reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Cortina teraz to wydaje mi sie oczywiste i widze to ale tak to ciezko bylo stwierdzic, prawa nozka lekko wyginala sie do srodka, faldki posladkowe sa glebsze no i jak odgina sie jej nozke to faktycznie ta prawa stawiala opor...
Mala spi 10 min po czym budzi sie i 15 min placze...:/

Poli super sie ciesze, ze konczy sie na strachu:)))

reklama
dziewczyny ale sie nacierpicie ze swoimi maluszkami.
trzymamy za was kciuki&&&&&&&&& grunt to dawac oparcie tym niewinnym istotkom.musicie byc dla nich silne i nie poddawajcie sie czarnym wizjom.

Hello z rana :-D

Cortin właśnie wcina cycka nr 2, po cycku nr 1 tak ulał ze teraz musi dojesc ;-)
Zdolne to moje dziecko bo ulał na matkę tak ze przebrać musiałam się cala, wpadło mi za dekold i poleciało po majtki :szok::baffled::-p:zawstydzona/y:

Było o myciu ja Cortina kapie codziennie, a na sucho lece po każdym ulaniu nie wyobrażam sobie kąpać co 2 dni pewnie by smierdzial hehe :-p:rofl2: pozatym on juz się naumial że po 19 myju myju, wodę kocha i widać ze dla niego to przyjemność wiec nie będę mu jej odbierać ;-) niech ma ! :-p

Co macie dziś na obiad ? Szukam inspiracji :-) albo moze ktoś prezesa by zaprosił :-p

Nocna zmiana czuwają a nam padła nie wiem czy zauwazylyscie :-D

ciekawe jak Domik, jak nic załapie się na dłuższy :rofl2::rofl2::szok: szczęściarą ! Który ona juz tc ?

Hello witam sie i ja:)

Dokladnie po godzinie snu!! Liczac wszystkie 20 min przerwy w plakaniu na sen mojej laseczki:))
Mala odmawia nawet jedzenia z tej rozpaczy:/

Pelen szacun dla mam ktore maja gorzej bo u nas naprawde nie ma tragedii (mam na mysli np. Bolesne rehabilitacje).

Cortina moja nie ulewa nic a nic, tez bym ja chetnie myla codziennie ale jej skorka jest wtedy jak papier i luszczy sie:/ wiec przemywam buzie, szyjke itp. Codziennie a wanienke gramy jednak co dwa dni. No teraz mamy szlaban na 3 dni az:///

To i ja się przywitam, choć jestem nieprzytomna :/ Coś dzisiaj kiepsko nam szło z karmieniem, a to o 4.30 łącznie z zaśnięciem zajęło do 6.20. A o 7.40 kolejne:baffled: Mam nadzieję, że to może to przestawianie się czy co to się tam miało robić z mlekiem. Cortina ile to u Ciebie trwało? Teraz bąk zasnął, a ja wciągam śniadanie i lecę się kąpać. Jak już o kąpaniu- u nas codziennie. Szymek też był jak wysuszona żaba, ale odkąd co drugi dzień kąpię go w oilatum i smaruję ciekłą parafiną- jest ok. Parafinę za chwilę odstawię i będę smarowała tylko balsamem dzieciowym.
Dzisiaj może zjawi się położna, to się dowiem, czy przybiera na wadze.

Hej z rana!

Poli. Dobrze, że rokowania są ok i najgorsze macie za sobą.

Bella. Oj biedne Wy! Dawajcie radę!

Mała maruda czka sobie w kołysce (zaraz zapewne znowu zacznie się ryk). Czkawka jest ogólnie na porządku dziennym. No i kurde popisałam sobie aaaaaaaaaaaaaa... CDN

za to ja dzis jak zombie....:-(pisze jedna reka bo na drugiej lulam Felka do snu...Budzi sie co 5 minut....:-(W nocy i wieczorem bardzo bolal go brzuszek, plakal i jak robil kupke to srake z wystralem... Cierpiqalam razem z nim. Dalismy w nocy kropelki, zobaczymy jak bedzie....

On placze i nie wiem o co mu chodzi....to jest najgorsze. plecy bola i kregoslup i klatka piersiowa:baffled:

za to ja dzis jak zombie....:-(pisze jedna reka bo na drugiej lulam Felka do snu...Budzi sie co 5 minut....:-(W nocy i wieczorem bardzo bolal go brzuszek, plakal i jak robil kupke to srake z wystralem... Cierpiqalam razem z nim. Dalismy w nocy kropelki, zobaczymy jak bedzie....

On placze i nie wiem o co mu chodzi....to jest najgorsze. plecy bola i kregoslup i klatka piersiowa:baffled:

Cholerna kolka..grrr..Jakie krople dajesz?? My wczoraj z 6 razy dawaliśmy Espumisan

reklama
Do góry