reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ze mnie tak mocno się lało na początku a teraz jest ok. Jeden zestaw wkładek starcza na dzień i noc i przypuszczam że i dłużej bym w nich pociągnęła.

reklama
Klowee Ja też poszłam do świętego spokoju, ale tego spokoju miałam mniej, zaczęłam się stresować tym wszystkim ale na szczęście moja pediatra mnie w tym wszystkim hamowała i kazała się nie przejmować tak mocno i że pewnie przesadzają no i przesadzili. Ale rozumiem Cie, lepiej sprawdzić.

kasiadz Kupiłam te wkładki dady i zdziwiłam się że są osobno pakowane :) Dzisiaj wypróbuję i pójdę po więcej paczek jeżeli się sprawdzą bo kobietka w kasie mówiła że to tak z okazji dnia dziecka tylko i może będą się te produkty pojawiać co jakiś czas.

hej dziewczyny :-D
Co ja bym dała,żeby się ze mnie lało i żebym musiała używać tych wkładek. Przynajmniej jakoś psychicznie bym miała świadomość,że mały się najada...

Ja chyba idę po więcej podkładów do przewijania bo są fajne :tak:

ja mam podobne jak na_cik... też bym chciała żeby się tak ze mnie lało, żebym aż wkładek musiała używać - pudełko Johnsonowskich stoi prawie nie tknięte :( mam wrażenie, że mam coraz mniej pokarmu :(
ja tych Dad jeszcze nie testowałam, dlatego na promocji ich nie kupiłam.. ale kupiłam klips do smoczka, butelkę z rączkami do trzymania na 6+ i drugą zwykłą 250ml ;) a do Rossmana jeszcze nie doszłam :p
co do podkładów do przewijania, przez pierwszy miesiąc używałam tych jednorazowych, które najpierw kupiłam tylko dla siebie, ale kupiłam sobie 2 materiałowe z ceratką od spodu, w sumie oba kosztowały tyle co 3 opakowania jednorazowych, więc myślę że się bardziej opłaca przeprać od czasu do czasu ;)

i ja chciałabym żeby się lało i wkładki były potrzebne....:zawstydzona/y:
ale cóż takie życie...nie dane mi było wykarmić ani jednej ani drugiej:hmm:

dziewczyny Wy w domu używacie tych podkładów???

Ze mnie tez się nie leje, i tez dwa szczury wiszą :-( a jak wcześniej pisałam ze mała się najada to już przestała :-( wisi na cycku co godzinę :-(
Byłam w Biedronie i kupiłam wkładki (chociaż sama nie wiem czy mi się przydadzą) a z pamperów tylko 5 zostały.

Właśnie napiekłam mufinek :o zrobiłam dzisiaj najazd na ikee i kupiłam silikonowe foremki do mufinek i oczywiście musiałam je wypróbować (każdy pretekst dobry co nie)

Nie wiem czy to psychika u mnie tak działa ale jak na wypiję herbatkę laktacyjną to podczas karmienia aż ze mnie tryska i mam tak ciągle. A jak nie wypiję to jest normalnie :eek:

reklama
Barbhp moja koleżanka cały czas mówi...MLEKO JEST W GŁOWIE!!!!!;-)

Domickw a co z malutką, może coś ją boli...bo czyżby tak boleśnie dla Was przechodziła skok rozwojowy???

Do góry