reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Gosia i ja czasem o nich myślę...

pewnie każda naa swoj sposób musi się oswoić z cała sytuacją.

Ja wpadam życzyć milej nocy i idę uspać małego, który śmigaa po domu na rowerku :-D o taki jest śpiący...

reklama
chciałam coś sprawdzić w necie o lotach samolotem i trafiłam na dyskusję o lotach ciężarówek i rodzin z dziećmi i po prostu podejście ludzi mnie przeraziło!! nie będę ukrywać, że aż mnie złość brała jak czytałam - Polacy to cholerny zadziorny i w ogóle nie potrafiący wczuć się w sytuację innych naród! od irysów bym takich wypowiedzi jak tam przeczytałam nigdy nie usłyszała! MASAKRA

idę położyć małego urwisa...

witam sobotnio

ja dzisiaj cały dzień przeleżałam, między ściskaniem kibelka i pilnowaniem córy:( masakra, jak ja bedę funkcjonowała w pracy? może być śmiesznie

jutro na cały dzień jedziemy nad wodę poleniuchować:)

dziewczny kąpiecie się w jeziorze? a w basenach? takie glupie pytanie ale macie jakiś sposób, żeby świństwa nie złapać? w pierwszej ciąży zaliczałam kąpiele bez oporów wszędzie (jezioro, morze, baseny) i na szczęście infekcje trzymały się z daleka, ale teraz czuję, że organizm słabszy, a przecież na teneryfie kąpieli to ja sobie nie odpuszczę hehe zresztą jak w Pl będzie ładna pogoda to z mlodym nad jeziorem posiedzę, a on na pewno mnie na siłę do wody wciągnie
kasiadz ja to ci powrotu do pracy nie zazdroszczę. mnie wymioty i opieka nad młodym tak wykańczają, że mam chwilami dosyć

Witam nowe i "stare" dziewczyny
Dzisiaj miałam fatalną noc, co chwile się budziłam. Chciałabym się wreszcie wyspać.

Pogoda zapowiada się piękna to może uda mi się męża namówić na wycieczkę.
Co do kąpieli w jeziorze, morzu i basenie to ja narazie unikam, boje się żeby nie złapać jakiejś infekcji

Gosia słyszałam ,że można sobie tampona wsadzić i nic nie dostanie się tam gdzie nie ma :-Da jak nie to po wizycie np na basenie zaaplikować sobie Lactovaginal :)

Witam się w ten upalny dzień... mykam zrobić rosołek a potem do tej sali zabaw z młodym co nam domu nie rozniesie swoją energią :-D

Witam Panie:))Ja dziś chyba męża do Łazienek na lody wyciagne:)Wczoraj w ogródku zrobiłam porządek...krzaczki zasadzone, plotki wbite i kora posypana:)) Po raz pierwszy mąż kazal mi siedzieć bo za dużo robię heheCo do kąpieli, ją w basenie plywam, jezior, rzek itp. Unikm.Teraz znowu mam infekcje, więc już sił mi brak:((Ja odkryłam, że nie moge w wannie się kąpać bo najmniejsza ilosc wody zabrudzonej zelem pod prysznic, szamponem czy innymi mydlinami i tak mnie swedzi, że umieram:(

Powodzenia biedaku:( Wiem co za ból, ja w ciąży nawet pół godziny nie zniosę w aucie na naszych polskich drogach..Widzę, że jesteś z Gubina- studiowałam z dziewczyną z tego miasteczka. Byłam też tam jakieś 8 late temu na koncercie punkowym:rofl2:

No na szczęście przeżyłam tą podróż:-) o 22 dopiero w domu byłam i od razu do łóżka:rofl2: No ja na szczęście w aucie potrafię wytrzymać więcej niż pół godziny, wczoraj przeżyłam półtora godziny w samochodzie i do tego za kierownicą:szok: No tak jestem z Gubina i właśnie wracałam do niego z rodzinnych stron mojego chłopaka, z warmińsko-mazurskiego.:-)
A dziś też cały dzień mnie nie będzie, bo za 15 minut wyjeżdżamy na basem do Forstu w Niemczech:-) Śliczną pogodę mamy, na niebie żadnej chmurki. Na szczęście dziś ból głowy nie dokucza więc można szaleć:tak:

reklama
Hej dziewczynki witam w tą piękną niedzielę, mam na dzieję, że u was też ładna pogoda:-)
Ja się w końcu zabrałam za prasowanie, trochę tego było, ale dałam radę:-) Na obiadek planuje makaron ze szpinakiem a po obiadku może mała wycieczka do lasu żeby się psiak wybiegał:-)

Bella ja też zauważyłam, że lepiej jak biorę prysznic niż kąpiel w wannie. Zresztą nawet gdzieś czytałam, że w ciąży lepsze są prysznice, ale to chyba chodzi, żeby nie przebywać za długo w zbyt cieplej wodzie.

Do góry