poli0105
Fanka BB :)
My dzis byliśmy na imprezce rodzinnej, Leo był przesłodki Grzeczny, śmiał się w głos, wygłupiał się i zaczarował wszystkich gości Wszyscy byli zachwyceni, jaki on towarzyskiZrobił też dziś ogromny postęp bo strasznie sie rwie do siadania Od kilku dni juz sam się podciągał gdy go trzymałam za rączki, ale dziś przeszedł sam siebie, bo siadał sam i to stabilnie! Ale za to nie pali mu sie do wywracania na brzuch- jak go popchm to się fajnie kula ale sam to nie
martik- oj jak dobrze, że Wam się nic nie stało!!! Rób jak Gnidka radzi!!
patik- Jasio zdolna bestia
smoniczka- nie bierz sie od razu za takie długie serie- ja zaczęłam już dawno ćwiczyć, bo 3 tyg po porodzie i wtedy robiłam 10minotówki..Zaniechałam ćwiczenia gdy miałam okres po operacji,ale potem też od razu nie robiłam ćwiczeń 30 minutowych. Teraz za to staram się ćwiczyć nawet 2 razy dziennie- skalpel lub killer a nastepnie 3 rodzaje mel lub krótkie ćwiczenia Ewy
martik- oj jak dobrze, że Wam się nic nie stało!!! Rób jak Gnidka radzi!!
patik- Jasio zdolna bestia
smoniczka- nie bierz sie od razu za takie długie serie- ja zaczęłam już dawno ćwiczyć, bo 3 tyg po porodzie i wtedy robiłam 10minotówki..Zaniechałam ćwiczenia gdy miałam okres po operacji,ale potem też od razu nie robiłam ćwiczeń 30 minutowych. Teraz za to staram się ćwiczyć nawet 2 razy dziennie- skalpel lub killer a nastepnie 3 rodzaje mel lub krótkie ćwiczenia Ewy
Ostatnia edycja: