reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Właśnie wracam z pobierania krwi i wcinam bułe ;-) macie racje to jest bardzo nie humanitarne i powinno być zabronione.
My na pewno też się wybierzemy do szkoły rodzenia, przy pierwszej ciąży to na pewno pomocne, może nie będę się aż tak bała rodzić

reklama
Eve u mnie dzisiaj z głodem nie było źle ale bardzo mi się herbatki chciało z rańca. Wróciłam z laboratorium i pierwsze co to wstawiłam wodę. Jeszcze gapa ze mnie bo zapomniałam zabrać mocz i jutro muszę zanieść. Dobrze że to nie trzeba być na czczo :)
Co do szkoły rodzenia to ja chciałam chodzić ale ceny mnie powaliły i chyba zrezygnuję.

moja waga spada mimo głodu- w ciągu 2 dni znów straciłam 20 dkg chudnę w oczach normalnie:(
szkoła rodzenia nie bierzemy jej pod uwagę z 2 powodów- po 1 nie będę tam chodziła sama a z mężem nie ma jak bo on jak wiecie w innym mieście jest cały tydzień a po 2 nie wiem czy przy planowanej cesarce taka szkoła ma w ogóle sens...
na aquaaerobik też bym szła no ale w naszym kochanym mieście to oczywiście nie ma takich rzeczy...

marta-l jakie u ciebie są ceny za szkołę rodzenia?
w Tychach jest 10 spotkań po ok 2h + ćwiczenia za 300zł
Koleżanka chodziła i poleca, dostali też dużo gratisów typu butelki pampersy itp.

Cześć mamuśki:-)
Ja zamierzam iść do szkoły rodzenia, muszę się tylko zorientować kiedy trzeba się zapisać (ja mam swoją przy szpitalu). Znajome chodziły i bardzo sobie chwalą:-)

Co do rannego jedzenia mam podobnie, ledwo oczy otworzę a już w brzuchu burczy, ech:-).

A w sobotę najprawdopodobniej jadę nad morzę:-) Co prawda tylko na jeden dzień ale zawsze.

dzień dobry

co do szkoły rodzenia to ja też się wybieram...wprawdzie przy pierwszym byłam ale to już prawie 7 lat i myślę, że niekóre rzeczy sobie odświeżę..

bardzo Wam zazdroszczę tych zajęć dla cieżarnych!! ja w okolicy znalazłam tylko "dla seniorów(+panie w ciązy)" i jakos opis mnie zniechęca...

wczoraj czytałam na temat żywienia w ciązy, bo teraz mi wrocił apetyt i zgodnie z zaleceniami wypiłam rano kubek mleka i teraz jest mi mega niedobrze.....beeeeeeee

reklama
Do góry