patik80
Fanka BB :)
hej dziewczyny! ale mam leniwy dzień, resztkami sił zrobiłam obiad, którym moje starsze dziecko pogardziło do tego mam zły humor, bo powiedziałam kierownikowi że mam L4 i dziwnie to skomentował, ale już nawet nie chce mi się myśleć o tym - poryczałam się i tyle:-(
aniołeczek mam nadzieję dojdziesz do ładu z tą Twoją okulistką, a jak nie to szukaj kogoś innego &&&&&
klowee ale się umęczysz bidulo wracaj szybko do zdrowia
bella popytaj fryzjerki co myśli, ja do tej pory raz farbowałam sama pianką, pamiętam że kiedyś rozmawiałam z fryzjerka na temat farbowania w ciąży i ona właśnie mówiła mi że generalnie samo farbowanie nie szkodzi, ale chodzi o drażniacy zapach na który co niektóre kobitki ciężarne są wyczulone
aniołeczek mam nadzieję dojdziesz do ładu z tą Twoją okulistką, a jak nie to szukaj kogoś innego &&&&&
klowee ale się umęczysz bidulo wracaj szybko do zdrowia
bella popytaj fryzjerki co myśli, ja do tej pory raz farbowałam sama pianką, pamiętam że kiedyś rozmawiałam z fryzjerka na temat farbowania w ciąży i ona właśnie mówiła mi że generalnie samo farbowanie nie szkodzi, ale chodzi o drażniacy zapach na który co niektóre kobitki ciężarne są wyczulone