reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ja znowu z pytaniem. Widziałam kiedys gdzieś miseczkę dla dziecka, do której wlewało sie ciepłą wodę, żeby posiłki były zawsze ciepłe. Tylko nie wiem gdzie i jak to się w ogóle nazywa, jaka firma itp. Pomoże któraś?

reklama
Madzienka zazdraszczam! co prawda nie zumby, bo taneczne aerobiki nie dla mnie ;) ale poszłabym na zwykły BPU czy TBC... samej mi się nie chce chodzić, a psiapsióły albo się porozjeżdżały, albo pracują do późna :/ zostaje mi Chodakowska :p ale jakoś w domu mam mniej motywacji :/

hej,
ja jak zwykle w nocy :tak:czekam aż Laurusek obudzi się do cyca..ostatnio się nie doczekałam bo ta mała małpka obudziła się o 5:30:szok:ale to tylko jednorazowo (a już się cieszyłam, że tak zostanie)
Laura dostała dzisiaj marchewkę ze słoiczka, kupa śmiechu przy tym..tak się rozsmakowała, że łapczywie paszczę otwierała:-pkuzyn mój mówi, że u niego w rodzinie dziecko 2,5 miesięczne wcinało kromkę chleba z pasztetem:szok:
Chodzi za mną ten banoffe nadal..chyba jutro go popełnię;-)
Bella, zdrówka dla Nati, moja znajoma polecała kropelki nasivin
Poli, kciuki za Was zaciśnięte
Madzienka, u nas w mieście też jest grupa, która spotyka się i tańczą zumbę, podobno bardzo fajne zajęcia

Agaod w szpitalu jakas laska mi mowila, ze dawala 4 miesiecznenu dziecku ogorka kiszonego!! A inna, ze jej pol roczne dziecko jadlo fasolowa i grochowa...szok jak dla mnie:/

Dzis od rana u mnie pada a mnie boli glowa:((

bella my na katar też używaliśmy nasivinu, esoruptin jest dla dzieci powyżej 2 rż uzywałam w ciąży, a nasivin jest dla takich maluszków, do tego 5-6 razy dziennie robiłam inhalacje z soli fizjologicznej, do tego moja dr mówi że jak katr trwa więcej niż tydz to już nienormalne i często to wina nadkażenia bakteryjnego i taki nieżyt wtedy leczy antybiotykiem. a może ząbki idą moze być wtedy temp katar kaszel i luźne kupki??? powodzenia i zdrówka dla Nati:tak:

wczoraj wytrzymałam 10 min skalpela:rofl2: mam kondycję nie??? aż żal jak stara baba ze zwyrodnieniami....

a u nas deszcz i zimno i wieje i siedzimy w domu brrrrrrrrrrrr

na pocieszenie madzienka sciągam tą zumbę

heloo, u nas leje:/ Ja to mądra jestem:p Po bezsennej nocy postanowiłam zrobić skalpel ne 21.. Jak już zrobiłam to miałam czarno przed oczami przez pół godz i strasznie na wymioty mnie brało. A na to synek się zbudził i zrobił kupola po szyję:-p

Zbieramy się zaraz do mych rodziców. Leosiuniek po zerwanej nocce bardzo gadatliwy:-pI mam luksus- jak je z butli to sam se ją trzyma;-)

u nas Robercik też sam butlę trzyma, ale jak jest w niej za dużo mleka i jest za ciężka to mu wypada z rączek, dziś nawet sam sobie smoczka do buzi włożył , oczywiście najpierw go wyciągnął i nie wypuszczając z rączki sam z powrotem włożył do buźki...

agaod a ja właśnie przed chwilą zrobiłam banofee i teraz się chłodzi w lodówce :), a zaraz uciekam do naszego domku, posprzątać, pomyć okna bo po remoncie masakra, tak więc jak będzie padać to przeze mnie :D

reklama
samej mi się nie chce chodzić

oj mi tez ale chodzę...zobaczymy jak długo....
a co do zumby to tez nie byłam przekonana ale poszłam zobaczyłam i przekonałam się...pot leje sie strumieniami..

ja dzisiaj byłam na przedstawieniu z okazji Dnia Mamy i Taty....i przyznaje łezka w oku zakręciła się jak pojawiła sie moja córcia na środku śpiewającą piosenkę....:tak::tak:
formalności do chrzcin dopięte...teraz pozostaje nam trzymać kciuki żeby pogoda wyklarowała sie bo w niedziele mamy piknik przedszkolny...już raz przełożony

Poli udanego wypadu do rodzicow...a co to za nocka u was???Leoś rozrabia???

Klowee moze zacznij od tych ćwiczeń 6 minutowych a kondycja powoli powroci...

Do góry