witam z rana, obudziłam się jak mężuś wychodził:-( do pracy..Ważyłam się rano kilka razy a tu taki skok..W ponad 2 tyg przybyło mi 1,5 kg
I powiem Wam, że boję sie mega rozstępów:-(Smaruję się co dzień, a ciągle swędzi mnie skóra na plecach, brzuchu i biodrach
Niestety mam troszkę tego cholerstwa na biodrach i udach, mimo, że moje skoki wagi to +- max 3 kilo..
W tym tyg muszę podejść do pracy, strasznego mam stresa..Nie byłam tam odkąd jestem na L4..Muszę pokazać kilka rzeczy babce na zastępstwie..Pójdę w tajemnicy przed mężem, bo on kategorycznie mi zabronił.. Że będę żałować, że powiedzą mi coś przykrego, że będę się stresować..Pewnie tak będzie:-(, ale muszę przecież przekazać pewne sprawy.
Aleee jestem głodnaaa, więc co by tu zjeść na śniadanko??
Bella- dobry fryzjer zejdzie z koloru i to bez dramatycznego niszczenia włosów..I nie powie, że sie nie da
Moje ściąganie koloru trwało by krócej, gdyby nie po drodze właśnie tacy extra fryzjerzy..Na początku to od każdego słyszałam, że się nie podejmie hehe. Potem z polecenia poszłam do babki, która 3 razy robiła mi kąpiel ściągającą kolor (a przed tym musiałam podpisać papier, że nie podam ich do sadu jak stracę włosy
). Efekt był niemal żadny, za to kasa stracona..W końcu wróciłam do mojego zapomnianego fryzjera, który na spokojnie podszedł do tematu. Ja mam bardzo suche puszące się włosy, do tego 2 razy chciałam przyspieszyć proces i użyłam miejscowo rozjaśniacza..Na początku miałam zniszczony włos, owszem, ale nie trwało to długo.
Więc dobry fryzjer + nawilżanie odżywkami/maskami do podstawa..Oto super odzywka
KALLOS CREMA AL LATTE - krem mleczny 1000 ml (2584236232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
No i czekamy z eksperymentowaniem na głowie do po porodzie
a.m.g.- ja też tak mam przed wizytami, w ogóle nie śpię jak nawiedzona