smoniczka nic mi nie mow o wlosach!wczoraj postanowilam zapodac sobie rozjasniacz co by wrocic do blondu z mlodosci(wzielam inna firme niz zawsze)...i wyszly mi takie krowie placki ze klekajcie narody.czubek glowy z lewej platyna, z prawej sztynka, no masakra!w sumie teraz nie wiem leciec po drugi rozjasniacz i poprawiac czy poczekac 2 tyg wg zalecen i dopiero wtedy?do fryzjera odpada, nie mam czasu.
reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Dreamuś leć po rozjaśniacz moja siostra w jednym dniu 2 razy rozjaśniała i potem jeszcze farbowała włosy i jej nie wypadły a ma słabe to może tobie też nie zaszkodzi.
paol1nka
Fanka BB :)
Pfffffffff, no jest 2016! Dzięki Bella
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Witajcie Mamunie
My dziś bylismy na usg bioderek- wszystko ok później zakupy i do domku. Mój synek w dzień szarżuje i mało co mogę zrobić Jak już zaśnie na 15 min to wtedy w te pędy biegnę zrobić cokolwiek ;-) dziś w nocy budził się do karmienia co 2-2,5 godziny jak nigdy Padam na twarz...;-)
W niedzielę pozwoliłam sobie na rożka śmietankowego i w nocy było wieeeelkie żyganko także lodom póki co mówimy nieeee A ktoś wie czy można jeść kiwi? Bo mam takiego smakaaa
Idę prasować górę prania Kurdę teraz mamy tak ciepło u nas w domu....A co będzie jak będą upałyMłody się chyba rozpuści ;-)Buzial
Mój cyca w dzień 10-15 minut max a w nocy 15-20 i koniec
My dziś bylismy na usg bioderek- wszystko ok później zakupy i do domku. Mój synek w dzień szarżuje i mało co mogę zrobić Jak już zaśnie na 15 min to wtedy w te pędy biegnę zrobić cokolwiek ;-) dziś w nocy budził się do karmienia co 2-2,5 godziny jak nigdy Padam na twarz...;-)
W niedzielę pozwoliłam sobie na rożka śmietankowego i w nocy było wieeeelkie żyganko także lodom póki co mówimy nieeee A ktoś wie czy można jeść kiwi? Bo mam takiego smakaaa
Idę prasować górę prania Kurdę teraz mamy tak ciepło u nas w domu....A co będzie jak będą upałyMłody się chyba rozpuści ;-)Buzial
do karmiących cycem: ile Wam obecnie zajmuje karmienie? mi standardowo 30 minut, czasem się zdarzy 20, a czasem po tych 30 dobijam butlą z moim mlekiem. zastanawiam się czy to nie powinno się skracać?
Mój cyca w dzień 10-15 minut max a w nocy 15-20 i koniec
Bella kwiatuszku !
napiszesz mi na pw jak to w Pzu się załatwia ? Jakie dokumenty itd ;-)
Bo u mnie w pracy nic nie wiedza, tzn wiedza tylko za PZU płaci za ur dziecka.
dostałaś maila? bo pisałam z komórki i jakieś głupoty mi wylazły a w wysłanych nie mam;/
reklama
Szczęśliwe macierzyństwo? hmmmmm chyba tylko na obrazku Kuba ma kolke i drze jape niemiłosiernie od rana do wieczora i w nocy pobudka co 2,5 3 godz padam na twarz mój syn rodzeństwa mieć nie będzie zjada po 50 ml i jest jeden wieeeeeeeeeeeeeeelki ryk i w dzień śpimy góra 30 min! Nawet na dwór nie moge wyjść bo ludzie tylko z politowaniem patrzą jak z wózka słychać tylko jeden wielki płacz:-( Kuźwa kiedy to się skończy bo zwariuje ja albo on- o ojcu nie wspomne;-)
To się wyżaliłam- dziękuje
To się wyżaliłam- dziękuje