reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Kwasia my mamy avent Iza i Natalia je lubia. Mamy tez zwykle canpola za 10 zl i Natka tez je lubi:)) tak wiec nie mamy klopotu, co do czkawki to mala tez ja ma po jedzeniu i nie ma to znaczenia z ktorej buti pije:/

h

mama aventa ale Robercik ma po niej non stop czkawkę i mam wrażenie, że otwór jakiś taki wielki i za dużo tego mleka na raz wypływa (a rozmiar 0m+) polecacie jakieś buteleczki? słyszałam, że Tommee Tippee są dobre. Prawda to?

ja tez polecam TT...u nas sprawdziły się przy pierwszej teraz tez używam TT

Dołaczam do grona matek z mega bólem pleców..u nas kolek cd..czekamy na sabsimplex jak na zbawienie..boigaia i espunisan nic nie dają..pomaga za to leżenie na brzuszku i masaż..a jutro sądny dzien co do obojczyka małego..bardzo sie boje, czy w ogole jakis lekarz nas przyjmie..

Dlaczego moj Leo nie chce ciagnac z butli tt? Herbatki nie da sie podac.. tak samo jest ze smokiem..wypluwa.
Agaod-biedne Wy dziewczynki jestescie:(

kwasia którego wiązania używasz w chuście?
bo ja jutro też planuje młodego wsadzić w chustę bo to dziecko chce tylko na rękach być :baffled: a jeszcze starszym trzeba się zająć

Dołaczam do grona matek z mega bólem pleców..u nas kolek cd..czekamy na sabsimplex jak na zbawienie..boigaia i espunisan nic nie dają..pomaga za to leżenie na brzuszku i masaż..a jutro sądny dzien co do obojczyka małego..bardzo sie boje, czy w ogole jakis lekarz nas przyjmie..

Dlaczego moj Leo nie chce ciagnac z butli tt? Herbatki nie da sie podac.. tak samo jest ze smokiem..wypluwa.
Agaod-biedne Wy dziewczynki jestescie:(
moja córa też nie ciągnęła smoka i nie piła z butelki, nauczyła się dopiero jak miała ok 4 miesiące pić z kubezka treningowego lovi

poli to ja mam taki sam problem, Daniel wogóle nie ciągnię smoczka ani butli. Niewyobrażam sobie co to będzie jak się szybko nie nauczy bo nawet do lekarza nie będę mogła wyjść bo cały czas na cycku by wisiał.

Gosia B. ja nie wiąże chusty bo mam taką:

closebabyy.jpg

to chusta kołowa, ona ma już gotowe wiązania a używa się jej tak:

Close Baby Carrier - Kiddicare - YouTube

Załączniki

• closebabyy.jpg
    closebabyy.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry