reklama
kwasia
Fanka BB :)
Madzienka zazdraszczam! co prawda nie zumby, bo taneczne aerobiki nie dla mnie ale poszłabym na zwykły BPU czy TBC... samej mi się nie chce chodzić, a psiapsióły albo się porozjeżdżały, albo pracują do późna :/ zostaje mi Chodakowska ale jakoś w domu mam mniej motywacji :/
agaod
hej,
ja jak zwykle w nocy czekam aż Laurusek obudzi się do cyca..ostatnio się nie doczekałam bo ta mała małpka obudziła się o 5:30ale to tylko jednorazowo (a już się cieszyłam, że tak zostanie)
Laura dostała dzisiaj marchewkę ze słoiczka, kupa śmiechu przy tym..tak się rozsmakowała, że łapczywie paszczę otwierałakuzyn mój mówi, że u niego w rodzinie dziecko 2,5 miesięczne wcinało kromkę chleba z pasztetem
Chodzi za mną ten banoffe nadal..chyba jutro go popełnię;-)
Bella, zdrówka dla Nati, moja znajoma polecała kropelki nasivin
Poli, kciuki za Was zaciśnięte
Madzienka, u nas w mieście też jest grupa, która spotyka się i tańczą zumbę, podobno bardzo fajne zajęcia
ja jak zwykle w nocy czekam aż Laurusek obudzi się do cyca..ostatnio się nie doczekałam bo ta mała małpka obudziła się o 5:30ale to tylko jednorazowo (a już się cieszyłam, że tak zostanie)
Laura dostała dzisiaj marchewkę ze słoiczka, kupa śmiechu przy tym..tak się rozsmakowała, że łapczywie paszczę otwierałakuzyn mój mówi, że u niego w rodzinie dziecko 2,5 miesięczne wcinało kromkę chleba z pasztetem
Chodzi za mną ten banoffe nadal..chyba jutro go popełnię;-)
Bella, zdrówka dla Nati, moja znajoma polecała kropelki nasivin
Poli, kciuki za Was zaciśnięte
Madzienka, u nas w mieście też jest grupa, która spotyka się i tańczą zumbę, podobno bardzo fajne zajęcia
bella my na katar też używaliśmy nasivinu, esoruptin jest dla dzieci powyżej 2 rż uzywałam w ciąży, a nasivin jest dla takich maluszków, do tego 5-6 razy dziennie robiłam inhalacje z soli fizjologicznej, do tego moja dr mówi że jak katr trwa więcej niż tydz to już nienormalne i często to wina nadkażenia bakteryjnego i taki nieżyt wtedy leczy antybiotykiem. a może ząbki idą moze być wtedy temp katar kaszel i luźne kupki??? powodzenia i zdrówka dla Nati
wczoraj wytrzymałam 10 min skalpela mam kondycję nie??? aż żal jak stara baba ze zwyrodnieniami....
a u nas deszcz i zimno i wieje i siedzimy w domu brrrrrrrrrrrr
na pocieszenie madzienka sciągam tą zumbę
wczoraj wytrzymałam 10 min skalpela mam kondycję nie??? aż żal jak stara baba ze zwyrodnieniami....
a u nas deszcz i zimno i wieje i siedzimy w domu brrrrrrrrrrrr
na pocieszenie madzienka sciągam tą zumbę
poli0105
heloo, u nas leje:/ Ja to mądra jestem Po bezsennej nocy postanowiłam zrobić skalpel ne 21.. Jak już zrobiłam to miałam czarno przed oczami przez pół godz i strasznie na wymioty mnie brało. A na to synek się zbudził i zrobił kupola po szyję
Zbieramy się zaraz do mych rodziców. Leosiuniek po zerwanej nocce bardzo gadatliwyI mam luksus- jak je z butli to sam se ją trzyma;-)
Zbieramy się zaraz do mych rodziców. Leosiuniek po zerwanej nocce bardzo gadatliwyI mam luksus- jak je z butli to sam se ją trzyma;-)
kwasia
u nas Robercik też sam butlę trzyma, ale jak jest w niej za dużo mleka i jest za ciężka to mu wypada z rączek, dziś nawet sam sobie smoczka do buzi włożył , oczywiście najpierw go wyciągnął i nie wypuszczając z rączki sam z powrotem włożył do buźki...
agaod a ja właśnie przed chwilą zrobiłam banofee i teraz się chłodzi w lodówce , a zaraz uciekam do naszego domku, posprzątać, pomyć okna bo po remoncie masakra, tak więc jak będzie padać to przeze mnie
agaod a ja właśnie przed chwilą zrobiłam banofee i teraz się chłodzi w lodówce , a zaraz uciekam do naszego domku, posprzątać, pomyć okna bo po remoncie masakra, tak więc jak będzie padać to przeze mnie
reklama
samej mi się nie chce chodzić
oj mi tez ale chodzę...zobaczymy jak długo....
a co do zumby to tez nie byłam przekonana ale poszłam zobaczyłam i przekonałam się...pot leje sie strumieniami..
ja dzisiaj byłam na przedstawieniu z okazji Dnia Mamy i Taty....i przyznaje łezka w oku zakręciła się jak pojawiła sie moja córcia na środku śpiewającą piosenkę....
formalności do chrzcin dopięte...teraz pozostaje nam trzymać kciuki żeby pogoda wyklarowała sie bo w niedziele mamy piknik przedszkolny...już raz przełożony
Poli udanego wypadu do rodzicow...a co to za nocka u was???Leoś rozrabia???
Klowee moze zacznij od tych ćwiczeń 6 minutowych a kondycja powoli powroci...