reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Cortina. Dziś małżonka w przychodni też przywitali informacją, że dziecko nie ubezpieczone.
A badanie słuchu dopiero za tydzień jak się młodą podleczy, czyli zgodnie z przewidywaniami. Echhh...

Ania1973, mi położna na porodówce mówiła, że jak się ma 4 cm rozwarcia to potem już z górki, u mnie problem był taki, że nie miałam rozwarcia i modliłam się o te 4 cm, skończyło się masażem szyjki i rozwarcie w kilka chwil na 10:happy:
u mnie od rozwarcia na 4 cm jeszcze trwało to kilka godzin niestety.... tak więc nie ma reguły :baffled:

ale Wam zazdroszczę tych objawów porodowych:baffled: U mnie nicccc nie rusza do przodu. A w poniedziałek przecież skończony 38 tydzień..Posprzątałam troszku, ale synek nie daje, bo tradycyjnie szaleje.. I brzuch boli z jednej strony, więc trzeba odpocząć i hejaaa na nowo;-)
poli ja już miałam skurcze prawie miesiąc temu więc miałam nadzieję, że urodzę wcześniej, a teraz się tak uspokoiło, że świra można dostać. za tydzień zabieram się za mycie okien, mycie podłóg, mogę nawet dywany wyprać :-D

patik &&&&&

Wezcie wy sie za rodzenie a nie lapiecie ciezarnego prezesa za slowka :-p co za laskiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!! jesoooooooooooooooooo :baffled::-p:confused::rofl2::happy::baffled:

prezes jedzie po chleb bo na sniadanie nie ma, Patik rodz ! a reszta kibicujta koleżanie z watku :rofl2:

patik powodzenia,oby szybko sie rozkrecilo:tak:
mnie w nocy obudzily 2-3 razy bole podbrzusza i krzyza ale w porownaniu z tymi przy Julce to male ale od wczoraj pobolewa mnie krocze pewnie maly naciska na zylaki:baffled:
kasiadz mam pytanie o ten olejek glicerynowy bylam dzis w aptece i pani dala mi mala gliceryne w malym opakowaniu jak krople do oczu i jest na pisane ze to na zewnatrz na skore :baffled: czy to to co trzeba bo zglupialam:confused:

Waaaaaa nabazgralam sie dluugiego posta i co?? Telefon mi padl!!!!
Wiec sie obrazilam na niego i odpalilam w nocy i co, i co??? A tu tak goraco:))

Patik kciukasy zaciskam, dawaj, dawaj:))))))

Cortina polozna byla dzis, wariatka jakas hehe calkiem namieszala mi w glowie://

Werandowac jeszcze nie werandowalam bo jakos mrozno u nas:(( dzis mialam to robic pierwszy raz ale znowu blisko -8://

reklama
Gosia chyba wlasnie dzis ja wystawie, bo i mi przyda sie troche powietrza:))

Ogolnie lepiej sie czuje, choc dzisiejsza noc byla do d... Tak jak Wy u nas tez nikt nie mogl spac, tzn. Moje cory nie mogly:/ jak Iza spala to Natka sie darla, jak Natka zasnela to Bella chodzila, ze sie cos jej sni:((

Do góry