reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Dzięki dziewczyny że ustawiacie mnie do pionu. Wiem że panikuje, wiem. Ale potrzebuje tego żebyście napisały że wszystko jest ok i wtedy się uspokajam :zawstydzona/y::tak::sorry2:
Miałysmy mieć dzisiaj szczepienie. Ale Oliwka znowu ma katar. Idziemy do dr bo jeszcze robiłam jej wyniki kału i podejrzewam nawrót alergii bo wyszła jej krew utajona w kale. Trzymajcie za nas kciuki:tak:
Nutka zdrówka dla Urwiska;-)
Jeszcze raz dziękuje :tak:

reklama
Witam Babeczki!

Dzisiejsza noc też na szczęście była spokojna:tak: Młody miał jedną pobudkę na jedzenie o 1.30 i dospał ładnie do 7.30 :tak: Wczoraj na wieczór i dziś rano zrobiłam mu inhalacje z soli. Mówię Wam super sprawa! Po tym całym zabiegu, katar który furczał mu tam głęboko w nosku, łatwo ściągnęłam aspiratorem:tak::-) Wiadomo- bez walki się nie obyło:-p;-) bo Szymi się prężył, wymachiwał rączkami, ściągał maseczkę- ale później się przyzwyczaił i ładnie siedział, oglądając zabaweczkę:-D
domik- powiem Ci, że biedronka jest świetna! Jak tylko dziecko rzeczywiście ma zadatki na raczkowanie( bo są dzieci, które od razu wstają i i chodzą:-D) to można kupić :-) Ale dokładnie to my mamy taką:
SMILY Uciekająca Biedronka (3547408308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
smoniczka a to spryciurrrra z tej Madzi! :-D Ale wszystkie Madzie są takie sprytne i zaradne kobitki!:cool2:
kwiatuszek moc &&&&&&&&&&&& dla Oliwki, żeby było tylko i wyłącznie ok! :tak::tak:
Kurczę.. a ja dziś też się czuję gorzej:sorry2: I w dodatku ząb mnie pobolewa:baffled: Chyba plomba mi się rozszczelniła....:crazy:

Kwiatuszek kciukasy za Oliwke ,zeby tylko bylo dobrze:tak::tak:
Nuta no to Szymonek na dobrej drodze:-)
U nas nocki sa dd,choc ostatnia byla lepsza od poprzedniej wiec sie troszke przespalam,zebiska tylko kropeczki dwie sa na dole,juz by mogly sie przebic zeby to dziecko sie tak nie meczylo:szok:
Maly bryka na calego,wszystko jest jego,zaglada we wszystkie katy,wczoraj zostawialam portfel na lawie- a lawa szklana- wiec tak sie gimnastykowal az stanal przy lawie i dostal sobie portfel:-)
Jak slyszy muzyczke to giba sie,ale to komicznie wyglada:laugh2:wlasnie przeklada moje gazetki z prrzepisami
zdrowka dla wszystkich maluszkow i mamusiek :)
Milego popoludnia

byłyśmy dzisiaj z Oliwką u pediatry. Ma mega katar i zaczerwienione gardło. dostalyśmy inhalacje w w razie uporczywego kaszlu, bądź goraczki mamy się zgłosić po antybiotyk. Wróciłyśmy do nutramigenu. Dr powiedziala że do roku nie może jeść żadnych przetworów mlecznych ani jajek bo też ją uczulają. Dostała już porcję jedzenia z jedną miarką nutra. Boję się że nie będzie go chciala jeść.:no:

Hej mamusie,co u Was slychac?jak maluszki?
U nas jakos tam sie kreci,nocki troszke lepsze ale nierewelacyjne:-:)-(
a dwa dni temu spadlam ze schodow:eek:i sie strasznie poobijalam,dobrze ze schodzilam sama a nie z Rasperkiem:no:zapisalam sie na phisioterapie niech mi to rozsmaruja bo nie moge sie ruszac ajuz szyja wogole,spadam bo maly dobiera sie do komputera:szok:

KWAITUSZEK trzymam kciuki za wprowadzenie nutramigenu. a co było powodem że znów na nim jestescie? my powoli wprowadzamy bebilon HA i jak na razie jest ok.

MARTUSS oooooo dobrze, że z małym nie bylas. wracasz szybko do formy.

dzień wypadków bo ja sparzyłam palce w prawej ręce. parą... podniosłam pokrywke i bach... boli!!!!!!!

hehehe u nas zepsuta pralka, u mnie katar, u mlodego katar kaszel i zatrulam go chyba budyniem;-/ zyc nie umierac;-) spadam spac bo nie wiem jak noc:confused2:
trzymajcie sie mamy!

Ja napiszę tylko tyle, że u nas lepiej...Do tego stopnia, że cyc w dzień znowu poszedł w ruch od wczoraj 2x dziennie..:szok: Oczywiście cieszę się, chociaż w sumie trochę liczyłam, że powoli będzie koniec...A tu supraJzzzz ;-):-p byle by nocne cycowanie kaput ;-):-p Zdrówka Wam życzę, sił, pogody, apetytów, przespanych nocek, niebolących oparzeń;-), niepotłuczonych tyłeczków itt. ;-):-D:-p paaa!

Domikcw zauważyłam że Oliwka robi brzydkie kupki i miała szorstką skórkę na twarzy. Zrobiłam jej badanie na krew utajoną i bachhh nawrót alergii. Na szczęście je nutra. Ale martw mnie to że się jej po nim ulewa. I nie wiem. Mam dzisiaj dzwonić po 13 do dr... Do tego ciąg dalszy inhalacji, odciągania kataru itp itd. I jeszcze wczoraj ledwo żyłam. Dopadła mnie grypa żołądkowa.... Jeszcze w życiu sie tak slabo nie czułam. Dobrze że był M to się małą zajął. Bo tak to nie wiem co bym zrobiła... Dzisiaj dalej mi słabo, ale mniej niż wczoraj. Żyć, nie umierać....

reklama
Do góry