reklama
oesuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
jak dobrze ze karmie cycem a moj dziec wrazliwy na slodkie, wiec nie zrobie. zobaczcie co rano wyskoczylo mi na yt!
Banoffee - pyszne ciasto bez pieczenia - Kotlet.TV - YouTube
takie rzeczy powinny byc zakazane.
jak dobrze ze karmie cycem a moj dziec wrazliwy na slodkie, wiec nie zrobie. zobaczcie co rano wyskoczylo mi na yt!
Banoffee - pyszne ciasto bez pieczenia - Kotlet.TV - YouTube
takie rzeczy powinny byc zakazane.
sylwia_m18
Fanka BB :)
Pierwszą @ dostałam ok 6 tygodni od ostatniego karmienia, to był najgorszy okres w życiu strasznie bolał mnie brzuch a ciekło gorzej niż po porodzie. Niestety skończyły mi się chęci do ćwiczeń ;(
laski, pomysl sam mi wyskoczyl na stronie glownej jak przegladalam youtube:-( a ze sama zrobic nie moge bo pewnie po karmieniu bym miala male kombo (pewnie na wzdeciach by sie nie skonczylo u mlodego), to postanowilam wspoldzielic pokute z Wamiale jak to zobaczylam, to myslalam ze monitor wyczyszcze jezykiem...mmmrrrr...z malinami tez musi byc petarda!
dzieki za odpowiedzi dotyczace okresu...czyli normy nie ma...trzeba byc w pogotowiu.
a mam jeszcze pytanie, do kiedy podajecie wit d i wit k? bo ja jakos ta informacje przeoczylam. a wizyta dopiero za tydz a nam sie juz koncza witaminki i nei wiem jakie opakowanie kupic teraz jakies duze czy male.
dzieki za odpowiedzi dotyczace okresu...czyli normy nie ma...trzeba byc w pogotowiu.
a mam jeszcze pytanie, do kiedy podajecie wit d i wit k? bo ja jakos ta informacje przeoczylam. a wizyta dopiero za tydz a nam sie juz koncza witaminki i nei wiem jakie opakowanie kupic teraz jakies duze czy male.
reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Witamina k id do 3 miesiąca o ile dobrze pamiętam