reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Lorena- bardzo nam milo, ze dolaczylas do naszego kawowania:) I ja rowniez zazdroszcze Ci ubierania Marcinka:)
Patik- jaki dobry synus z Jasia, pewnie wyczul ze matka juz na krawedzi, wiec stwierdzil ze da odpoczac hehe:-D I powiem Ci tak w tajemnicy, ze ciastka to u mnie sie nigdy nie koncza:rofl2: moge nie miec chleba w domu ale kawa I cos do kawy byc musi, wiec ciacha sa, sa:) z checia sie podziele:-)
Gosiu - mowili cos ze z takim poslizgiem szczepienie, czy nie? Teraz pewnie na to roczne ten pozniej pojdziesz, co?
Agaod- uuuha imprezka, fajnie masz, zazdroszcze:)

reklama
Martik ale się uśmiałam, ciacho ważna rzecz ; ] u mnie musi być gorzka czekolada :zawstydzona/y: jak w ciąży się zażerałam truskawkową Wedla to teraz żadna inna jak gorzka; ]

Agaod zazdraszczam imprezki, baw się dobrze; ]

Żebyście wiedziały że byłam na krawędzi, bo jak człowiek oprócz samego niewyspania zaczyna jeszcze odczuwać jakieś inne objawy typu drżenie rąk, trudności z utrzymaniem równowagi, to już dobrze nie jest:no:miałam wrażenie że po prostu się przewrócę. Pomijam że kawę chciałam zalewać sokiem, a mleko podgrzewałam w lodówce zamiast w kuchence mikrofalowej:-D

Jasko nie zasnął na druga drzemkę, teraz marudzi bo mama nie poozwala spać:sorry2:

Ostatnia edycja:
patik dbaj o siebie!!!!

a ja blad zrobilam bo skubancowi pozwolilam zasnac okolo 17tej i teraz mam zonk, bo jeszcze spi!!!!!!!!!!!!!:szok: jeszcze maz ma wychodne no dzisiaj to sobie niezle z mlodym poimprezuje:-(

patik musiałabyś odpocząć... ale powiem ci, że ja czasami jak jestem mega zmęczona to zamiast do lodówki to chowam coś do szafy obok. mając coś włożyć do kosza z zabawkami rozpędzam się do kosza na śmieci itp. zmęczenie...
martik nic nie mówili. pielęgniarka się śmiała, że zdarza się i większe opóźnienie jak dzieciaki chorują itp. powiedziałam, że chcę, żeby zbadała lekarka małego przed szczepieniem i nie było żadnego problemu (moja GP sama robi szczepienia, a ta co ją zastępuje to wysyła do pielęgniarki). osłuchała, obmacała brzuch, sprawdziła temp, uszy, gardło... wszystko czyste na szczęście
tego szczepienia na roczek chyba się najbardziej obawiam :(

Witam się i ja!! Nareszcie weekend!!! Masakra... w nocy z gorączka i marudzącym Antkiem to była po prostu tragedia!!! Nie wiem o co mu chodzi ale ostatnie 4 nocki sa beznadziejne. aaa... i łapie jakąś dziwną wysypkę co się pojawia i znika - ma takie wypukłości na skórze i to jest jedną wielka plamą czerwoną i tak do godziny to znika, żeby pojawić się w innym miejscu... nie rozumiem ;/

Martik, dobra kobieto bez słodkości mi tu, bo na diecie jestem, przez miesiąc tak sobie ze słodkim folgowałam, że poszło 3kg na plus. Chcę być chuda jak Gosia :D Oto mój cel ;)

Patik - wiem co masz na mysli, bo jak Antka czasem biorę to o ściany się obijam, żeby się z nim nie przewrócić. Także gratulacje i poproszę o troche rozumu dla mojego dziecka, żeby mi też dało odsapnąć

Agaod - baw się dobrze i wypij tam za zdrowie lutówek :)

Gosia - a czemu tego rocznego szczepienia tak sie boisz?

reklama
gnidka bo na roczek jest przeciwko odrze, śwince i różyczce, a to akurat chyba szczepionka z największą ilością powikłań z tych wszystkich :/ ale ja to panikara do szczepień jestem...
chuda jak Gosia :D już nie przesadzaj - tego mojego sadła na brzuchu to nie chciej mieć :-D

Do góry