reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

smoniczka nic mi nie mow o wlosach!wczoraj postanowilam zapodac sobie rozjasniacz co by wrocic do blondu z mlodosci(wzielam inna firme niz zawsze)...i wyszly mi takie krowie placki ze klekajcie narody.czubek glowy z lewej platyna, z prawej sztynka, no masakra!w sumie teraz nie wiem leciec po drugi rozjasniacz i poprawiac czy poczekac 2 tyg wg zalecen i dopiero wtedy?do fryzjera odpada, nie mam czasu.:confused::wściekła/y::szok::eek::cool::dry::shocked2::no:

reklama
Cortina ja mam w PZU ale też nie dostałam za cesarkę, widocznie za słabe ubezpieczenie a mam jakieś grupowe ale nie wiem dokładnie jakie, od męża z pracy. Bezpieczny górnik 3 czy jakoś tak się nazywa...

Bella kwiatuszku ! :-D
napiszesz mi na pw jak to w Pzu się załatwia ? Jakie dokumenty itd ;-)
Bo u mnie w pracy nic nie wiedza, tzn wiedza tylko za PZU płaci za ur dziecka.

Witajcie Mamunie:-D
My dziś bylismy na usg bioderek- wszystko ok :cool2::tak: później zakupy i do domku. Mój synek w dzień szarżuje i mało co mogę zrobić:dry: Jak już zaśnie na 15 min to wtedy w te pędy biegnę zrobić cokolwiek ;-):dry: dziś w nocy budził się do karmienia co 2-2,5 godziny jak nigdy:dry: Padam na twarz...;-)
W niedzielę pozwoliłam sobie na rożka śmietankowego :sorry2: i w nocy było wieeeelkie żyganko :sorry2: także lodom póki co mówimy nieeee:no: A ktoś wie czy można jeść kiwi? Bo mam takiego smakaaa:zawstydzona/y:
Idę prasować górę prania:dry: Kurdę teraz mamy tak ciepło u nas w domu....A co będzie jak będą upały:confused:Młody się chyba rozpuści ;-)Buzial

do karmiących cycem: ile Wam obecnie zajmuje karmienie? mi standardowo 30 minut, czasem się zdarzy 20, a czasem po tych 30 dobijam butlą z moim mlekiem. zastanawiam się czy to nie powinno się skracać?

Mój cyca w dzień 10-15 minut max a w nocy 15-20 i koniec:tak:

reklama
Szczęśliwe macierzyństwo? hmmmmm chyba tylko na obrazku:wściekła/y: Kuba ma kolke i drze jape niemiłosiernie od rana do wieczora i w nocy pobudka co 2,5 3 godz padam na twarz:wściekła/y: mój syn rodzeństwa mieć nie będzie:no: zjada po 50 ml i jest jeden wieeeeeeeeeeeeeeelki ryk i w dzień śpimy góra 30 min! Nawet na dwór nie moge wyjść bo ludzie tylko z politowaniem patrzą jak z wózka słychać tylko jeden wielki płacz:-( Kuźwa kiedy to się skończy bo zwariuje ja albo on- o ojcu nie wspomne;-)
To się wyżaliłam- dziękuje:zawstydzona/y:

Do góry