reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dziewczeta! Odeszly mi wody! Huha! Czyli do trzech razy sztuka ;)) o rany o rany bedzie sie dzialo! Trzymajcie prosze kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
agisan no fantastycznie! U Ciebie pewnie szybka piłka będzie jak to 3 maluszek ;-) trzymamy mocno kciuki :-D

My jutro śmigamy na KTG. Ciekawe co powiedzą...
Jak to chorutki na_cik ma w zwyczaju robić to przespałam się po południu i wstałam o 22 więc zapewne noc z bańki :sorry2:
Dzisiejszy dzień skwitować można tylko tak: Wyro, ahu ahu, wyro, smarku smarku...

Syn mi wychodzi bokiem...prawym...a co, przecież można sobie wydłubać palcami dziurę i wyjść :eek:

ja jutro też jadę do szpitala wypytać o jakąkolwiek decyzję w mojej kwestii, bo nie wiem ile oni bym mnie chcieli jeszcze tak trzymać. nawet nie mam terminu następną wizytę.

agisan - trzymam kciuki za szybki poród

dobrej nocy wszystkim :)

ale współczuję Wam, drogie nierozpakowane:no: 3mam kciuki by to były Wasze ostatnie dni w ciąży:tak:

Moje dziecko śpi już 4 godziny..Ale będzie nocka:dry::szok::eek: Oscary jak nic obejrzę;-)Mierzyłam spodnie przed ciążowe- no comment...

Poli w weź Ty zostaw na razie te swoje cztery litery w spokoju. Dwa tygodnie po porodzie a Ty już chcesz się mieścić w spodnie przed ciąży? Daj sobie trochę czasu! ;-)

Kota wpadła mi do wanny jak się kąpałam :szok: dupkę całą zmoczyła :-D

nie jestem w stanie nadrobić postów z 2 dni, zrobię to jutro;-);-) nie wiem nawet komu gratulować...taka jestem zarobiona przy tej mojej córci:-p:-pdzisiaj cały dzień byliśmy u mojej mamy, malutka spała grzecznie i budziła się tylko na karmienie a teraz dała mi popalić płaczem, po 2 godzinach zasnęła, mam nadzieję, że pośpi 3 godziny.

agisan, kciuki zaciśnięte:-):-)

poli, ja też mierzyłam spodnie sprzed ciąży i mieszczę się tylko w jedną parę, takie elastyczne niby jeansy:szok:mam postanowienie żeby nie jeść słodyczy..od jutra zaczynam:sorry2:

zmykam spać bo ledwo widzę na oczyska

reklama
Do góry