reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Witam się :)
U nasz chrzciny super udane, Robercik bardzo grzeczny był, prawie całą msze przespał a jak się obudził to podziwiał sufit w kościele :) później imprezka pochrzcinowa również rewelacja, Robal zadowolony bo każdy go nosił, śmiał, się cieszył, ogólnie super :) prezentów nazbierał a teraz śpi po całym dniu wrażeń... :) jak się ogarnę to wrzucę później jakieś fotki :) albo będą dostępne na robalowa kraina bo tu na forum coś mi ostatnio ciężko coś wkleić :/

a my z racji chrzcin i przygotowań do nich ominęli Targi rzeczy dla dzieciaczków Mały Silos w Katowicach i jestem trochę zawiedziona bo chciałam tam pojechać, ale rzecz jasna chrzciny ważniejsze :):)

reklama
hej. ja po weselichu. nogi to mi do dooopywłazą!!! nie mam na nic siły. jeszcze wczoraj na poprawinach byliśmy. no ale tak to jest jak się wraca o 5 rano do domu:-D

dzieczyny brawa dla dziaciaczków za ich nowe zdolności!!!

i chyle czoła cwiczacym. ja dalej dieta. nie mam siły cwiczyc...

Podziwiam wszystkie ćwiczące!

U nas po wizycie - kolejne dwa dni kłucia pupki i dodatkowo nebulizacja z Ventolinu. A malutka jak nie odksztuszała tak nie odksztusza. Jak słucham jej oddechu to aż samej mi się chce kaszleć, a ona biedna nic...

Witam w piękny upalny dzień :-)
kwasia, super, że chrzciny się udały, czekam na fotorelacje:tak:na robalowej krainie
agisan, duuuużo zdróweczka dla córuni i wytrwałości dla Ciebie

zmotywowałyście mnie z tymi ćwiczeniami...od jutra zaczynam :-)i już się nie poddam do czasu aż nie osiągnę zamierzonego celu (brak opony):happy:

czesc !

ja tam z lawki nie schodze, siedzi ktos na niej jeszcze ze mna ??? :szok::-D

AGISAN co za dziadostwo !!!!!!!! poprawy dla Kosteczki :*** biedna dooopcia mala jej :-(

cdn - cortin wola :-D

Agisan - zdrówka dla Kosteczki i dużo siły i cierpliwości dla Ciebie!

Cortina - ja też z ławki nie złażę, nie ma to tamto. Ktoś w końcu musi kibicować tym ćwiczącym. Jak mam być szczera to męczę się od samego czytania co tam która wyprawia :-D

Reszty nie nadrobię, za gorąco mi :-D

Powiem Wam tylko, że jestem załamana. Byłam dzisiaj u dziadków męża na wsi i cały dzień z Kubolkiem na dworze spędziliśmy (w cieniu rzecz jasna). Mały sobie uciął poważne kimonko gdzieś po drodze, obudził się, ja patrzę... a tu w zgięciach rączek i nóżek masakryczne odparzenia. A zanim wyjeżdżaliśmy smarowałam go kremem z filtrem i wszystkie zgięcia i fałdy wazeliną :angry: biedaczek mój maleńki tak strasznie się potem użalał :-(

Ale gorąco:/ Uwielbiam ciepło, ale w granicach 25 stopni..A jutro ma być 32...Jak spalać tłuszcz w takich warunkach???
Eee- Wy niećwiczące:-p Mogę się założyć, że macie chude tyłki, więc na co Wam te ćwiczenia:tak::confused:Przyznać no się..Cortina, jak pamiętam, to wagę ma maluteńką:-p

Dziś 1 raz czytałam małemu do snu..Już byłam happy, bo ładnie zasnął w łóżeczku i klops- przebudził się i syrena:sorry2:

dobranoc Wam:tak:

reklama
Eve dobre dobre ja tez sie mecze od czytania co te nasze kumpelki wyprawiaj :rofl2:

o boze ja wyrodna matka niczym nie smaruje Cortina, jakos tak nie pomyslalam o tym ;-)
Cortinki tez nie smarowalam, tzn jak sie basenowala czy smigala w pelnym sloncu to tak ale jak stacjonowala w wozku to nie :confused:

POli u nas dzis byl0 30 wiec 32 jutro jak bedzie nie zrobi na mnie wyrazenia :-D hahaha ! rozstawilismy dzis basen, najwyzej skorzystam jak sasiedzi w pracy beda :-p
ja tam na wage narzekac nie moge, ciagle leci, tylko brzuch wypadalo by pocwiczyc ale jakos nie mam weny ;-)
2 dzieci mnie wystarczajaco przez caly dzien wycwiczyc potrafi :-p

Ostatnia edycja:
Do góry