reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
hej:* ale u mnie zimno i buro. jesien jak nic idzie:( a poza tym pokłocilam się wczoraj wieczorem z mężem:( tak mi smutno i przykro. nawet sobie popłakac nie mogłam bo jak zaczełam to zaraz ciągnie mnie na wymioty:eek: dzidzia nie chce żebym płakala. no i odchorowałam to nocnym i dzisiejszym bólem brzucha...eh... leze i się zastanawiam czy nospę nie wziąsc? taki to nudzący ból...

buuu i jeszcze raz buuu...!!!!

dzień dobry dziewczyny!
widzę że dzisiaj temat włosów na tapecie:-D i ja powinnam coś ze swoimi zrobić - kilka miesięcy farbowałam na ciemny brąz który wyszedł praktycznie jak czarny, a jak odwiedziłam fryzjerkę i powiedziałam że chce mieć teraz jaśniejsze to powiedziała mi wprost że najpierw to muszę ten kolor ściągać żeby zafarbować na jakiś naturalny brąz - no i ostało się tylko na podcięciu końcówek, bo podobno ten zabieg bardzo inwazyjny dla włosa:baffled: i się wystraszyłam i zrezygnowałam, a że między czasie próbowałam sama włosy zafarbować to teraz mam w zasadzie trzy kolory, ciemny brąz, brąz i moje siwki:zawstydzona/y: eh chyba na rewolucje z głową poczekam aż urodzę:sorry:

Witajcie

ja po wizycie u gina nadprogramowej, bo infekcja jest jakaś więc zbadał mnie od wewnątrz maluszka pokazał pomierzył ponad 8 cm ma serduszko 150 uderzeń.

Dziś mam Clotrimazolum 1 globulkę a od jutra Gynalgin na 10 dni a za tydz kontrola u mojego gina bo akurat mamy wizytkę.

Wolałam nie czekać aż badziew się rozsieje we mnie na dobre.

Po drodze Mc Donald zaliczony i teraz sie kulam z objedzenia...

Witam wróciłam tak jak obiecałam po niedzieli :) Nadrobię Was jutro w pracy bo i tak nie będę miała co robić :) Idę za chwilkę zrobić pierogi z mięsem i kapustą (taka pyszna kwaśna) i jeszcze chyba krokiety odgrzeje bo z obiadku zostały, albo parówki bo mam straszną ochotę na nie...

Jeszcze tydzień i wizyta u lekarza :)

hello:) więc wyniki mam w sumie w normie tylko bilirubona mimo że w normie jest na granicy, w ciąży z iza byla niższa mimo już stwierdzonej choroby.
Gin. Powiedziała, że na wizycie pogadamy o lekach a teraz mam trzymać bezwzględną już dietę:((( ooo ja biedna:/

Smoniczka, domikcw- leżeć i odpoczywać, jak trzeba to brać nospę, przecież ona pomaga!

Ania1973G
- współczuje infekcji, ja- odpukać- póki co niczego nie złapałam

Bella- 3mam kciuki

Zanetka- Ty masz ładny naturalny kolor, a ja sobie nie wyobrażam mieć niefarbowane- mam mysi blond

patik80- ja ściągałam kolor czarny do blondu, powiem Ci, że nie było tak źle- a mam włosy kręcone, więc z natury suche. Ważne, by cały czas stosować odżywki. Polecam Kallos ( na alllegro 1 litr za ok. 15 zł)- super odżywka. Nakładałam nawet na godzinkę na wilgotne włosy, zawijałam głowę folią spożywczą oraz ręcznikiem. Plus witaminy na włosy:tak:

A godzinkę temu czułam 2 serie kopniaków dzidzulowych:-):-D Z dnia na dzień coraz częściej to czuję!

U mnie nic się nie dzieje... maz w pracy a ja sama. obaid ugotowałam i nie mam żadnego zajęcia... Podziwiam was za takie ostre porządki jak pranie dywanów... ja bym się bała tak ciężko dźwigać czy cos robić w ciązy...

Włosy... moje już się proszą o wizytę u fryzjera... ale jestem umówiona na 14.09 więc się odświeżę troszkę:)

Jutro wizyta... Boje się:(

hej lasencje.
ja nie wiem gdzie mieszkacie, że miałyście dzisiaj szaro, buro i deszczowo bo u nas gorąco!
wy już macie listy co do szpitala?????? dobre jesteście!!! dla mnie to jeszcze odległa kwestia hehe w pierwszej ciąży jakoś szybciej o wszystkim myślałam. teraz nawet nie powyciągałam małych ciuszków, żeby zobaczyć czy coś muszę do kupić :-D
nadal się wakacjuje, ale już mi te 2 tygodnie tak szybko zleciały, że szok!
buziaki dla was ciotki. od jutra do piątku będę rzadko, o ile w ogóle się pojawię bo może jutro plażę zaliczymy, albo zoo... no i mamy trochę spraw do pozałatwiania :/ laba powoli się kończy hehe

reklama
U mnie obyło się bez nospy, poleżałam i wszystko się uspokoiło.
Poli super, że już czujesz dzidziolka, zazdroszczę ci:-)
Bella dasz radę, w końcu dzidzia najważniejsza.
Aniołeczek a czemu się boisz wizyty? masz jakieś podstawy do obaw?
Gosia u mnie też dzisiaj cieplutko było, ale my teraz blisko siebie:-)
Deizzi witamy z powrotem:-) i szybciutko nadrabiaj bo jest co czytać.
Ania więm co czujesz ja właśnie skończyłam brać globulki i mam nadzieję, że do wizyty (24.09) nic się nie nawróci.

Ja chyba jutro zadzwonię do fryzjera i się umówię na wizytę, bo te moje włosy to już przechodzą sam siebie i już wstyd wyjść nawet z psem na spacer:-D Pewnie gdybym chodziła do pracy to bym się szybciej zmobilizowała, ale jak siedzę w domu to mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
Do góry