reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Bella- ja jesli Szymek zje wiecej niz 100ml to po odbiciu juz go nie dokarmiam, ale jesli mniej to probuje mu jeszcze butle wcisnac.
Gosia- witaj w nie tak deszczowej ostatnio Irlandii:) i na forum oczywiscie:-)
Sylwia- gratulacje;-) super, ze obylo sie bez interwencji lekarzy:happy2:
Ja tez sie pochwale, ze moja kluska pozbyla sie swojego dzikiego mieska z pepuszka- zaschlo i odpadlo, calkiem tak jak kikut:tak:
Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki tez sie rozkopuja w nocy? Szymon ostatnie 2 dni budzi sie z nozkami na kocykach, wiec dzisiaj go zapakuje w spiworek, chociaz raczej za nim nie przepada...

reklama
witajcie...my dzisiaj byłyśmy na warsztatach mamo to ja...całkiem fajne aczkolwiek nic ciekawego nie dowiedziałąm sie, troche próbek dostalismy, kropleki dicoflor, ubranko, itp. jesli u was sa to warto odwiedzic...
Warsztaty Mamo to Ja
Lenka przespała całe spotkanie:tak:....

Poli my ciemieniusze zapobiegamy szamponem w piance Musteli

Bella my też czasami dojadamy po odbicie ale z reguły to jest od razu(jak nie chce to wylewam mleczko)...nigdy nam sie nie zdarzyło pół godziny później

Cortina ja mam grupowe w pzu i dostałam tylko za pobyt w szpitalu po cc

paolinka u nas maly wisial godzinami, jakis czas temu bylo to 40min, a teraz 30 standardowo, a czasem 20 jak mu sie cos zmieni;)takze wg mnie to standard...nie ma co patrzec na innych, najwazniejsze zeby sie najadal a w trakcie nie szarpal z cycem...jesli odstepy miedzy karmieniem sa ok, to widocznie taki ma dziec zasiorb;)

witajcie lutowki...ostatnio tylko podczytuje bo na nic nie mam czasu...
ucze moje dzieciecie zasypiac samodzielnie w lozeczku:baffled:o ile w nocy jakos idzie (najlepiej po kapieli) to w dzien jest masakra bo sie cwaniak nauczyl zasypiac przy cycu:wściekła/y:

madzienka mysmy sie zapisali na te warsztaty, ale u nas dopiero w czerwcu.dobrze wiedziec jak sie zapowiadaja. ps. a jak z chustowaniem?naucza?

dreamus u nas była dziewczyna u której my byliśmy na warsztatach i wzięła kilka dziewczyn do chustowania...czy ich nauczyła to nie wiem ale na pewno pomogla, pokazala...

Martik u nas jest tak ze Nati powinna zjadac 150 ml ale jak zje 120-130 to jestem hepi a jak mniej to staram sie troche wcisnac ale ona nie chce i koniec hehe a mnie to frustruje:((
Nati raczej spi spokojnie i jak ja przykryje to zostaje przykryta:)

Cortina wg. Pana z PZU ogolnie jest kaska za cc ale ja mialam za slabe ubezpieczenie:( za to dali mi niespodziewanie za pobyt w szpitalu hahaha wiec zarobilam 660 plus 300 w formie karty do apteki doz:)) a zlozylam ze chce za cc wiec skladaj moze i u Ciebie sie czegos sami dopatrza;)))

Moja córcia mnie dzisiaj w nocy pozytywnie zaskoczyła. Wieczorem był mały problem z zaśnięciem. Ani cyc ani nic nie pomagało, no darła się jakby ktoś ją ze skóry obdzierał. Padła gdzieś ok 21 i spała... Uwaga, uwaga do 4:30 :szok: Dokładnie taką miałam minę jak sprawdzałam która godzina :-D

Teraz leży gwiazdeczka pod karuzelą i zaciesza, cudny widok :-)

Paol1nka ja w sumie nie patrzę ile czasu mała cycuje, ale obstawiam, że ok 15 - 20 minut. Zdarza się, że i w 10 się naje, to zależy od jej humoru i pełności cyca :-D

A za godzinę lecę ogarnąć moje włosy, bo zarosłam jak pudel :cool2::-D

reklama
Dzięki Bella, ja mam jedną z tych aptek niedaleko, to jeszcze w tym tygodniu wydam, bo mam ważną do 30.04.2013...

Dzisiaj ja miałam jazdę z Szymciem w nocy, nie mógł się najeść, a przy cycu zasypiał. Zasnął po butli i dokładce butli... Coś mi się sypie to karmienie, nie wiem o co chodzi. Ale synu przybiera- widać po polikach :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry