reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

kasiadz współczuję powrotu do pracy:-( Ja swoją bardzo lubię, ale jakoś nie mam ochoty wracać:-p

domikcw bidulko ale musisz cierpieć. Ja na początku ciąży miałam okropne bóle głowy, na całe szczęście nie powtórzyły się. Trzymaj się dzielnie.

aniołeczek mnie tez czeka jutro wyprawa z tym, że ja idę na wizytę do lekarza. Mam nadzieję, że dzidziolkiem jest wszystko ok.

reklama
Cześć dziewczynki, witam się po urlopie :) teraz Was nie nadrobię ale obiecuję czytać regularnie a w wolnej chwili podczytam co tam naskrobałyście ;)

miłego dnia kobietki :*

Hej kochane! :-):-)

Wiem, wiem... nie było mnie aż całe dwa tygodnie, ale mam usprawiedliwienie! Byłam z moim mężulkiem u mojej mamy na urlopie :cool2::cool2: ale Wam powiem, że się wybyczyłam za wszystkie czasy :-D

Chciałam Was nadrobić, ale chyba oszalałyście! Prawie 100 stron! Wybaczcie, ale ni dy ry dy :rofl2:

Może któraś będzie tak łaskawa i w skrócie opowie mi co się działo jak mnie nie było? Plisss :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Teraz już postaram się znowu być na bieżąco! Aj promis! :happy::happy::happy:

Skoro już jestem przy głosie to się pochwalę, że od trzech tygodni czuję ruchy maleństwa! Na początku nie byłam pewna czy aby to na pewno to, ale z dnia na dzień utwierdzałam się w tym przekonaniu. Wczoraj wieczorem nie mogliśmy zasnąć z mężem - tak się hihraliśmy :-D:-D

Tam gdzie ja albo mąż przyłożyliśmy rękę tam czułam takie delikatne smyranie :-) na początku to były jakby bąbelki, ale teraz tak jakby ktoś mnie palcem tykał. Ależ jestem szczęśliwa! :tak::tak:

Mówcie co u Was!

No i tak żebyście nie zapomniały, że ja to ja:

Niech moc lutowych brzuszków będzie z Wami!

Witam się i ja.

Urlopowiczki widzę powracają po mału na forum.

Eve też czuję coś takiego bombelkowego więc to napewno to najwięcej wieczorem i po porcji słodkiego :tak:

Domikcw współczuje tego bólu.

Kasiadz trzymaj się w pracy

Pojadłam owoców i myślę co tu zjeśc konkretnego na śniadanko.

śmignę tylko do Lidla po biustonosz bo bratowa chce a ja mam blisko Lidl oni mają spory kawalek do niego.

Od razu złapię paczkę pierogów i zrobię barszczyk do tego bo mam mega ochotkę.

Potem striptiz przed wiatrakiem i byle do wieczora :-D

Dziewczyny ja wczoraj wieczorem leżałam z ręką na brzuszku i czułam jakby smyranie od środka. Myślałam, że mi się wydaje ale skoro Wy tak wcześnie czujecie to u mnie chyba też możliwe :) póki co te ruchy są delikatne ale pewnie lada chwila się nasilą. Ale super!

Wwitam Panie;)

Ja wczoraj na lodach w Łazienkach byłam, fajnie było bo koncert był i taka piękna pogoda i delikatna muzyka;))
A dziś polazlam na krew i za krew, mocz i toxo tylko Igm dałam 84 zl WTF????
Ceny kosmos jakiś!

cześć dziewczyny,
od kilku dni, wieczorami, kiedy już leżymy z mężem w łóżku, cisza i spokój, czuję i słyszę takie jakby bąbelki, raczej to nie powinny być moje 'kiszki' bo niestety kolacje jemy dopiero po 22-23, więc głodna nie jestem, i się zastanawiam czy to może być Dzidzi :unsure: macie lub miałyście podobnie?
do tego śniło mi się dziś, ze przywieźliśmy już Maleństwo do domu, to było takie realne :-D karmiłam piersią, już odiwedzacze przyszli, ale nie wiem czy to był Synuś czy Córa :baffled:
miłego dnia miłe panie :happy:

reklama
Witam porannie:)
Strasznie pieką mnie piersi:( Wy też tak macie? Buu..Co do objawów ciążowych to zauważyłam, że już niemal ustały całkowicie: jakiekolwiek mdłości i ssanie żołądka (jem ostatnio malutko). U mnie dziś ma być 35 stopni!!! Szok..Co do badań, mi lekarz znów kazał robić morfologię i mocz, mam nadzieję, że będzie to refundowane skoro dał mi skierowanie..?
Wczoraj mnie olśniło, że przecież nie tylko mężowi trzeba szukac prezentu urodzinowego, ale też dla mojego brata i mojej mamy. Mam straszny problem, co kupić bratu..Ma 12 lat, a gier komputerowych już nie mam zamiaru mu fundować bo je zaraz sprzedaje hehe. Wszelki sprzęt sportowy też ma.. Mam więc dylemat.

Do góry