reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

a ja odkad dowiedziałam się o ciąży to gdzieś wewnętrznie czuje, ze to babsko bedzie. mój mąz za to bardziej ode mnie czuje ze to jednak chłop się u nas ulokował:-D zobaczymy. byleby zdrowe było

dziewczyny przesyłam Wam link to fajnej stronki. maja tam duzo porad i filmików. no i kalendarz ciązy tydzień po tygodniu w formie filmików. polecam
Kalendarz ciąży: 13 tydzień ciąży - www.mamazone.pl

reklama
ja w szpitalu nic nie dostałam tylko mase ulotek. Ale smoczek też mi się nie przydał bo młoda woli kciuka, przy kolejnym dziecku nie dopuszczę do ssania kciuka tylko od urodzenia będę dawała smoczka, butelki też się nie przydały

Nie dziwie Ci się, sama byłam niestety dzieckiem u którego ssanie kciuka wyszło z pod kontroli i tak oto było dziecko w podstawówce ssające kciuka na dobranoc ;/ Bardzo ciężko było mi się odstawić-pamiętam to doskonale.

a powiedzcie mi kochane czy Wy tez macie teraz problemy z cerą?? ja nigdy nie miałam zbytnio pięknej i gładkiej ale teraz to syfy mi tak wyskakują, że czuje się jak 15 latka:( buzie to mam okropna:wściekła/y:

Ja na początku miałam wyjątkowo ładną cere a teraz jakaś masakra się zrobiła. Ale podobno od drugiego trymestru mogą się zaczynać zmiany na gorsze.
ja też mam przeczucie że będzie chłopak:)

jeśli chodzi o pęcherz to dobra jest też żurawina w każdej postaci, ale jak mnie złapie porządnie to niestety bez antybiotyków się nie da
Mi Pani doktor powiedziała,że moge wcinać żuravit :) zakupiony, chociaż mam dokładnie jak kasiadz jak już infekcja to fest :/

domikcw;8867421 dziewczyny przesyłam Wam link to fajnej stronki. maja tam duzo porad i filmików. no i kalendarz ciązy tydzień po tygodniu w formie filmików. polecam [URL="http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-13.aspx" pisze:
Kalendarz ciąży: 13 tydzień ciąży - www.mamazone.pl[/URL]

super ta stronka...

no właśnie macie przeczucia....bo ja chyba nie, najważniejsze żeby było zdrowe...jak będzie dziewczynka to będzie oszczędniej bo mnóstwo ciuchów mam a jak chłopiec to będzie zakupowe szaleństwo:-D:-D:-D

a co Wam wychodzi z tabeli płci....??mi dziewucha...ciekawe czy się sprawdzi

domikcw nie zapeszam ale cera jak na razie w miarę ok- choć z natury zwykle coś mi wyskakuje:sorry:

Madzienka kiedyś sprawdzałam na kalkulatorze płci i wychodzi dziewczynka, tyle że moje dziewczyny powinny być chłopakami zgodnie z tymi wyliczeniami, więc myślę sobie że jak mi pokazuje na odwrót to może teraz jednak chłopak będzie:-D a jak nie to kolejna księżniczka obchodzi te wszystkie sukienusie które mam po Hani i Zosi;-)

buuu....a mówią, że kobiety w ciązy pięknieją:baffled: no ale może według staraego przesądu to my z problemami cery bedziemy miec kobietki;-) ponoc dziewczynki odbierają mamie urodę.

U mnie by się sprawdziło:). Cerę mam co kilka dni jak przed okresem:/
No i z kalendarza chińskiego też mi wychodzi córeczka:p

Ja dalej leżę, kłuje mnie z prawej strony nadal co jakiś czas..Do końca tygodnia tylko leżę, nic nie robię, nigdzie nie łażę..

poli mnie tez kuje czasami-tak jakby na wysokości jajnika....ale moja ginka twierdzi że to rozciągające się więzadła i mam nie żałować sobie nospy jak coś w brzuchu dokucza....

zmykam spać...spokojnych nocek

reklama
Do góry