
Ania1973G
Witajcie
ja po wizycie u gina nadprogramowej, bo infekcja jest jakaś więc zbadał mnie od wewnątrz maluszka pokazał pomierzył ponad 8 cm ma serduszko 150 uderzeń.
Dziś mam Clotrimazolum 1 globulkę a od jutra Gynalgin na 10 dni a za tydz kontrola u mojego gina bo akurat mamy wizytkę.
Wolałam nie czekać aż badziew się rozsieje we mnie na dobre.
Po drodze Mc Donald zaliczony i teraz sie kulam z objedzenia...
ja po wizycie u gina nadprogramowej, bo infekcja jest jakaś więc zbadał mnie od wewnątrz maluszka pokazał pomierzył ponad 8 cm ma serduszko 150 uderzeń.
Dziś mam Clotrimazolum 1 globulkę a od jutra Gynalgin na 10 dni a za tydz kontrola u mojego gina bo akurat mamy wizytkę.
Wolałam nie czekać aż badziew się rozsieje we mnie na dobre.
Po drodze Mc Donald zaliczony i teraz sie kulam z objedzenia...
Deizzi
Witam wróciłam tak jak obiecałam po niedzieli Nadrobię Was jutro w pracy bo i tak nie będę miała co robić Idę za chwilkę zrobić pierogi z mięsem i kapustą (taka pyszna kwaśna) i jeszcze chyba krokiety odgrzeje bo z obiadku zostały, albo parówki bo mam straszną ochotę na nie...
Jeszcze tydzień i wizyta u lekarza
Jeszcze tydzień i wizyta u lekarza
hello więc wyniki mam w sumie w normie tylko bilirubona mimo że w normie jest na granicy, w ciąży z iza byla niższa mimo już stwierdzonej choroby.
Gin. Powiedziała, że na wizycie pogadamy o lekach a teraz mam trzymać bezwzględną już dietę(( ooo ja biedna:/
Gin. Powiedziała, że na wizycie pogadamy o lekach a teraz mam trzymać bezwzględną już dietę(( ooo ja biedna:/
poli0105
Smoniczka, domikcw- leżeć i odpoczywać, jak trzeba to brać nospę, przecież ona pomaga!
Ania1973G- współczuje infekcji, ja- odpukać- póki co niczego nie złapałam
Bella- 3mam kciuki
Zanetka- Ty masz ładny naturalny kolor, a ja sobie nie wyobrażam mieć niefarbowane- mam mysi blond
patik80- ja ściągałam kolor czarny do blondu, powiem Ci, że nie było tak źle- a mam włosy kręcone, więc z natury suche. Ważne, by cały czas stosować odżywki. Polecam Kallos ( na alllegro 1 litr za ok. 15 zł)- super odżywka. Nakładałam nawet na godzinkę na wilgotne włosy, zawijałam głowę folią spożywczą oraz ręcznikiem. Plus witaminy na włosy
A godzinkę temu czułam 2 serie kopniaków dzidzulowych:-) Z dnia na dzień coraz częściej to czuję!
Ania1973G- współczuje infekcji, ja- odpukać- póki co niczego nie złapałam
Bella- 3mam kciuki
Zanetka- Ty masz ładny naturalny kolor, a ja sobie nie wyobrażam mieć niefarbowane- mam mysi blond
patik80- ja ściągałam kolor czarny do blondu, powiem Ci, że nie było tak źle- a mam włosy kręcone, więc z natury suche. Ważne, by cały czas stosować odżywki. Polecam Kallos ( na alllegro 1 litr za ok. 15 zł)- super odżywka. Nakładałam nawet na godzinkę na wilgotne włosy, zawijałam głowę folią spożywczą oraz ręcznikiem. Plus witaminy na włosy
A godzinkę temu czułam 2 serie kopniaków dzidzulowych:-) Z dnia na dzień coraz częściej to czuję!
anioleczek12341
U mnie nic się nie dzieje... maz w pracy a ja sama. obaid ugotowałam i nie mam żadnego zajęcia... Podziwiam was za takie ostre porządki jak pranie dywanów... ja bym się bała tak ciężko dźwigać czy cos robić w ciązy...
Włosy... moje już się proszą o wizytę u fryzjera... ale jestem umówiona na 14.09 więc się odświeżę troszkę
Jutro wizyta... Boje się
Włosy... moje już się proszą o wizytę u fryzjera... ale jestem umówiona na 14.09 więc się odświeżę troszkę
Jutro wizyta... Boje się
hej lasencje.
ja nie wiem gdzie mieszkacie, że miałyście dzisiaj szaro, buro i deszczowo bo u nas gorąco!
wy już macie listy co do szpitala?????? dobre jesteście!!! dla mnie to jeszcze odległa kwestia hehe w pierwszej ciąży jakoś szybciej o wszystkim myślałam. teraz nawet nie powyciągałam małych ciuszków, żeby zobaczyć czy coś muszę do kupić
nadal się wakacjuje, ale już mi te 2 tygodnie tak szybko zleciały, że szok!
buziaki dla was ciotki. od jutra do piątku będę rzadko, o ile w ogóle się pojawię bo może jutro plażę zaliczymy, albo zoo... no i mamy trochę spraw do pozałatwiania :/ laba powoli się kończy hehe
ja nie wiem gdzie mieszkacie, że miałyście dzisiaj szaro, buro i deszczowo bo u nas gorąco!
wy już macie listy co do szpitala?????? dobre jesteście!!! dla mnie to jeszcze odległa kwestia hehe w pierwszej ciąży jakoś szybciej o wszystkim myślałam. teraz nawet nie powyciągałam małych ciuszków, żeby zobaczyć czy coś muszę do kupić
nadal się wakacjuje, ale już mi te 2 tygodnie tak szybko zleciały, że szok!
buziaki dla was ciotki. od jutra do piątku będę rzadko, o ile w ogóle się pojawię bo może jutro plażę zaliczymy, albo zoo... no i mamy trochę spraw do pozałatwiania :/ laba powoli się kończy hehe
reklama
U mnie obyło się bez nospy, poleżałam i wszystko się uspokoiło.
Poli super, że już czujesz dzidziolka, zazdroszczę ci:-)
Bella dasz radę, w końcu dzidzia najważniejsza.
Aniołeczek a czemu się boisz wizyty? masz jakieś podstawy do obaw?
Gosia u mnie też dzisiaj cieplutko było, ale my teraz blisko siebie:-)
Deizzi witamy z powrotem:-) i szybciutko nadrabiaj bo jest co czytać.
Ania więm co czujesz ja właśnie skończyłam brać globulki i mam nadzieję, że do wizyty (24.09) nic się nie nawróci.
Ja chyba jutro zadzwonię do fryzjera i się umówię na wizytę, bo te moje włosy to już przechodzą sam siebie i już wstyd wyjść nawet z psem na spacer Pewnie gdybym chodziła do pracy to bym się szybciej zmobilizowała, ale jak siedzę w domu to mi się nie chce.
Poli super, że już czujesz dzidziolka, zazdroszczę ci:-)
Bella dasz radę, w końcu dzidzia najważniejsza.
Aniołeczek a czemu się boisz wizyty? masz jakieś podstawy do obaw?
Gosia u mnie też dzisiaj cieplutko było, ale my teraz blisko siebie:-)
Deizzi witamy z powrotem:-) i szybciutko nadrabiaj bo jest co czytać.
Ania więm co czujesz ja właśnie skończyłam brać globulki i mam nadzieję, że do wizyty (24.09) nic się nie nawróci.
Ja chyba jutro zadzwonię do fryzjera i się umówię na wizytę, bo te moje włosy to już przechodzą sam siebie i już wstyd wyjść nawet z psem na spacer Pewnie gdybym chodziła do pracy to bym się szybciej zmobilizowała, ale jak siedzę w domu to mi się nie chce.
Ostatnia edycja: