reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dziewczyny, 3 dzień BEZ MDŁOŚCI! ŚWIAT JEST PIĘKNY:D Zaczęłam się znów martwi, bo patrzę na wykresy wielkości zarodka i trochę moja dzidzia mała:/ w 7 tyg było 6,9 mm

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, 3 dzień BEZ MDŁOŚCI! ŚWIAT JEST PIĘKNY:D

ja dzisiaj mam czwarty dzień bez przytulanka do ubikacji!! Od razu lepiej i nawet zdołałam coś zjeść.

Może ja troszkę się przedstawię :) to moja druga ciąża.Pierwsza skończyła się zanim się zaczęła- w 6 tygodniu zdiagnozowano puste jajo płodowe, później było tylko czekanie na zaprzeczenie diagnozy która się niestety potwierdziła :( Teraz udało mi się zajść od razu po pierwszej @ po łyżeczkowaniu. Na początku bardzo się bałam ale teraz zaczynam się cieszyć swoim stanem :) od ponad tygodnia jestem na zwolnieniu bo mam bardzo stresującą pracę, bite 8 godzin za biurkiem przy komputerze. Więc z moją ginką podjęłyśmy decyzję, że czas odpocząć.

Wszystkim przyszłym mamuśkom gratuluję i życzę powodzenia nam wszystkim.

Ostatnio mam niechęć do chleba. Mogłabym jeść tylko owoce, a to maliny, nektarynki, pomarańcze, jagody, a nawet jeszcze niezbyt dojrzałe jabłka zerwane z drzewa. :szok:Ale to chyba dobrze, że bardziej mnie ciągnie do owoców niż do słodyczy. :happy2::blink: A co ciekawe przed ciążą mogłam zjeść na dzień nawet dwa batony, a teraz nie wiem czy bym pół zjadła:szok::cool2::confused::happy2::blink:

Mam to samo tylko owoce bym jadała a na sam widok słodkiego mnie odrzuca.

A tak w ogóle to mam dzisiaj taka okropną zgagę, że nie mogę już wytrzymać. A zmienność nastroju to nawet mnie przeraża nie wspominając o mężu.

Rano psułam atmosferę to może teraz poprawię wszystkim humor choć trochę :) Rozwiązała się odwieczna zagadka :)

dźwignia - KWEJK.pl

Ale się uśmiałam. Moja dzidzia na szczęście mnie oszczędza bo nie pociąga za tą dzwignię:-)

smoniczka
przynajmniej na zdrowie naszych dzieciaczków:-) Lepiej jeść owoce niż słodycze:blink::happy2::-p A mnie na szczęście zgaga nie łapie:happy2:

polio ja jeśli dobrze pamiętam w piątym miesiącu dowiedziałam się że dziewczynka ale Jula się tak rozłożyła że nie było żadnych wątpliwości:)

czesc !

ale wy dzis rozpisane ! ja do 16 czulam sie rewelacyjnie niestety pozniej ktos pociagnal za dzwignie ;)

witam kolezanki nie witane ;)

ide na malosolnego ! ogorki rulez ! :D

reklama
Boiron---Oscillococcinum--6-Doses-.jpg

Rutinoscorbin sobie mozesz lyknac, jak boli gardlo to Tantum Verde no i wszelkie misktury typu mleko z czosnkiem :)

Do góry