reklama
poli0105
Fanka BB :)
dziewczeta! Odeszly mi wody! Huha! Czyli do trzech razy sztuka ) o rany o rany bedzie sie dzialo! Trzymajcie prosze kciuki
:-d:-d:-d
agisan no fantastycznie! U Ciebie pewnie szybka piłka będzie jak to 3 maluszek ;-) trzymamy mocno kciuki
My jutro śmigamy na KTG. Ciekawe co powiedzą...
Jak to chorutki na_cik ma w zwyczaju robić to przespałam się po południu i wstałam o 22 więc zapewne noc z bańki
Dzisiejszy dzień skwitować można tylko tak: Wyro, ahu ahu, wyro, smarku smarku...
Syn mi wychodzi bokiem...prawym...a co, przecież można sobie wydłubać palcami dziurę i wyjść
My jutro śmigamy na KTG. Ciekawe co powiedzą...
Jak to chorutki na_cik ma w zwyczaju robić to przespałam się po południu i wstałam o 22 więc zapewne noc z bańki
Dzisiejszy dzień skwitować można tylko tak: Wyro, ahu ahu, wyro, smarku smarku...
Syn mi wychodzi bokiem...prawym...a co, przecież można sobie wydłubać palcami dziurę i wyjść
ja jutro też jadę do szpitala wypytać o jakąkolwiek decyzję w mojej kwestii, bo nie wiem ile oni bym mnie chcieli jeszcze tak trzymać. nawet nie mam terminu następną wizytę.
agisan - trzymam kciuki za szybki poród
dobrej nocy wszystkim
agisan - trzymam kciuki za szybki poród
dobrej nocy wszystkim
poli0105
ale współczuję Wam, drogie nierozpakowane 3mam kciuki by to były Wasze ostatnie dni w ciąży
Moje dziecko śpi już 4 godziny..Ale będzie nocka Oscary jak nic obejrzę;-)Mierzyłam spodnie przed ciążowe- no comment...
Moje dziecko śpi już 4 godziny..Ale będzie nocka Oscary jak nic obejrzę;-)Mierzyłam spodnie przed ciążowe- no comment...
Poli w weź Ty zostaw na razie te swoje cztery litery w spokoju. Dwa tygodnie po porodzie a Ty już chcesz się mieścić w spodnie przed ciąży? Daj sobie trochę czasu! ;-)
Kota wpadła mi do wanny jak się kąpałam dupkę całą zmoczyła
Kota wpadła mi do wanny jak się kąpałam dupkę całą zmoczyła
agaod
nie jestem w stanie nadrobić postów z 2 dni, zrobię to jutro;-);-) nie wiem nawet komu gratulować...taka jestem zarobiona przy tej mojej córcidzisiaj cały dzień byliśmy u mojej mamy, malutka spała grzecznie i budziła się tylko na karmienie a teraz dała mi popalić płaczem, po 2 godzinach zasnęła, mam nadzieję, że pośpi 3 godziny.
agisan, kciuki zaciśnięte:-):-)
poli, ja też mierzyłam spodnie sprzed ciąży i mieszczę się tylko w jedną parę, takie elastyczne niby jeansymam postanowienie żeby nie jeść słodyczy..od jutra zaczynam
zmykam spać bo ledwo widzę na oczyska
agisan, kciuki zaciśnięte:-):-)
poli, ja też mierzyłam spodnie sprzed ciąży i mieszczę się tylko w jedną parę, takie elastyczne niby jeansymam postanowienie żeby nie jeść słodyczy..od jutra zaczynam
zmykam spać bo ledwo widzę na oczyska
reklama
Błękitna_Orchidea
....
Ostatnia edycja: