reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Zanetka gratuluję przepchnięcia sprawy samochodu...ja jak się tu u Was zagnieZdZaLam to też miałam niezłe loty z autem;-)

Ja mam ze swoim autem cały czas jakieś loty. Dlatego się zdziwiłam, że przegląd przeszedł:-p

Czy tylko ja jestem przeterminowana?:szok::baffled: Nie licząc Annaroksany, która zapewne niedługo urodzi.

reklama
Martik pewnie urodziła, tylko nie ma jak dać znać bo z nikim sie numerem telefonu nie wymieniła.

Właśnie doszłam do wniosku, że znając moje ogromne szczęście, to nawet nie zdąże urodzić, bo mnie meteoryt trzaśnie :-D

Żanetka - poczekaj do niedzieli to też dołącze do przeterminowanych ;)

Sorki laski, to nie tak, że ja was nie dostrzegam czy coś, tylko przewertowałam listę lutówek a tam was nie było...

Annaroksana (do teraz - pewnie dzisiaj urodzi)
Żanetka_22
Kasiadz
Na_cik
Kaja.m
Gnidka
Kwasia
Paol1nka
Klowee
Smoniczka
Kingajanik
Sylwia_18
Ania1973G
Domikcw
Madziku
Dreamuś
MegiPegi
Agisan_75
Martunia!
Barbhp

no to 20!!! nie jest źle :-D
ja się dzisiaj wypisuje z tej listy :-p:-D:rofl2::yes:

Zanim ja się przeterminuję to wy po 3 razy urodzicie :-D:-D

Martik na swoim fb otrzymuje gratulację, więc może lada dzień się do nas odezwie i pochwali dzieciątkiem :-)

A wiecie co z Zuzą? ona miała mieć wywołanie i też cicho sza :confused:

Edit:

Dreamuś dzisiaj koło 20 jakiś koło Ziemi ma przelatywać :nerd:

Kasiadz, życzę ci z całego serca, żebyś się mogła dzisiaj z listy wypisać:-)

Dreamuś - wiadomości nie oglądasz? W Rosji przecież teraz panika na całego i spodziewają się następnych, a to o czym Smoniczka pisze, to jakas tam asteroida, która niby nie zagraża ziemi, ale ja tam wiem, że ona we mnie celuje :-D

no przyznam szczerze że ja z tych co z wyboru własnego tv w domu nie mają;)
a niusów dzis na necie jeszcze nie czytałam. kurde może powinnam robić zapasy jednak jedzeniowe a nie kosmetyczne?:baffled:;-)

reklama
dobra mamusiencje.... "idę" trochę odpocząć od lapka. poczytam sobie jakieś gazety.
powodzenia dla tych co zaczną rodzić jak mnie nie będzie;-)
kasiadz smacznego;)
buziaki kochane!

Do góry