kwasia
Fanka BB :)
gnidka u mnie jak mąż w domu to nie mam kiedy do komputera usiąść a teraz mąż do pracy wybył i udało mi się dorwać do forum :-):-) ale dziś to akurat niezbyt "wina" męża była tylko...teściowej bo oczywiście znów się "ukochaną" synową wysługuje. Co tam, że Kwasia brzuch do kolan, ledwo żyje i ledwo chodzi ale obiadek może zrobić dla mega fantastycznej teściowej. Wczoraj zapytała co będziemy jeść na obiad...to ja na to, że mam ochotę na naleśniki z parówką, papryką, serem żółtym i ogórkiem kiszonym (zapytała to odpowiedziałam) a ona, że ona by chciała łazanki...(to po co K**wa pyta ) no dobra, niech jej będzie tylko w tym wszystkim chodziło nie o to na co my tak naprawdę mamy ochotę tylko o to kto ma ten obiad zrobić, bo łazanki to tylko ja w tym domu robię a jej podstępnie chodziło o to, żebym to ja ten obiad zrobiła...a że Kwasia jest mało asertywna to cóż obiad zrobiła a cudowna teściowa sobie przed telewizorkiem siedziała.
Ja dziś w wisielczym humorze cały dzień, jeszcze męża opierniczyłam, że mi nie pomaga ale chyba nikt się zbytnio nie przejął tym, że ja nie mam kompletnie na nic siły i ochoty, no bo jak tak może być...w 9 miesiącu 10 dni przed terminem to ja mam energią tryskać i usługiwać każdemu z osobna...a mnie się dziś nikt nawet nie zapytał czy się herbaty napije...nic...normalnie jak służąca się czuje...aż się poryczałam z tego wszystkiego...
przepraszam, że się tak żalę ale mam już tego dość wszystkiego...zazdroszczę tym dziewczynom, którym w ciąży ktoś pomaga bo mnie nikt i do tego jeszcze ja mam im usługiwać
Ja dziś w wisielczym humorze cały dzień, jeszcze męża opierniczyłam, że mi nie pomaga ale chyba nikt się zbytnio nie przejął tym, że ja nie mam kompletnie na nic siły i ochoty, no bo jak tak może być...w 9 miesiącu 10 dni przed terminem to ja mam energią tryskać i usługiwać każdemu z osobna...a mnie się dziś nikt nawet nie zapytał czy się herbaty napije...nic...normalnie jak służąca się czuje...aż się poryczałam z tego wszystkiego...
przepraszam, że się tak żalę ale mam już tego dość wszystkiego...zazdroszczę tym dziewczynom, którym w ciąży ktoś pomaga bo mnie nikt i do tego jeszcze ja mam im usługiwać