calogera twoja wypowiedź stawia nas w świetle okrutnych bab które piętnują te, które biorą witaminy, a ja jakoś nie zauważyłam wypowiedzi typu przestań brać te leki bo poronisz... i nie myl pojęć biorę lek sama bo tak chcę, a jestem chora i dla ogólnego dobra dziecka wezmę leki bo jestem chora przewlekle jak piszesz. każdy wymienia tylko swoje opinie, i nikt nie jest w stanie przewidzieć czy za miesiąc za dwa nie będzie miał kiepskich wyników i będzie musiał brać różnych leków. Chociaż wszystkim wam życzę żeby wszystko sie układało kolorowo
sama jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to nie wiedziałam co zrobić, niby coś tam słyszałam o kwasie foliowym, ale wcześniej nie brałam, nie wiedziałam czy sama mogę zacząć brać a i tak już było późno. Zaryzykowałam a potem doktorka mi powiedziała dobrze zrobiłam. na początku byłam tak zestresowana że nawet nospę bałam się wziąść bez przyzwolenia. chociaż wcześniej byłam prawdziwym lekomanem
sama jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to nie wiedziałam co zrobić, niby coś tam słyszałam o kwasie foliowym, ale wcześniej nie brałam, nie wiedziałam czy sama mogę zacząć brać a i tak już było późno. Zaryzykowałam a potem doktorka mi powiedziała dobrze zrobiłam. na początku byłam tak zestresowana że nawet nospę bałam się wziąść bez przyzwolenia. chociaż wcześniej byłam prawdziwym lekomanem