Kwasia a weź Ty ich wszystkich olej
nie daj się, nie Ty nagadałaś to się nie przejmuj i miej wszystko w d...!! obraź się i gadaj sobie z Robertem ;-)
co do szpitala to Cię nie odeślą, ja rodziłam Dawida zupełnie gdzie indziej niż miałam adres w dowodzie, bo wynajmowaliśmy mieszkanie w innym mieście i nic a nic się nie pytali czemu tu a nie tam. Jedź i zobacz co Ci powiedzą! Najważniejsze żebyś się nie denerwowała!!!!!! dawaj znać co postanowisz!
Gnidka widzę, że Ty masz pojęcie o ćwiczeniach i pasach itd. jakie ćwiczenia na brzuch najlepsze, jak często i kiedy po porodzie naturalnym można zacząć robić i od kiedy ten pas można nosić. Ja jestem zielona w tych sprawach, a chciałabym po ciąży wyglądać lepiej niż przed nią
dieta będzie ze względu na cyca, więc jak jeszcze bym coś tam zaczęła robić to może się udać nie
Ania1973G powodzenia jutro!
co do spania dzieciaczków to Dawid na początku spał z nami, bo ja po prostu brałam go na karmienie i zasypiałam zanim skończył jeść
ale jakoś nie odczułam żadnych trudności, żeby potem spał u siebie. Teraz już będę musiała czuwać co by mi Dawid nie zgniótł małego jak postanowi przyjść do mnie w nocy
Poli nie przejmowałabym się tak, że Leoś śpi z Wami... widocznie tego potrzebuje, a jak Tobie jest tak wygodnie to ja tam nie widzę problemu. Ja uwielbiałam spać i wtulać się w mojego dzidziola :-)
dziś stwierdziłam, że zrobię sobie danie z woreczka "soczysta karkówka z ziemniakami" ale zamiast karkówki daję pierś i wstyd się przyznać, ale worek jest dla 4 osób, a ja prawie cały zjadłam sama
myślałam, że się ocielę, ale skoro to ostatnie moje posiłki niezdrowe, a młody nie chce wychodzić to co mam sobie żałować.
a która to mówiła o ptasim mleczku
i ochoty mi narobiła
jutro chyba z rańca skoczę do sklepu
:-)