reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Cortina no zgadnij która! To, że byłam na urlopie nie znaczy, że nie jestem nadal forumowym żulem! Daj no krokiecika bejbe :rofl2::rofl2:

a ja się znowu egoistycznie będę chwalić! za co z góry ajm sory, ale nie mogę się powstrzymać! :happy2::happy2:

Dzisiaj poczułam pierwszego, mocnego, oficjalnego kopniaka! Dokładnie wtedy, jak mąż wszedł do mieszkania prosto z pracy. Drugiego kopa poczułam jak się do niego przytuliłam, a potem..... UWAGA... Mąż położył mi rękę na brzuchu tam gdzie wcześniej czułam te kopniaki i jego dzidzia też kopnęła! Ależ miał banana na twarzy! I łzy w oczach! :tak::tak: Jestem taaaaaka szczęśliwa :-D:-D:-D

Cortina no zgadnij która! To, że byłam na urlopie nie znaczy, że nie jestem nadal forumowym żulem! Daj no krokiecika bejbe :rofl2::rofl2:

a ja się znowu egoistycznie będę chwalić! za co z góry ajm sory, ale nie mogę się powstrzymać! :happy2::happy2:

Dzisiaj poczułam pierwszego, mocnego, oficjalnego kopniaka! Dokładnie wtedy, jak mąż wszedł do mieszkania prosto z pracy. Drugiego kopa poczułam jak się do niego przytuliłam, a potem..... UWAGA... Mąż położył mi rękę na brzuchu tam gdzie wcześniej czułam te kopniaki i jego dzidzia też kopnęła! Ależ miał banana na twarzy! I łzy w oczach! :tak::tak: Jestem taaaaaka szczęśliwa :-D:-D:-D

o tobie to pomyslalam nim usmazylam nasz forumowy glodzie :rofl2:
gratuluje kopniakow !

teraz sie zacznie brutalne traktowanie nas przez nasze dzieci kochane :-p

U nas ciepło ale upałów to tu nigdy nie ma;)
troszkę się dziś zdenerwowałam bo zadzwonili ze szpitala, że wyniki z paapa są i mam przyjść do szpitala. Myślałam, że podadzą przez telefon albo rodzinnego (GP) tym bardziej że po usg doktor powiedziała, że wszystko dobrze. Martwię się bardzo;( a do czwartku tak daleko:(
miłej nocki

Hej wszystkim:-) gratuluje kopniaków wszystkim, które już zostały skopane:-D ja czasami czuję motylki ale kopniaków jeszcze nie. Cały dzień nie było czym oddychać, teraz troszkę lepiej i można poleżeć przy otwartym oknie;-)
Dziewczyny, powiedzcie jak to możliwe, że przytyłam tylko 1,5 kg a obwód brzucha mam 85 cm:angry: jutro wzięłam wolne od pracy i jadę na zakupy po jakieś spodnie ciążowe, bo póki ciepło to mam w czym chodzić a jak przyjdą chłody to niebardzo, w nic się nie dopinam:baffled:

Witam się wieczornie.

przeżyłam dzisiejszy dzień, choć cieżko. Ja większości z was doskwierał mi okropny uał! masakra

Oczywiście wszystkim gratuluję cudownych kopniaczków- my na swije jeszcze czekamy. Za to zaczyna mi się zaokrąglać brzuszek nareszcie:)

No i moje sprawy dziś poszły po mojej myśli0 pochwalę sie a co! dostałam sie na magisterkę na dzienne:) jestem przeszczęsliwa z tego powodu:)
po powrocie z uczelni zrobiło mi sie słabo i wrcałam do domu zatłoczonym i dusznym PKSem:( myślałam, że nie dojadę do domu było mi tak słabo i niedobrze. Natychmiast poszłam spać. spałam 3 godziny i jakoś mi lepiej, ale mnie muli cały czas jakoś dziwnie:(

gosiu- spokojnego lotu

miłej nocki lutówki:)

witam mamuśki:)
w pracy was czytałam ale nie pisałam bo nie chcę sie logować:)
w pracy z biura nie wychodziłam bo się bałam że do wc nie zdążę:) ale przetrwałam

jeśli chodzi o tycie to się nie martwcie, ja strasznie zmieniłam rozmiary a waga stoi w miejscu:)

reklama
Cześć dziewczyny.
aniołeczek gratuluje! Jaki wybrałaś kierunek?

Śniło mi się dzisiaj że musiałam wykąpać dziecko a nie miałam wanienki. Czasami to mi się takie głupoty śnią, a mąż się potem ze mnie nabija.

Ostatnia edycja:
Do góry