reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Gosiu obciążenia w rodzinie akurat mam ale myślę, że w moim przypadku to jednak nie mają one żadnego znaczenia... pewnie latego nie robimy tych prenatalnych. No nic... lekarz chyba wie co robi.

sylwia ja też mam lenia dzis. jedyna pozyteczna rzecz jaką zrobiłam to zajrzałam do was:)

smoniczka kochana błagam nie pisz o jajkach... na samą myśl jest mi nie dobrze!

Ja zjadłam dzis takiej kwaśnej zalewajki i 6 placków ziemniaczanych z samym cukrem:) teraz bym szła po owocka... może dziś borówki?

reklama
Babeczki, może zadam głupie pytanie więc nie śmiać się:-p, ale nasunęło mi się czytając te super przesądy ciążowe- czy możemy nadal bez obaw golić strefę bikini tymi kremami do golenia? One jednak takie silne są,no i to obszar blisko dzidzi..:baffled:

A propos ćwiczeń w ciąży, ja się wybieram na jesień na aerobik wodny dla ciężarnych;)

poli- masz na myśli piankę do golenia czy krem depilujący? ja pianki uzywam, myslę ze ma sporo chemii, ale to pewnie tak samo jak w piance do układania włosów, odzywce do włosów itp.
Ale powiem Ci, że na początku jak miałam mega mdłosci to od zadnego kosmetyku mnie nie odrzucało ale pianka do golenia mi waliła strasznie!

Dziewczyny, najadłam się za dużo tej cukinii i teraz mi niedobrze :-(

poli na taki aqua aerobik to bym też poszła , szkoda że u nas nie ma...

zuza zajęcia są z rodzaju pilates przede wszystkim- dzisiaj bynajmniej takie były ale w piątek ma być coś innego. ćwiczyłyśmy z wykorzystaniem mat, flow tonic i ovoball.

Ja dopiero wieczorem zdołałam do Was zajrzeć.:-) Ja dziś miałam zabiegany dzień, połowę dnia na zakupach i dopiero pod wieczór w domu. Potem spacer z czteroletnią siostrzenicą i niestety już pora spania się zbliża. Ja Jestem padnięta, a jeszcze muszę iść zawijać gołąbki, jutro rano będę je jeść na śniadanie:happy2: Pycha:-);-) :-D Wpisałam nowe dane do tabelki.
Muszę niestety się żegnać. Buziaki:*

ja w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia gdzie dodatkowo były ćwiczenia dla mamusiek i tatusiów:)
były też dodatkowe zajęcia (płatne) takie jak relaks przy gongach i taniec brzucha ale na to nie chodziłam bo szkoda kasy mi było ale ponoć fajna sprawa

a właśnie planujecie chodzić do szkoły rodzenia??? ja polecam, z mojej byłam bardzo zadowolona. Teraz sobie odpuszczam jako że dopiero co rodziłam i powiedzmy że mam "wszystko opanowane" ale na zajęciach w grupie miałam 2 pary które się spodziewały kolejnego dziecka i na szkołę chodziły. Jedna para miała 3letniiego chłopca a ruga 9cio letniego:)

Kasiadz ja mam taki plan, że pójdę. Oczywiście z moim hasbend :-) jak mu się do tego czasu nie odwidzi :-D

a ja Wam powiem jedno... obudziłam się i co? Jestem głodna! a badania dopiero za 1,5 godziny! aaaaa :szok::szok::szok::szok: to NIE HU MA NI TAR NE :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja już też nie śpię, obudził mnie głód. Ciągle tylko głód, głód i głód..I to taki nie do zniesienia. Ważne, że waga stoi:p A szkoła rodzenia- idziemy z mężusiem bardzo chętnie:)

Do góry