reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Bella, robie cwiczenia tak min 3x w tygodnoiu, co dzirn mi sie nie udaje. Efektow narazie nie widze, jedynie mam skore bardziej napieta.

Moj maly tez ciagle ma czerwona szyje lub taka plame pod szyjke, na udach, nadgarskach, lokciach..Chyba to reakcja na nabial..

reklama
Witam porannie. U mnie słońce nieśmiało wychodzi zza chmur, wiec mam nadzieje ze będzie ciepło. Mój cycojad właśnie śpi wiec mam chwilkę.
Wiecie jaka ze mnie wyrodna matka, mała ok 4 się obudziła i zaczęła kwękać , z uporem maniaka podawałam jej smoka a później się okazało że dziecko narobiło w pieluchę :-\ najgorsze ze mi do głowy nie przyszło żeby sprawdzić ech :-( Jak już ją przebrałam to przywitało mnie zielone kupsko :-\ znowu coś zjadłam co jej zaszkodziło tylko zastanawiam się co to mogło być.

Czy wasze maluchy też nie chcą spać na spacerze jak wózek stoi? Wczoraj miałam ambitny plan ze poczytam sobie na spacerze. Przysiadłam sobie na ławce i nie zdołałam 3 stron przeczytać bo Madzi nie pasowało stać w miejscu. Jak tylko ruszyłam dalej od razu zasneła :-)

A wasze dzieciaczki bardzo zdolne:-) Moja tez zaczyna wyczyniać cuda, najwięcej przy przewijaniu. Coraz częściej robi się z tego sport ekstremalny. Zaczyna podrzucać brzuch do góry, wiec lada dzień pewnie strzeli mostek :-D

Haha, byli moi rodzice i moja mama posadziła Leosia- jaki był szczęśliwy, aż piszczał;-):laugh2:

Nacik- współczuję Ci, wiem jak to jest..Ale magiczny 3 miesiąc już niedługo:tak:

My niedługo wybieramy się na spacerek, pogoda piękna. Muszę sobie humor poprawić, bo mi łazienkę rano zalało...

hello !!!

Bella w marketach powinnas dostac ta czekolade, warto kupic 2 odrazu :-D

Poli
Cortin trzymany za raczki ciagnie sie do gory, trzyma lepetyne ma chlopak checi juz siedziec ;-) na rekach go nosze bez podtrzymywania glowy, juz nie robi dzieciola :-p :cool2:

robie wlasnie syrop z mniszka lekarskiego, przechodze na medycyne naturalna :cool2: moje cortinowe dzieci bede poic nim w sezonie jesien=zima ;-)

dzis w radiu slyszalam ze maja sie zajac ustawa w sprawie rodzicielskiego urlopu :tak:
bylam w pracy w pt i kadrowa nic o tym nie wiedziala, w zusie tez nic nie wiedzieli ;-)

ide na sniadanie jakies poki dziecko spi, na pierwsze sniadanie jadlam milki łeja :baffled::eek:
brzydka cortinaaaaaaaaaa !!!!!!!

smoniczka a może ta zielona kupa to dlatego, że właśnie długo nie zmieniłaś pieluszki, bo podobne te kupki z cycowego mleka to z czasem jak za długo w pieluszce są to same z siebie robią się zielone i to wcale nie oznacza, że coś niedobrego zjadłaś...

ja też chcę taką czekoladę, zaraz wyruszę na łowy po nią :-)

Cortina, ja tez nosze Leosiunia bez podparcia, podnosze z pozycji lezacej pod paszki,ale gdy ciagne za raczki do siadu to glowa lezy..
Smoniczka, u nas kupa jest zielona, gdy zjem zupe warzywna

Ja przez te wasze bilanse to mam takiego doła, że spać po nocach nie mogę. Antek nic nie potrafi z tego co wy piszecie.

reklama
Gnidka ńie przejmuj sie . Moja Marta tez nic nie robi z tych rzeczy co dziewczyny pisza :sorry: A z Antosiem maja tylko dzien roznicy w wieku. Ale tak jak Poli napisala kazde dziecko ma swoj wlasny rozwoj i nie powinno sie porownywac z innymi dziecmi.

Do góry