reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
hej:* ale u mnie zimno i buro. jesien jak nic idzie:( a poza tym pokłocilam się wczoraj wieczorem z mężem:( tak mi smutno i przykro. nawet sobie popłakac nie mogłam bo jak zaczełam to zaraz ciągnie mnie na wymioty:eek: dzidzia nie chce żebym płakala. no i odchorowałam to nocnym i dzisiejszym bólem brzucha...eh... leze i się zastanawiam czy nospę nie wziąsc? taki to nudzący ból...

buuu i jeszcze raz buuu...!!!!

dzień dobry dziewczyny!
widzę że dzisiaj temat włosów na tapecie:-D i ja powinnam coś ze swoimi zrobić - kilka miesięcy farbowałam na ciemny brąz który wyszedł praktycznie jak czarny, a jak odwiedziłam fryzjerkę i powiedziałam że chce mieć teraz jaśniejsze to powiedziała mi wprost że najpierw to muszę ten kolor ściągać żeby zafarbować na jakiś naturalny brąz - no i ostało się tylko na podcięciu końcówek, bo podobno ten zabieg bardzo inwazyjny dla włosa:baffled: i się wystraszyłam i zrezygnowałam, a że między czasie próbowałam sama włosy zafarbować to teraz mam w zasadzie trzy kolory, ciemny brąz, brąz i moje siwki:zawstydzona/y: eh chyba na rewolucje z głową poczekam aż urodzę:sorry:

Witajcie

ja po wizycie u gina nadprogramowej, bo infekcja jest jakaś więc zbadał mnie od wewnątrz maluszka pokazał pomierzył ponad 8 cm ma serduszko 150 uderzeń.

Dziś mam Clotrimazolum 1 globulkę a od jutra Gynalgin na 10 dni a za tydz kontrola u mojego gina bo akurat mamy wizytkę.

Wolałam nie czekać aż badziew się rozsieje we mnie na dobre.

Po drodze Mc Donald zaliczony i teraz sie kulam z objedzenia...

Witam wróciłam tak jak obiecałam po niedzieli :) Nadrobię Was jutro w pracy bo i tak nie będę miała co robić :) Idę za chwilkę zrobić pierogi z mięsem i kapustą (taka pyszna kwaśna) i jeszcze chyba krokiety odgrzeje bo z obiadku zostały, albo parówki bo mam straszną ochotę na nie...

Jeszcze tydzień i wizyta u lekarza :)

hello:) więc wyniki mam w sumie w normie tylko bilirubona mimo że w normie jest na granicy, w ciąży z iza byla niższa mimo już stwierdzonej choroby.
Gin. Powiedziała, że na wizycie pogadamy o lekach a teraz mam trzymać bezwzględną już dietę:((( ooo ja biedna:/

Smoniczka, domikcw- leżeć i odpoczywać, jak trzeba to brać nospę, przecież ona pomaga!

Ania1973G
- współczuje infekcji, ja- odpukać- póki co niczego nie złapałam

Bella- 3mam kciuki

Zanetka- Ty masz ładny naturalny kolor, a ja sobie nie wyobrażam mieć niefarbowane- mam mysi blond

patik80- ja ściągałam kolor czarny do blondu, powiem Ci, że nie było tak źle- a mam włosy kręcone, więc z natury suche. Ważne, by cały czas stosować odżywki. Polecam Kallos ( na alllegro 1 litr za ok. 15 zł)- super odżywka. Nakładałam nawet na godzinkę na wilgotne włosy, zawijałam głowę folią spożywczą oraz ręcznikiem. Plus witaminy na włosy:tak:

A godzinkę temu czułam 2 serie kopniaków dzidzulowych:-):-D Z dnia na dzień coraz częściej to czuję!

U mnie nic się nie dzieje... maz w pracy a ja sama. obaid ugotowałam i nie mam żadnego zajęcia... Podziwiam was za takie ostre porządki jak pranie dywanów... ja bym się bała tak ciężko dźwigać czy cos robić w ciązy...

Włosy... moje już się proszą o wizytę u fryzjera... ale jestem umówiona na 14.09 więc się odświeżę troszkę:)

Jutro wizyta... Boje się:(

hej lasencje.
ja nie wiem gdzie mieszkacie, że miałyście dzisiaj szaro, buro i deszczowo bo u nas gorąco!
wy już macie listy co do szpitala?????? dobre jesteście!!! dla mnie to jeszcze odległa kwestia hehe w pierwszej ciąży jakoś szybciej o wszystkim myślałam. teraz nawet nie powyciągałam małych ciuszków, żeby zobaczyć czy coś muszę do kupić :-D
nadal się wakacjuje, ale już mi te 2 tygodnie tak szybko zleciały, że szok!
buziaki dla was ciotki. od jutra do piątku będę rzadko, o ile w ogóle się pojawię bo może jutro plażę zaliczymy, albo zoo... no i mamy trochę spraw do pozałatwiania :/ laba powoli się kończy hehe

reklama
U mnie obyło się bez nospy, poleżałam i wszystko się uspokoiło.
Poli super, że już czujesz dzidziolka, zazdroszczę ci:-)
Bella dasz radę, w końcu dzidzia najważniejsza.
Aniołeczek a czemu się boisz wizyty? masz jakieś podstawy do obaw?
Gosia u mnie też dzisiaj cieplutko było, ale my teraz blisko siebie:-)
Deizzi witamy z powrotem:-) i szybciutko nadrabiaj bo jest co czytać.
Ania więm co czujesz ja właśnie skończyłam brać globulki i mam nadzieję, że do wizyty (24.09) nic się nie nawróci.

Ja chyba jutro zadzwonię do fryzjera i się umówię na wizytę, bo te moje włosy to już przechodzą sam siebie i już wstyd wyjść nawet z psem na spacer:-D Pewnie gdybym chodziła do pracy to bym się szybciej zmobilizowała, ale jak siedzę w domu to mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
Do góry