Paol1nka my też smoczka nie używamy. Ile razy próbowałam Malwince dać to wypluwała. I chyba już nie będę próbować.
Patik super, że Balneum w końcu pomogło.
Jednak nie na marne wszyscy chwalą ten produkt.;-)
Gnidka a po cc od kiedy można zacząć ćwiczyć?? Domyślam się, że zapewne nie tak szybko jak po sn...
Dołączam do mam na diecie bezbiałkowej...
Dziś rano mała miała jeszcze większą wysypkę niż do tej pory, z czoła wcale nie zeszło tylko się nasiliło.
Do tego ta skóra jest strasznie szorstka. No i tak się złożyło, że dziś przyjechał do nas lekarz.
Całkowicie sobie olali wizytę patronażową. Moje dziecko ma prawie 6 tygodni, a tu jeszcze żaden lekarz do nas nie przyjechał.
Cztery razy dzwoniłam, ciężko było się doprosić... Już miałam zamiar się do nich przejechać.
Ale w końcu dziś, kiedy to nawet nie zdążyłam posprzątać
, małą akurat przy cycu miałam, zjawił się lekarz.
Zbadał ją, wszystko ładnie pięknie, tylko ta wysypka... Stwierdził, że jest prawdopodobieństwo, że może to być skaza białkowa, ale też nie wykluczył łojotokowego zapalenia skóry. Na razie mam wykluczyć z diety wszelkie białko. Małej przepisał jakąś maść robioną i calcium na trzy dni, żeby jej tak nie swędziało. Na szczepieniu (bo mamy 3 kwietnia) zobaczymy czy będzie poprawa.