reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Gnidka. Dzięki za dopisanie! :)

Smoniczka. Mam dokładnie to samo. Bleee...

Posprzątałam u dziewczynek i padam. Od dwóch dni mam plany wyjść z domu i w końcu okazuje się, że nie ma na to siły. Wystarczy, że zrobię kilka rzeczy w domu i już po mojej mobilizacji.

Dziewczynuy jest coś fajnego aktualnie w Biedronce? Chce posłać małża po zakupy i nie wiem co tam fajnego może znaleźć, bo rzadko tam bywam. Co polecacie?

melduje się nadal ze szpitala... ogólnie wczoraj najpierw padałam ze zmęczenia a potem się poryczałam bo zabrali małego ode mnie i już nie miałam ochoty pisać... małego zabrali przez głupiego paciorkowca i to mnie wkurza bo robią z nim dokładnie to samo co z Mikołajem w Pl (czyli antybiotyk plus badania) i tam mlody mógł być ze mną, a tutaj na sali pod okiem pediatrów ma siedzieć :/ ogólnie siedzę tam z nim sporo, ale wieczorem tak smutnawo mi było. przed chwilą pobrali mu krew i czekamy na wyniki.
ze mną wsio ok. właściwie czuję tylko ból od okurczania macicy, a jeżeli chodzi o tyłek to w ogóle nie zwracam nawet uwagi jak siadam :D

gnidka dzięki kochana za przekazanie wiadomości!! :tak:
sam poród dlugi, ale to wam po powrocie do domu opiszę co i jak. w każdym raze gdyby nie znieczulenie na końcówce to chyba bym jednak padła z bólu :baffled:

ja z Biedronki polecam pomarańcze...mega pyszne mają:-) do tego mają pyszne takie ciasteczka (a'la drożdżówki) z ciasta francuskiego z połówką brzoskwini i serem (oni to sami pieką na bieżąco i to na dziale pieczywa jest - przepyszne są) mnie też smakują z Biedronki pierogi ale tylko z serem białym na słodko, a z mięska mają pyszny kindziuk i do tego nie drogi około 3.50 PLN za paczkę a tam dość dużo plasterków jest...to tak ze spożywczych rzeczy co mi do głowy przychodzi, a Tobie agisan o jakieś konkrety chodzi, czy tak ogólnie ? :-)

o jaaaa nadrobiłam nieobecność drzemkową....
strasznie Wam dziękuję za słowo otuchy i rosołek:-) ja dziś zaszalałam i wrzucam kalafiorową z paczki-mrożonki, na tyle mnie dziś stać....

lista jednak pokaźna, myślałam że nas mniej zostało.Szacun za podliczenie;-)

hmmm? w sumie już nie pamiętam, której co miałam napisać?:nerd:
pomyślcie że równo za miesiąc już będziemy rozpakowane i ogarnięte sexi mamy!:-)wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. z biedry wiem, że były żele pod prysznicw promocji original source pachnące obłednie 2 w cenie 1.
podsyłam gazetkę:

Biedronka • gazetka, oferta, promocje • Okazjum.pl

Ostatnia edycja:
Sorki laski, to nie tak, że ja was nie dostrzegam czy coś, tylko przewertowałam listę lutówek a tam was nie było...

Annaroksana (do teraz - pewnie dzisiaj urodzi)
Żanetka_22
Kasiadz
Na_cik
Kaja.m
Gnidka
Kwasia
Paol1nka
Klowee
Smoniczka
Kingajanik
Sylwia_18
Ania1973G
Domikcw
Madziku
Dreamuś
MegiPegi
Agisan_75
Martunia!
Barbhp

no to 20!!! nie jest źle :-D

reklama
Agaod - wybacz kochana, może zbyt uogólniłam :-D ale to widać, że w wiekszości zostałysmy my niedobitki bidulki :tak:

Gosiu - ja juz myślałam, że w domku jestes, bo tutaj nie trzymają długo w szpitalu, a Ty miałaś tą wielką niewiadomą z tym paciorkowcem... cholera, żeby tylko wszystko szybko i dobrze się skończyło... no i weź nie maltretuj dziecka i wybierz mu jakies imię... mi by było smutno jakby mama mi imienia nie dała;-):-D

Do góry