reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witajta:-p

Nasz wczoraj po buszowniu od 14-20.30 spał do 1.30 a później do 6.30 więc dzięki Bogu chociaż noc była spokojna. Oczywiście rano ani myślał, żeby spać no bo tyyyle jest rzeczy do zobaczenia:-D;-) W między czasie była kupka i żeby tradycji stało się za dość:-ptrzeba było się porzygać i przesiakać pampersa:dry:;-)
Ciekawe jak będzie dzisiaj...:dry::baffled: To marudzenie mnie dobija...;-)
Fajna sprawa z tymi odciskami stopek :-D Też zgapuje od Was;-):-p
Nooo to ja zmykam bo moja Głodoomoora się budzi ... ;-):-)

p.s. Czy u Was też taka zima tej wiosny? :angry::dry::crazy::baffled:;-)

reklama
Matko ta pogoda do reszty zgłupiała, u mnie taka śnieżyca, że świata nie widać masakra po prostu. Ja z tym dzieckiem to chyba w lipcu na spacery zacznę chodzić.

U nas nocka znośna, ale zanim moje dziecko zasneło to trochę minęło. A z mojego cycowania wielkie G... bo moje dziecię się wypieło na cyca i wczoraj jak ją chciałam nakarmić to był taki ryk jakby ją ktoś ze skóry obdzierał :-( no i musiała pójść flacha.

Kurcze wczoraj zielona kupa a dzisiaj znowu się morduje i zrobić nie może :-( żal mi tej mojej kruszynki :-(

Chyba też Madzi zrobimy odciski rączek i nóżek, fajna ta opcja co kasiadz wkleiła :-)

ĆwierćNuta to u nas buszowanie było od 11 do 19... Ciągle tylko ciamkanie, przysypianie, odkładałam, ryk. No ale noc też była ok.
Zastanawiam się nad zmianą pieluch. Używamy Dada 2 i jak śpi dłużej niż godzina, to przesikuje... górą... Wszystko mokre: ubrania, rożek, prześcieradło. No nie nadążam z praniem i prasowaniem! U Was nie ma tego problemu?

heloł maj dir kolezanki :-D

od 5 sypie u nas snieg :wściekła/y::crazy::szok: skandal ! jajka sankami do swieconki zawioze :baffled::confused:

Cortin mnie chyba luuubi ;-) zrobi w nocy 5h przerwy miedzy karmieniami i jestem wyspana :laugh2:
kochany synek !

ide sie i malego ogarnac i spadamy na WIOSENNY spacer :-p:confused:

cius !

Witam:) u nas tez nocka idealna:D Jak u Cortiny pobudka po 5 godzinach po 3, szybkie jedzonko i znów długiiii sen Leosia:tak: Coraz częściej ten 5 godzinny sen nam się zdarza, jupiiiiii:-)

Ale mnie kusi ten 3 bit, co czeka w lodówce na dzisiejszych gości:dry: Rano juz popróbowałam, jest pyszny:zawstydzona/y: Ale trzeba być konsekwentną, słodyczy jemy MINIMUM, no i ta skaza...:confused::baffled:

Witam z rańca :-) pospałyśmy dzisiaj do 9:30, potem poranna toaleta, karmienie i do tej pory moje dziecie leżało sobie na macie i fikało nóżkami;-)przy tym mój pies bacznie ją obserwował i próbował ukraść te pozawieszane zabawki:-Di pies i dziecie padli więc mam chwilę dla siebie.
Pogoda naprawde do du&%$##, u mnie na szczęście nie pada śnieg (jeszcze):-D moja mama powiedziała, że jak tak zimno to zającowi zmarzną jajka i nie doniesie prezentów:happy:

U nas skaza jak nic:no:..Mały znów ma czerwony policzek- a jadłam jogurt i kawałek 3 bita.. Co ja mam jeść??? W środę mamy szczepienie, to liczę, że lekarz nam coś poradzi..Muszę czekać az mąż wróci, synek nie daje mamie niczego zrobić..

witam ciotki :D
i zmykam hehe póki Julek śpi. kuzyn i koleżanka powędrowali na zakupy po rybę na obiad, u mnie babka w piekarniku, murzynek już jest, zaraz kończę ciasto na karpatkę i będę robić mazurka, a na końcu sernik :-D muszę się szybko wyrabiać póki też Mikołaj jest grzeczny hehe
tak więc do później babeczki

ĆwierćNuta to u nas buszowanie było od 11 do 19... Ciągle tylko ciamkanie, przysypianie, odkładałam, ryk. No ale noc też była ok.
Zastanawiam się nad zmianą pieluch. Używamy Dada 2 i jak śpi dłużej niż godzina, to przesikuje... górą... Wszystko mokre: ubrania, rożek, prześcieradło. No nie nadążam z praniem i prasowaniem! U Was nie ma tego problemu?

Te Szymki chyba już tak mają ;-):baffled::dry:
Nasz przesikiwał Pampersy 1...odkąd mamy 2 rzadziej mu się zdarza....Ale jak siknie,to też jest wszystko dokładnie zlane...:dry::baffled: Dadek 2 nie próbowaliśmy. Jak się skończą Pampki to kupię te dwójki, żeby przynajmniej na dzień mu zakładać...;-)

Ja ostatnio robiłam ta szaroltkę ucieraną- jest pyszne,szybko się robi no i nie ma proszku do pieczenia,mleka,ani jajek, które szkodzą niektórym dzieciom :-) także polecam :-)
Idę coś zjeść...póki jeszcze mogę:baffled:;-)

reklama
Do góry