reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Agaod. Moj maly tez nie zjada duzo na raz bo mniej niz 100- i moje mleko i sztuczne.
Dreamus. Nam dzieki dokarmianiu Leo znow spo ladnie w dzien, probujcie dalej
Jutro jedziemu do 5 10 15 po kurtke przejsciowke, bo ten masz kombinezon to grubasny.

reklama
dreamuś nam lekarz też mówił, że to między innymi, proszek, perfumy czy woda po goleniu męża albo inne mogą Roberta uczulać i kazał za każdym razem jak się go bierze na ręce kłaść jego główkę na czystej pieluszce. Tak robimy i nie widzę, żeby nowe krostki powstawały więc u nas to chyba rzeczywiście byłą alergia bo po przepisanych maściach wszystko ładnie schodzi,...

poli też słyszałam, że można mieć małe dziecko przy sobie w szpitalu na czas Twojego pobytu ale nie każdy szpital takie coś respektuje, musiałabyś się dowiedzieć jak jest u Ciebie...

a u nas Robercik od dwóch dni ładnie w łóżeczku śpi, aż zdziwiona jestem że tak łatwo nam poszło przeniesienie go z naszego łóżka :-)

podałam małej na noc butlę...zjadła 90 i jeszcze poprawiła cycem. spała prawie pięc godzin. a w nocy jak ją nakarmiłam tylko cycem to były dwie godziny snu... widocznie mała się nie najada. po tej butli spała spokojnie, a po samym cycu ciągle się wierciła i stękała... jak wyszłam ze szpitala to kupiłam NAN w razie w...ale bolął brzuszek po tym. wczoraj kupiłam bebiko. chyba ok jest bo się nie darła. chciałam bebilon ale u nas nie ma nigdzie małych opakowań. a takie chciałam, żeby sprawdzic czy pasuje.

teraz gwiazda śpi 15 min. ciekawe ile jeszcze:-D
BELLA super, że u Nati bioderka lepsze. brawo:) a jak tam Iza??
POLI no to leos szaleje z tym spaniem:) gratulacje!
DRAMUS oooo ja też jak nikt Cię rozumiem... wyjazd na godzinę bez małej na zakupy jest dla mnie jak święto...

Poli super ze Leos tak spi;))

Domi Iza wczoraj tez na bilansie byla i wg. Pani dr rewelacyjnie rozwinieta hehe dziwily sie ze odroznia granatowy od niebieskiego...ale to kobieta nie;))
Serce mi roslo wczoraj:))

Nati cos od kilku dni mi slabiej je:( zostawia 1/3 porcji:( ale pediatra wczoraj powiedziala ze nic sie nie dzieje. Choc mnie to martwi bo jakas przyczyna byc musi:/

Ale dzis piekna pogoda:))

Domi u nas po nan tez u malej byla masakra z brzuszkiem i kupkami a po bebiko rewelacja:)
Jakos do bebilonu sie zrazilam przy Izie:/

Ostatnia edycja:
Domi bebiko nie widzialam, sama tez kupuje w tych standardowych opakowaniach:/
co do Nati to ostatnio meczyla ja kupa, tzn. Robi ladne kupki i bez problemu ale raz na 3 dni i ostatniego dnia juz jej sie chyba jedzenie nie miesci hehehe a teraz znowu po szczepieniu i moze tez jej nie sluzy:/ mam nadzieje, ze apetyt jej wroci:(

domikcw niestety nie ma większych opakowań bebiko bo też szukałam, bo u nas jak Robercik jak jest teraz tylko na mm to mu jedno opakowanie na 2-3 dni starcza a nie zawsze mam możliwość często do sklepu jeździć i przydałoby się takie wielkie opakowanie...:happy2:

a nasz Robercik to śpi najwięcej po 3 godziny...no nie wiem jak zrobić żeby przesypiał tyle co wasze dzieciaczki...może z czasem mu się zmieni...dziś 4 razy do niego wstawałam...co prawda już się przyzwyczaiłam i jakoś mi to bardzo nie przeszkadza, chodzę spać o 23 i wstaje najpóźniej o 8 i mimo 4 pobudek jestem wyspana, no ale jakby tak Robal przespał mi jednorazowo więcej niż 4 godziny to byłabym bardzo zadowolona :-)

Wpadam tak na szybko napisać o Bebiko;-) standardowe opakowanie to 350 g, za to w Biedronce można kupić opakowanie 500 g - niewiele więcej ale troszkę taniej wychodzi:tak:

Poli - super nocka
Domikcw - cieszę się że Lenka po mleczku mm tak ładnie spała - pewnie troszkę odsapłaś no i jest światełko w tunelu że będzie lepiej:-)

pozdrawiam i miłej soboty życzę:-)

reklama
Do góry