reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Witam z rana, mnie dziś obudziła burza, fajnie bo ja lubię deszcz i burzę:)
Annaroksana doskonale Cię rozumiem, ja wczoraj czekałam na wyniki toxo i co chwila klikalam czy juz są wyniki! Trzymam kciuki aby wszystkie wyniki były oki, daj koniecznie znać.
Anioleczek gratuluję to od października zaczynasz? To są dzienne pon~piatek?
Miłego dnia Wam dziś życzę kochane:*

reklama
Ja z tego stresu to spać całą noc nie mogłam w kibelku to chyba z sześć razy byłam:( No a teraz jeszcze rozwolnionko to musi być stres.
Aniołeczek gratulacje i owocnych studiów:)
mówili w telewizji, że to koniec upałów wię trochę odsapniecie ciężaróweczki. U nas dziś leje i tak przez cały tydzień ma być a córcia ma trzy dni campu na koniach.
Dziś na obiadek gulasz, kopytka i buraczki a teraz idę pospać jeszcze bo chyba się zachciało.
Miłego dzionka:)

sylwia, bella dziękuję:) Tak to są studia dzienne, z tym że zajęcia nie są codziennie. Jeszcze nie znam dokładnie harmonogramu, ale myślę że będzie jak na licencjacie- max 3x w tygodniu:) reszta drogą online. Nasza uczelnia ma taki sposób działania:) Co do kierunku to kontynuję to co miałam na lic- zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna tylko zmieniłam specjalność dodatkową z nauczania angielskiego na logopedię. co do angielskiego mam inny pomysł:)

Ja dziś w nocy nie spałam prawie wcale było mi duszno, ale szalała burza wiec nie mogłam nawet okna otworzyć i budziłam się co chwila. Podobnie jak sylwi śnią mi się głupoty- dzis np składałam łóżeczko dziecięce ale w wersji takiej mini jak dla lalki:( masakra...
Po burzy sie zrobiło przyjemniej więc zjadłam śniadanie i idę posiedzieć na dwór troszkę:)

witam się wtorkowo :)
mnie dziś strasznie brzuszek boli :( i do tego taki napięty jest :( Maluszek daje mamie popalić, albo coś niedobrego się dzieje :( boję się :( wzięłam 2 tabletki Magne B6, mam nadzieję ze szybko pomoże, bo wczoraj też było podobnie
a już w pracy jestem, sama niestety, jakoś do 15 muszę wytrzymać :(
miłego dnia wszystkim życzę

Witam się wieczornie.

przeżyłam dzisiejszy dzień, choć cieżko. Ja większości z was doskwierał mi okropny uał! masakra

Oczywiście wszystkim gratuluję cudownych kopniaczków- my na swije jeszcze czekamy. Za to zaczyna mi się zaokrąglać brzuszek nareszcie:)

No i moje sprawy dziś poszły po mojej myśli0 pochwalę sie a co! dostałam sie na magisterkę na dzienne:) jestem przeszczęsliwa z tego powodu:)
po powrocie z uczelni zrobiło mi sie słabo i wrcałam do domu zatłoczonym i dusznym PKSem:( myślałam, że nie dojadę do domu było mi tak słabo i niedobrze. Natychmiast poszłam spać. spałam 3 godziny i jakoś mi lepiej, ale mnie muli cały czas jakoś dziwnie:(

gosiu- spokojnego lotu

miłej nocki lutówki:)

Kochana i jaki masz plan z dzieckiem na dziennych?

witam się wtorkowo :)
mnie dziś strasznie brzuszek boli :( i do tego taki napięty jest :( Maluszek daje mamie popalić, albo coś niedobrego się dzieje :( boję się :( wzięłam 2 tabletki Magne B6, mam nadzieję ze szybko pomoże, bo wczoraj też było podobnie
a już w pracy jestem, sama niestety, jakoś do 15 muszę wytrzymać :(
miłego dnia wszystkim życzę

Kochana, jeśli czytałaś, miałam dopiero to samo!! Bierz nospę 3x1 i magnez 3x1 ( u mnie Aspargin zdziałał cuda- ustąpiły kłucia w podbrzuszu), pomaga to naprawdę!!! I niestety leżenie do tego jest obowiązkowe! Gin mi powiedział, że jak tak się dzieje to trzeba to wyleżeć, a Ty dalej pracujesz?? 3 maj się dzielnie

Miałam dzisiaj wstać i pokazać się w pracy (z szefem doszliśmy do porozumienia że zajęć i tak mało jest to wystarczy że raz lub dwa razy w tygodniu się pokażę) wstałam, ubrałam się i zrobiło mi się niedobrze więc poszłam spać... Jutro pojadę a co tam :) :) Jutro też dzień :)

Mąż ma mi cały czas za złe że go nie rozumiem i się nie odzywa.

Jutro może do fryzjera się wybiorę? Troszeczkę zmniejszę długość tych włosów i mocniej pocieniuje... Korci mnie kolorek jakiś ale nigdy jeszcze nie farbowałam więc nie wiem czy jest sens :) bo jak zacznę to już tak na zawszę.

Kochana, jeśli czytałaś, miałam dopiero to samo!! Bierz nospę 3x1 i magnez 3x1 ( u mnie Aspargin zdziałał cuda- ustąpiły kłucia w podbrzuszu), pomaga to naprawdę!!! I niestety leżenie do tego jest obowiązkowe! Gin mi powiedział, że jak tak się dzieje to trzeba to wyleżeć, a Ty dalej pracujesz?? 3 maj się dzielnie

Wiecie co ja mam pecha na te Panie Magister :) W piątek stwierdziłam że warto mieć na wszelki wypadek tą nospe. Tak dla spokoju. Mąż mówi że wjedzie do apteki (ale innej nie tej co ostatnio) mówi że chciałby nospe, bo żona w ciąży, a ta że przecież tego nie wolno w ciąży i ona tego nie może sprzedać jedynie apap i nic więcej żadnej nospy to zakazane. I jedynie może sprzedać ale na naszą odpowiedzialność, bo ona WIE co mówi.
I tak oto Mąż się przestraszył i nie kupił :( :(

bo jak zacznę to już tak na zawszę.
Tu się z tobą nie zgodzę, ja wcześnie zaczęłam farbować włosy w końcu mi się znudziło i zrobiłam sobie 2 letnią przerwę zafarbowałam dopiero na swój ślub. Jedynym kolorem jakiego sobie nie zrobiłam to blond, moje włosy już dużo przeszły i są w naprawdę dobrym stanie a nic z nimi specjalnego nie robię (tyle że ja nie używam prostownicy itp.)
Więc jak tylko masz ochotę to szalej ;-)

reklama
Ale mnie męczą te piersi :-(Pisałyście by smarować- smaruję często.. Ale to w środku mnie piecze, kłuje i rozrywa hehe..A twarde sa jak kamienie, gorące i całe w żyłach:szok: Mam nadzieje, że dziś głowa nie będzie boleć..Zwijałam się z bólu wczoraj do 21:/
Aniołeczek, gratuluję studiów.. Ja też mam chęć na jakieś podyplomowe, ale to dużaaa kaska, wiec może za rok:)
Deizzi, ale bzdura.. Te baby z aptek mnie rozwalają..Jak byłam przeziębiona na początku ciąży, to mąż był w 2 aptekach i tam mu dały ogólnie 3 leki i maści na których pisze, że absolutnie zabronione w ciąży..Byłam w tym tyg u gina i pytałam o tą nospę, jak mi kazał brać przy bólach nawet 3x1 FORTE i powiedział, że nospa jest absolutnie bezpieczna.

Ostatnia edycja:
Do góry