reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

O matuchno jaki ukrop, ledwo żyję:baffled:
Mieliśmy w planach jechać do lasu albo nad jeziorko, ale normalnie mózg się lasuje. Pozasłanialiśmy żaluzje, pozamykaliśmy okna i się chłodzimy przy wiatraku, a w ręku "drink" czyli woda z cytryną i lodem:-)

reklama
Oj i u nas ukrop.

Na pocieszenie jutro przynajmniej u mnie ma byc jeszcze cieplej :baffled:

Mały już pojechał, tak w kulkowej krainie poszalał,że padł na 3 godziny a ja razem z nim bo w taki skwar nic innego nie da się robić.

Jutro tylko z rana zakupy i nosa z domu nie wychylam w takie upały bo zdechnę po drodze...:-D

Oj Aniołeczku trzymam kciuki za jakieś lepsze dla was rozwiązanie abyście razem być mogli.

Gosia jak przyjedziesz do mnie to będziesz jak kurczak z rożna będzie z ciebie soki wytapiać hehe jutro ma być 32 st.

Zakręcona jestem wcinam zimnego arbuziola i oby do chłodnej nocki dotrwać...

dziewczyny doczytam Was jutro

okropnie się czuje. od wczoraj wieczora masakrycznie boli mnie glowa!!! już nie mam siły. czyje jakby mi kroś nóż co jakiś czas wsadzał w mózg i tak dziubał. strasznie to boli. każdy wlos na głowie czyje, nawet dotknac się nie moge. wyje z bólu. jak zażyłam apap to pomogło na godzinę:( a ciśnienie mam 118 na 67 więc nie wysokie, żeby tak bolało... nie mam siły

trzymajcie się:)

sylawia kwas foliowy podobno do końca pierwszego trymestru, ale ja również mam witaminki- femibion i też zawierają kwas foliowy.

upał był nieziemski dziś i u mnie. Nawet nosa z domu nie wyściubiłam:) za to czeka mnie jutro ciężki dzień- jeszcze większy upał a ja mam do pozałatwiania sprawy na mieście i muszę wyjść z domu... Oby tylko nie zrobiło mi się słabo:(

domik biedactwo... oby ci szybko przeszła ta głowa kochana. Mnie pomagają takie zimne okłady na głowę tylko musi nyć naprawdę zimne

witam
ja dzisiejszy upalny, bezchmurny dzionek spędziłam nad jeziorkiem w górach:)
z kąpieli wodnych korzystałam
mój lekarz bardzo zaleca pływanie jako najlepszą formę aktywności w ciąży. pytałam go o możliwość infekcji (w poprzedniej ciąży) to mówił że ciało kobiety jest tak skonstruowane że do środka żadna woda się nie dostanie i śmiało można się kąpać a infekcje najszybciej można złapać podczas stosunku, ja już drugi raz kąpałam się w jeziorku w tym miesiącu i wszystko jest ok:)

od jutra do pracy -jedyny plus to to iż w moim biurze jest tak zimno że się zastanawiam czy jakiś sweter zabrać:) ależ mi się nie chce.....

reklama
Witajcie...my już po wypadzie do Bałtowa...było super....pogoda akurat na ciągłe łażenie....

wybaczcie że nie doczytałam co u Was...postaram się przynajmniej być na bieżąco....

spokojnych nocek

Do góry