reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

kasiadz współczuję powrotu do pracy:-( Ja swoją bardzo lubię, ale jakoś nie mam ochoty wracać:-p

domikcw bidulko ale musisz cierpieć. Ja na początku ciąży miałam okropne bóle głowy, na całe szczęście nie powtórzyły się. Trzymaj się dzielnie.

aniołeczek mnie tez czeka jutro wyprawa z tym, że ja idę na wizytę do lekarza. Mam nadzieję, że dzidziolkiem jest wszystko ok.

reklama
Cześć dziewczynki, witam się po urlopie :) teraz Was nie nadrobię ale obiecuję czytać regularnie a w wolnej chwili podczytam co tam naskrobałyście ;)

miłego dnia kobietki :*

Hej kochane! :-):-)

Wiem, wiem... nie było mnie aż całe dwa tygodnie, ale mam usprawiedliwienie! Byłam z moim mężulkiem u mojej mamy na urlopie :cool2::cool2: ale Wam powiem, że się wybyczyłam za wszystkie czasy :-D

Chciałam Was nadrobić, ale chyba oszalałyście! Prawie 100 stron! Wybaczcie, ale ni dy ry dy :rofl2:

Może któraś będzie tak łaskawa i w skrócie opowie mi co się działo jak mnie nie było? Plisss :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Teraz już postaram się znowu być na bieżąco! Aj promis! :happy::happy::happy:

Skoro już jestem przy głosie to się pochwalę, że od trzech tygodni czuję ruchy maleństwa! Na początku nie byłam pewna czy aby to na pewno to, ale z dnia na dzień utwierdzałam się w tym przekonaniu. Wczoraj wieczorem nie mogliśmy zasnąć z mężem - tak się hihraliśmy :-D:-D

Tam gdzie ja albo mąż przyłożyliśmy rękę tam czułam takie delikatne smyranie :-) na początku to były jakby bąbelki, ale teraz tak jakby ktoś mnie palcem tykał. Ależ jestem szczęśliwa! :tak::tak:

Mówcie co u Was!

No i tak żebyście nie zapomniały, że ja to ja:

Niech moc lutowych brzuszków będzie z Wami!

Witam się i ja.

Urlopowiczki widzę powracają po mału na forum.

Eve też czuję coś takiego bombelkowego więc to napewno to najwięcej wieczorem i po porcji słodkiego :tak:

Domikcw współczuje tego bólu.

Kasiadz trzymaj się w pracy

Pojadłam owoców i myślę co tu zjeśc konkretnego na śniadanko.

śmignę tylko do Lidla po biustonosz bo bratowa chce a ja mam blisko Lidl oni mają spory kawalek do niego.

Od razu złapię paczkę pierogów i zrobię barszczyk do tego bo mam mega ochotkę.

Potem striptiz przed wiatrakiem i byle do wieczora :-D

Dziewczyny ja wczoraj wieczorem leżałam z ręką na brzuszku i czułam jakby smyranie od środka. Myślałam, że mi się wydaje ale skoro Wy tak wcześnie czujecie to u mnie chyba też możliwe :) póki co te ruchy są delikatne ale pewnie lada chwila się nasilą. Ale super!

Wwitam Panie;)

Ja wczoraj na lodach w Łazienkach byłam, fajnie było bo koncert był i taka piękna pogoda i delikatna muzyka;))
A dziś polazlam na krew i za krew, mocz i toxo tylko Igm dałam 84 zl WTF????
Ceny kosmos jakiś!

cześć dziewczyny,
od kilku dni, wieczorami, kiedy już leżymy z mężem w łóżku, cisza i spokój, czuję i słyszę takie jakby bąbelki, raczej to nie powinny być moje 'kiszki' bo niestety kolacje jemy dopiero po 22-23, więc głodna nie jestem, i się zastanawiam czy to może być Dzidzi :unsure: macie lub miałyście podobnie?
do tego śniło mi się dziś, ze przywieźliśmy już Maleństwo do domu, to było takie realne :-D karmiłam piersią, już odiwedzacze przyszli, ale nie wiem czy to był Synuś czy Córa :baffled:
miłego dnia miłe panie :happy:

reklama
Witam porannie:)
Strasznie pieką mnie piersi:( Wy też tak macie? Buu..Co do objawów ciążowych to zauważyłam, że już niemal ustały całkowicie: jakiekolwiek mdłości i ssanie żołądka (jem ostatnio malutko). U mnie dziś ma być 35 stopni!!! Szok..Co do badań, mi lekarz znów kazał robić morfologię i mocz, mam nadzieję, że będzie to refundowane skoro dał mi skierowanie..?
Wczoraj mnie olśniło, że przecież nie tylko mężowi trzeba szukac prezentu urodzinowego, ale też dla mojego brata i mojej mamy. Mam straszny problem, co kupić bratu..Ma 12 lat, a gier komputerowych już nie mam zamiaru mu fundować bo je zaraz sprzedaje hehe. Wszelki sprzęt sportowy też ma.. Mam więc dylemat.

Do góry