kasiadz
Fanka BB :)
a u nas przepuklina pępkowa i właśnie mamy zaklejony pępek plastrem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziecku nic się nie działo? Ja po porodzie miałam stan zapalny w ranie po szyciu i dostałam amotax, niby też bezpieczny, ale małego bolał brzuszek i robił dziwne kupki więc szybko odstawiłam i wszystko przeszło, ratowałam się innymi sposobami.
Ja się dietuję i zaczynam odczuwać pewne rozdrażnienie z tego powodu, bo ciągle chce mi się jeść a za bardzo nie mam już co żeby nie zawierało białka to dopiero kilka dni, nie wiem co będzie jak się skaza potwierdzi
Dietę stosowałam przez około 5 miesięcy, więc podrzucam pomysły, kasze: gryczana, jaglana (tę można na słodko z gotowanymi jabłkami), jęczmienna, makarony, z warzyw: marchewka, buraczki, cukinia, groszek zielony, z mięs to indyk, różne jego części, bo każda inaczej smakuje, np. gotowany udziec z indyka.Patik, mam to samo, już nie wiem co jeść żeby nie było w tym białka:-(nie wyobrażam sobie stosowania takiej diety na dłuższą metę.