btw. była wcześniej coś gadka o wit. d3 - co jak mi dziecko to wypluwa? Pare razy zaobserwowałam, że po podaniu ma mokry policzek i cieknie mu z buzi. Teraz staram się tego pilnować, żeby połknął, ale jak wypluje to co? mam podac jeszcze raz? z jednej strony źle jak w ogóle nie dostanie a z drugiej źle jak się przedawkuje... oszaleć można. Albo sie mu uleje na krotko po podaniu - jaka gwarancja że w tych rzygach nie ma tej wit.?
reklama
Cortina
Fanka BB :)
aaa mialam pisac i zapomnialam !
proste zabawki a u nas hit
NUK 3-częściowy zestaw gryzaków (3219242078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bright Starts Kolorowe Kółka 24szt. 8664 ;25888; (3208253003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak macie jakies sprawdzone zabawki podrzucac linki moze cos zgapie
proste zabawki a u nas hit
NUK 3-częściowy zestaw gryzaków (3219242078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bright Starts Kolorowe Kółka 24szt. 8664 ;25888; (3208253003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak macie jakies sprawdzone zabawki podrzucac linki moze cos zgapie
poli0105
Moje dziecię też nie robi tego co piszecie, nie lubi leżeć na brzuchu, ale ... jakoś mnie to nie martwi
Martwi mnie remont pode mną, wiertary i młoty, które doprowadzają mnie do szału.
I martwi mnie jeszcze obecna moda. A konkretnie to, co jest do kupienia na chrzciny dla chłopca. Masakra jakaś! Same garnitury, muszki, koszule, spodnie w kant!
Jedynie z muszkowych mogłabym pójść na coś takiego ramper body pajac dla chłopca chrzest rozmiary (3247446084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,ale nie zdążę już, bo chrzciny 02.06
Mamy chłopców- w co ubieracie ich na chrzciny?
ooo nie jestem sama!!! U mnie kochana remont, ale nad nami!!! Facet zwala ścianki i kuje płytki..dosłownie nad moja głową..Dzięki Bogu- Leosia to nie rusza.
Jutro szczepienie..stresssss
My chrzcimy na koniec lipca- planuje maluszka ubrać w bezowe/ kremowe szorty + koszula + elegancka kamizelka beżowa/ kremowa
Ostatnia edycja:
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Dziewczyny ratunku...
Szymek od kilku dni na łokciach- zewnętrzna strona ma czerwoną, suchą skórę.. Co to może być? jakaś alergia? Czy co? lecieć z nim do lekarza czy próbować smarować to jakimiś mazidłami?
Szymek od kilku dni na łokciach- zewnętrzna strona ma czerwoną, suchą skórę.. Co to może być? jakaś alergia? Czy co? lecieć z nim do lekarza czy próbować smarować to jakimiś mazidłami?
poli0105
Dziewczyny ratunku...
my to ciągle mamy...smarujemy Locoidem, ale tylko ciut pomaga..
dobryyyyyy
gnidka i czym ty się przejmujesz? ja przyznam szczerze, ze te bilanse to tak rzuciłam okiem, a ich nie czytałam właśnie po to, żeby nie porównywać bo też mi rośnie mała gapa na brzuchu nie znosi leżeć, a co tu mowa o czymś konkretniejszym!
kurka noo. przez to nasze blogowanie to ja zamiast odpuszczać kalorie to średnio co drugi dzień robię coś ekstremalnie słodkiego. no tym sposobem to ja już do swojej wagi nie wrócę nigdy
gnidka i czym ty się przejmujesz? ja przyznam szczerze, ze te bilanse to tak rzuciłam okiem, a ich nie czytałam właśnie po to, żeby nie porównywać bo też mi rośnie mała gapa na brzuchu nie znosi leżeć, a co tu mowa o czymś konkretniejszym!
kurka noo. przez to nasze blogowanie to ja zamiast odpuszczać kalorie to średnio co drugi dzień robię coś ekstremalnie słodkiego. no tym sposobem to ja już do swojej wagi nie wrócę nigdy
domikcw
bilanse macie piękne!!!! moja ma 2 miesiące i staram się nie porównywać coś tam już szkrab potrafi.
od 3 dni mało mi je aaaaaaaaa znów coś.
po usg jest ok. wszystko w jak najlepszym porządku choc ryk był ogromny!!!!
od 3 dni mało mi je aaaaaaaaa znów coś.
po usg jest ok. wszystko w jak najlepszym porządku choc ryk był ogromny!!!!
kwasia
my chrzest mamy 16.06 i ja planuje ubrać Robsona właśnie w takie koszulobody ale z krótkim rękawem, do tego jakieś wygodne spodenki i ewentualnie sweterek jakby trochę chłodniej było no i muszkę bo mi się podoba strasznie
gnidka Ty się nie przejmuj bo mój Robert też nie znosi leżeć na brzuchu a o dźwiganiu głowy nie ma mowy, co do ręki to tak samo upodobał sobie lewa i jest w nią wpatrzony jak w obrazek, ogląda paluszki itp. a prawej nie zauważa, jakby jej nie było...do tego nie umie trzymać żadnej zabawki w rączce...paluchy pcha do buzi aż nie raz zwymiotować potrafi tak głęboko je wkłada...
tak więc wszystko w swoim czasie, nie ma się co martwić :-)
gnidka Ty się nie przejmuj bo mój Robert też nie znosi leżeć na brzuchu a o dźwiganiu głowy nie ma mowy, co do ręki to tak samo upodobał sobie lewa i jest w nią wpatrzony jak w obrazek, ogląda paluszki itp. a prawej nie zauważa, jakby jej nie było...do tego nie umie trzymać żadnej zabawki w rączce...paluchy pcha do buzi aż nie raz zwymiotować potrafi tak głęboko je wkłada...
tak więc wszystko w swoim czasie, nie ma się co martwić :-)
reklama
Smoniczka zielona kupa mogla byc od za dlugiego bycia w pieluszce, od tego co Ty zjadlas, moze byc od infekcji np. Katar itp. Zle jak towarzysza jej inne objawy, sluz, krew, wysypka czy bole brzuszka.
Gnidka przestan Ty! Moja Nati najstarsza a wielu rzeczy nie potrafi...wczoraj polozylam j na brzuszek i nic, glowe ledwo podnosi...kostek? Jaki mostek! stopki przez koszle dyndaja jej ok 1 cm nad lozkiem..., o obrotach juz nawet nie wspomne.
Glosny smiech (ktory tak mnie cieszyl) pojawia sie sporadycznie,
ilosc zjadanego mleka jak patrze tez pozpstawia czasem wiele do zyczenia.
Bilansy super byly ale nie ma co porownywac,)
Laski jak bedziecie podawac juz stale pokarmy to preferujecie sloiczki czy same bedziecie gotowac?
Gnidka przestan Ty! Moja Nati najstarsza a wielu rzeczy nie potrafi...wczoraj polozylam j na brzuszek i nic, glowe ledwo podnosi...kostek? Jaki mostek! stopki przez koszle dyndaja jej ok 1 cm nad lozkiem..., o obrotach juz nawet nie wspomne.
Glosny smiech (ktory tak mnie cieszyl) pojawia sie sporadycznie,
ilosc zjadanego mleka jak patrze tez pozpstawia czasem wiele do zyczenia.
Bilansy super byly ale nie ma co porownywac,)
Laski jak bedziecie podawac juz stale pokarmy to preferujecie sloiczki czy same bedziecie gotowac?