reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Klowee ja jestem z Wawy i też pewnie będę szukać neurologa i sama w sumie nie wiem gdzie uderzyć:-( w przyszły piątek będę u pediatry to się wszystkiego dopytam i może ona mi kogoś poleci. Zadzwoń też może na Niekłańską do szpitala. A tak w ogóle my może sąsiadki jesteśmy bo też mam blisko do centrum zdrowia dziecka:-)
Madzienka ja też polecam dady 3-2 mogą być już za małe.
Bella zdrówka dla Was
no i więcej nie dam rady napisać bo Kubuniowi już nawet na rękach źle a my niestety nadal sami- na szczęście dziś już jesteśmy na półmetku!

reklama
CwiercNuta-trzymaj sie, oby kłopoty z oczkiem szybko się skonczyły!

Witam nową mamusię :)

Ja do neurologa chyba pójdę prywatnie. Klowee, Martunia- dajcie znac jak z terminami na nfz.

Festyn zaliczony. Ufff, uciekalismy przed deszczem :)

Witam nową mamę.

Dreamuś. U mnie przy obu dziewczynkach @ pojawiła się po pół roku.

Dobrej nocy mateczki.

Witam nową mamusię, rozgość się i pisz dużo :-)

Nutka nie zadręczaj się, z oczkiem na pewno będzie wszystko dobrze, bynajmniej będę trzymać kciuki żeby tak było :tak:

Dreamuś u mnie głodzilla też cały czas grasuje:wściekła/y: już nie mam pomysłu jak się dziada pozbyć, a d... rośnie :wściekła/y:

Dziewczyny my na NFZ jesteśmy zapisani do neurologa.
Ożarowska 75A tel:228360513 zapisy między 10-12 i czeka się około 2,5 miesiąca ale nam się nie spieszyło.

ilkas
witamy :tak:ja Tymkowi któregoś dnia wysmarowałam głowę Linomagiem, potem wyczesywałam grzebykiem i 90% tego cholerstwa wyczesałam na raz. I dziecko przestało śmierdzieć ;-) bo już tak od niego było czuć,że masakra! A teraz już wystarczy szczotka ze sztucznego włosia i balsam na głowę. Nawet lepiej wygląda niż po oliwce :-p

Hello
Nuta trzymam kciuki za oczko:***

Ilkas my na ciemieniuche mylysmy ziajka kremowy olejek, ale u nas byla mala ona.

Ja juz od 5 na posterunku, obudzila mnie Iza ...w kostiumie kapielowym!!! Hahaha

Mam swoj maly prywatny sukces, po blisko 3 tyg. Cwiczen pojawila sie waga ponizej 60! To jeszcze 59.7 ale startowalam z 62;)))

Ostatnia edycja:
Bella. Możemy sobie rękę podać ;) Ja startowałam z 61,3 dziś 58,7 - tyle, że ja nie ćwiczę, a raczej staram się ograniczać łakomstwo, czyli zjadam jedną jagodziankę zamiast dwóch np. ;)))

Hello
Nuta trzymam kciuki za oczko:***

Ilkas my na ciemieniuche mylysmy ziajka kremowy olejek, ale u nas byla mala ona.

Ja juz od 5 na posterunku, obudzila mnie Iza ...w kostiumie kapielowym!!! Hahaha

Mam swoj maly prywatny sukces, po blisko 3 tyg. Cwiczen pojawila sie waga ponizej 60! To jeszcze 59.7 ale startowalam z 62;)))

Bella, nie załamuj mnie..Ja ćwiczę też już prawie miesiąc, i waga stoi..No ale brzuch zaczyna mi sie minimalnie rzeźbić i boczki mniejsze, ale efekty póki co marne..

Laski, czy jeśli dziecko mocno płacze a przestaje po podaniu butli to może jednak coś go boleć?? Leoś wieczorem barzdo nam płakał, mimo, że długo jadł z piersi. Dopiero butla go uspokoiła, a wyciągnął tylko 10 ml...

reklama
Agisan hahaha rozbawilas mnie:) ja tez ograniczam slodkie i slone...jak kupilam Izie loda to co chwila go oblizywalam, ze niby zaraz jej bedzie kapac...ale sama sobie nie kupilam, wiem, wiem glupia jestem hehe
Ja nawet polubilam te cwiczenia:) mel b jest taka mega energiczna i czasem tez niedaje rady co czyni ja ludzka i latwiej mi sie z nia cwiczy:))

Do góry